Şehzade~
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Kurtuluş yok senden![]()
No kurtuluş

Kurtuluş yok senