SDN Galatasaray Kulübü

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Beyler,

Burada Fenerbahçe ile hiç bir şey konuşmayın ve resim vs ile paylaşmayın!

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Meydanı boş mu sandınız? Galatasaray taraftar forumu mu teknoloji forumu mu burası? Bir süre yazmayayım dedim. Sağ tarafta yazıları saldırıları görmeye dayanamadım artık. SUSUN ARTIK!

Kutsalımıza saldırmayın artık! SUSUN ARTIK!

Kutsalımıza saldırmayın artık! SUSUN ARTIK!

Ben susuyorum şu saniyeden itibaren. SİZ DE SUSUN ARTIK! SUSUN!

sakin ol şampiyon ya:) Bu ne hırs vay arkadaş ya sanki dünya savaşına katılacak komutan gibisin ha:D:D

Ha bu arada emri vaki cümleler kurmazsak daha güzel olur.Susun artık ,susun vb. gibi

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Fenerbahçe ile ilgili olan mesajları düzenliyorum arkadaşlar.

Madem ki, sizler durulmayacaksınız, kuralları katılaştırırız.

Bu kadar basit.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
IThelp, bu mesajı görüyorsundur.Mai Nai beşiktaşlı :) Çamur atmak böyle bir şey olsa gerek.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hoşgörüyle karşılanacak resim var, ceza almayı gerektiren resim var. Ama benim şurada saygısızlığa zerre tahammülüm yok.

Spor konusunda kendi takımın hakkında konuşmak, tatlı sert atışmak varken gerginliğe gerek yok.
Milyonuncu baskı oldu ya neyse

Sevgili [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] o resim için aksiyon almanız yüzde yüz doğru...
lakin avatarlardaki seviyesizliklere ne zaman el atacaksınız?
sakın şikayet et demeyin , bu insanlar herkez ile muhabbet ediyor görülmemiş olması imkansız...
misal bir kanarya birinin boğazını sıkıyor diğerinin kafasına basıyor filan...
mizah değil bu... buna mizah dersek sonu gelmez...

Beyler,

Burada Fenerbahçe ile hiç bir şey konuşmayın ve resim vs ile paylaşmayın!

Fenerbahçe ile ilgili olan mesajları düzenliyorum arkadaşlar.

Madem ki, sizler durulmayacaksınız, kuralları katılaştırırız.

Bu kadar basit.

Hocam bu yazdığın Galatasaray'lı olarak bir rican mı ?
Mod olarak yasağın mı ?

Ricansa amenna... zaten kendi takımımızla ilgili konusacak çok güzel şeyler var...

Yasağınsa, yine amenna fakat aynısını diğer arkadaşlar içinde yapmanı rica ederim.. tek taraflı olunca adalet olmuyor...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu artık ricayı geçti hocam.

Şuanda yasak.

Aynı durum diğer taraf içinde geçerli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
deatmania camur atmadım ben Nai Nai beşiktaşlı olduğunu biliyorum benim anlamadığım neden dolayı hangi küfürden dolayı yapmadım küfür yasaklanayım SDN uyarı diye birşey yokmu yoksa varda arkadaşlar mı boş veriyor bunu öğrenmek istiyorum varsa bir seviyesizliğim onuda yazsın özürdilemesini de biliriz boğa resimine dayanarak yasaklanmış sa benzetme yapmadım aziz yıldırımı sadece örnek gösterdim ondan önce uyarıla bilirdi ve resim üzerinde 24 saat dan fazla gecti resimi kaldırır ve uyarı verirdi

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
IThelp, senin neden ceza aldığını soracağım kendisine.İlgileneceğim bununla.Mai Nai gelince konuşurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 günlük ceza almışım pesimist dedi 2 gün kalmış ama ceza nedeni bilmiyorum teşekkürler deatmania

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için güçlü bir kadro kuran Galatasa-ray'ın yeni yıldızları nihayet sahaya iniyor.
1342616853_gs_home.jpg

Yeni sezon öncesi hazırlık kamp programında sıkıntılar yaşayan Sarı-Kırmızılı ekip, 12 günde 3 hazırlık maçı ile Süper Kupa Finali'nde de Fenerbahçe karşısında boy gösterecek.Sezona Avusturya'da kamp yaparak başlayan Cim Bom, tek hazırlık maçında zayıf rakibi Kirchbichl'i 11-0 yenmişti. Teknik Direktör Fatih Terim, ikinci özel sınavın güvenlik sebebiyle iptal edilmesi üzerine kafasındaki ilk 11'i ve oyun sistemini Endonezya'daki Java Cup'ta oynanacak Tottenham ve Endonezya Milli Takımı maçlarında sahaya yansıtmayı planlıyordu. Ancak uçak krizi sebebiyle bu turnuvaya gidemeyen Sarı-Kırmızılılar, hazırlıklarını Florya Tesisleri'nde sürdürmek zorunda kaldı. Bu süre içinde güçlü bir takımla özel maç ayarlayamayan Cim Bom, basına kapalı yapılan karşılaşmalarda İstanbulspor'u 5-0, ardından da Konya Torku Şekerspor'u 6-1'le geçti.

G.Saray, bu sezon ilk ciddi hazırlık maçını ise yarın Slo-venya'da NK Olimpija Ljubljana ile yapacak. Sarı-Kırmızılı takımın yeni yıldızları Hamit Altıntop, Burak, Umut ve Dany, bu karşılaşmada forma giyecek. Terim'in talebeleri, ikinci hazırlık maçında ise İzmir Atatürk Stadı'nda İtalya'nın güçlü temsilcisi Lazio'nun karşısına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar, bu sezon ilk kez Türk Telekom Arena'ya 8 Ağustos'ta Terim'in eski takımı Fiorentina ile ayak basacak. Bu karşılaşmalarda kafasındaki kadroyu ve oyun sistemini belirleyecek olan Terim, 12 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe karşısında tam kadro çıkacak.

Kaynak

Reaksiyon puanı
31
Maça Doğru: NK Olimpija Ljubljana – Galatasaray

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya PrvaLiga ekiplerinden NK Olimpija Ljubljana ile özel maç yapacak. Ljubljana kentindeki karşılaşma, 1 Ağustos 2012 Çarşamba akşamı, TSİ 21.00’de başlayacak.

Maç: NK Olimpija Ljubljana – Galatasaray
Yer: Stozice Stadyumu
Tarih: 01.08.2012 Saat: 21.00

Şampiyon Kadro + Dany, Umut, Hamit, Burak, Amrabat
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 6-15 Temmuz 2012 tarihleri arasında Avusturya’nın Wörgl kentinde kamp yapan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2011-2012 sezonu sonunda Spor Toto Süper Lig’de hem normal sezonun hem de Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun şampiyonu olmuştu. Takımımız, 2012-2013 sezonu öncesinde ise şampiyon kadrosunu önemli takviyelerle güçlendirdi. İlk olarak Gaziantepspor’un Kamerunlu defans oyuncusu Dany Nounkeu ile anlaşan Galatasaray, daha sonra Fransa Ligue 1 takımı FC Toulouse’dan milli oyuncu Umut Bulut’u kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Türkiye Ligi’nde teknik direktör olarak beşinci şampiyonluğunu kazanarak bu alanda diğer meslektaşlarının önünde tarihe geçen Fatih Terim yönetiminde 2012-2013 sezonuna başlayacak olan takımımız, İspanya La Liga takımlarından Real Madrid’in yıldız oyuncusu Hamit Altıntop ile de sözleşmeye imzalayarak gücüne güç kattı. Galatasaray, ayrıca Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor formasıyla 2011-2012 sezonunu 33 golle en skorer isim olarak tamamlayan Burak Yılmaz ve geçtiğimiz sezon Kayserispor’da mücadele eden Faslı kanat oyuncusu Nordin Amrabat’ı da renklerine bağlayarak iddiasını ortaya koydu.

Hazırlık Sezonu: Wörgl & İstanbul
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-2013 sezonu öncesinde Avusturya yerel lig ekiplerinden SV Kirchbichl’in yanı sıra İstanbulspor ve Torku Konyaspor ile karşılaştı.
Wörgl’deki hazırlık kampında SV Kirchbichl ile oynayan takımımız, zayıf rakibini Necati Ateş (2), Aydın Yılmaz, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam, Sercan Yıldırım, Emre Çolak (2), Umut Bulut (2) ve Berk İsmail Ünsal’ın golleriyle 11-0 mağlup etmişti. Galatasaray, İstanbul’da ise Florya Metin Oktay Tesisleri’nde İstanbulspor’u Çağlar Birinci, Hamit Altıntop, Sercan Yıldırım (2), Aydın Yılmaz’ın golleriyle 5-0; Torku Konyaspor’u da Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Umut Bulut (3) ve Sercan Yıldırım’ın golleriyle 6-1 yenmişti.

Galatasaray’ın 2012-2013 Süper Lig sezonu öncesindeki programı ise şöyle:

01.08.2012 NK Olimpija Ljubljana - Galatasaray (Ljubljana, Dostluk Maçı)
04.08.2012 Galatasaray - SS Lazio (İzmir, Dostluk Maçı)
08.08.2012 Galatasaray - Fiorentina (İstanbul, Dostluk Maçı)
12.08.2012 Galatasaray - Fenerbahçe (Erzurum, Türkiye Süper Kupası)

NK Olimpija Ljubljana: Mart 2, 2005
Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da 2 Mart 2005 günü NK Bezigrad adıyla kurulan NK Olimpija Ljubljana, kendisine ilk olarak 1911 ila 2004 yılları arasında faaliyet gösteren ve dört kez Slovenya şampiyonu olan NK Olimpija’nın devamı rolünü biçmişti. 2004 yılında iflas ederek kapanan NK Olimpija’nın tarihi resmî olarak kayıtlara alınamadıktan sonra Slovenya beşinci Ligi’nden mücadeleye başlayan NK Bezigrad, 2005-2006 sezonundaki 17 maçta 16 galibiyet ve bir beraberlik alarak üst lige yükseldi. Slovenya temsilcisi, 2006-2007 sezonunda ise 22 maçta 19 galibiyet ve üç beraberlik ile üçüncü lig biletini aldı.

NK Olimpija Ljubljana: Beş Sezonda Beş Ayrı Lig
NK Bezigrad, 2007-2008 sezonunda NK Olimpija Bezigrad ismi ile üçüncü ligde yer aldı. Ve sezonu 24 maçta 20 galibiyet, üç beraberlik ile şampiyon olarak tamamladı. Ayrıca Slovenya Kupası’nda üçüncü lige kadar yükseldi. İsmi 2008 senesinde son kez değişerek NK Olimpija Ljubljana olan yeşil-beyazlı kulüp, 2008-2009 sezonunda en yakın rakibinin önünde yedi puan önünde şampiyon olarak Slovenya PrvaLiga’ya yükseldi. Beş sezonda beş ayrı ligde yer alan NK Olimpija Ljubljana, üst seviyedeki mücadelesinde ilk iki sezonu dördüncü sırada tamamladıktan sonra 2011-2012 sezonunda 36 maçta 19 galibiyet, sekiz beraberlik ve dokuz mağlubiyetle şampiyon Maribor’un 20 puan arkasında ikinci oldu.

Ülke futbolundaki NK Olimpija ve Maribor rekabeti, NK Olimpija’nın iflas etmesi sonrası 2005 yılında NK Bezigrad adını alan NK Olimpija Ljubljana tarafından sürdürüldü. İki takım, 2012 Slovenya Süper Kupa maçı için 8 Temmuz 2012 günü Maribor’da karşılaştı. NK Olimpija Ljubljana, karşılaşmanın 50. dakikasında beraberliği yakalamasına rağmen mücadeleden 2-1’lik skorla mağlup ayrılarak rakibinin şampiyonluğunu izlemişti.

NK Olimpija Ljubljana, 2012-2013 sezonunda ise ilk üç PrvaLiga maçından bir galibiyet ve iki mağlubiyetle ayrılarak 10 takımlı ligde puan sıralamasının altıncı basamağında kaldı.

Galatasaray.org

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın Aslan kardeşlerim nasılsınız iyimisiniz

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
iftar2012.jpg

Sevgili Galatasaraylılar,
İçerisinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle, her yıl gelenekselleştirdiğimiz iftar yemeğimizi bu yıl 08.08.2012 Çarşamba günü Galatasaray - Fiorentina maçı öncesi TT Arena'da kurulan GSYİAD iftar çadırında düzenliyoruz.

Geleneksel ultrAslan İftar Yemeği'ne tüm Galatasaraylıları davet ediyor, kardeşlik ve dostlukların pekiştiği bu mübarek ayda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Yer: Ali Sami Yen SK TT Arena
Tarih: 08.08.2012 | Çarşamba

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Fenerbahçe Başkanı ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından birer gün arayla çelişkiye düşüyor...
logo44445454544.jpg

Türk futbolunda havuz kaosu gün geçtikçe büyürken, Galatasaray'ımız ile Fenerbahçe arasında yaşanan ve daha sonra TFF ile Digiturk'ün de dahil olduğu demeç savaşları şimdilik son bulmuş gözüküyor. Fenerbahçe'de yapılan son açıklamada Özhan Canaydın'a duyulan özlem ve aynı sezon için ortaya atılan "şike" iddiası ise bir paradoksu gözler önüne seriyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sarı-lacivertli ekibin Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmayla başlayan gerginlik, Galatasaray'ın Yıldırım'ın açıklamalarına cevap olarak yayınladığı açıklamayla iyiden iyiye tırmanmıştı. Sarı-kırmızılı kulübümüzün oldukça sert olan açıklamasına yanıt veren Fenerbahçe'nin, bu açıklamada kullandığı bir kaç ifade ise oldukça dikkat çekti.

Yayınladığı açıklamada 'Sözde dostumuz, Tarihi İhanet Modeli, Savaşın sonunu yalnızca ölüler bilir' gibi ilginç ifadeler kullanan sarı-lacivertli ekip, Galatasaray eski başkanı Özhan Canaydın'ın centilmen duruşuna da gönderme yaparak "Gelinen noktada Sayın Özhan Canaydın’ı özleyen sadece Galatasaray taraftarı değildir." ifadesine yaptığı açıklamada yer verdi. Fakat Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu imzasıyla yayınlanan bu açıklamada kullanılan bu ifadeler sarı-lacivertli kulübü tarihi bir çelişkiye sürükledi.

"ÖZHAN CANAYDIN'A ÖZLEM" DENİLDİ
O SEZON İÇİN ŞOK ŞİKE İDDİALARI İLE SERT SALVOLARDA BULUNULDU

Açıklamanın yayınladığı günden bir gün önce Divan Kurulu Toplantısı'nda 2005-2006 sezonuna ilişkin açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sezonun son haftasında Fenerbahçe'nin Denizlispor ile oynadığı müsabakaya Galatasaray tarafından teşvik primi gönderilmiş olabileceğine dair imalarda bulunmuştu. Yıldırım, Song'a ödendiği iddia edilen kayıp 1 milyon dolar konusuyla alakalı olarak, sarı-kırmızılıların Kamerunlu futbolcuyu İstanbul'a getirdiğini ve 1 milyonun makbuzunun ayarlanacağını öne sürmüştü.

Yıldırım'ın bu ifadelerinin etkisi henüz geçmemişti ki Fenerbahçe Spor Kulübü yaptığı açıklamada, 2005-2006 sezonunda Galatasaray Başkanlığı yapan Özhan Canaydın'ı özlediklerini belirten ifadelere yer verdi. Böylece Fenerbahçe Başkanı ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından birer gün arayla yapılan benzer konulara sahip iki açıklamada şaşırtan bir çelişkiye düşüldü.

Kaynak

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Webaslan, antu vs gibi taraftar sitelerinin konuları kulüplerin kendi sayfalarına açılmalı bence. Bu tür haber niteliği taşımayan yazılar gereksiz taşkınlık çıkarmaktan başka bir işe yaramaz.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Webaslan, antu vs gibi taraftar sitelerinin konuları kulüplerin kendi sayfalarına açılmalı bence. Bu tür haber niteliği taşımayan yazılar gereksiz taşkınlık çıkarmaktan başka bir işe yaramaz.

Katılıyorum, konuyu taşıdım.

Buna dikkat edelim hocam. [MENTION=160691]Janmark[/MENTION]

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@deatmania rakip takım sayfalarında mesaj yazılmıyordu diye biliyorudum hocam ?
hatta size rica mı yasak mı diye sormuştum...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
@deatmania rakip takım sayfalarında mesaj yazılmıyordu diye biliyorudum hocam ?
hatta size rica mı yasak mı diye sormuştum...

Yazmadılar zaten :)

O konu ayrı bir başlık olarak açılmıştı.Ama ben Galatasaray'ın sayfası olan webaslan dan açıldığı için buraya taşıdım.

Doğal olarak yorumlarda taşındı.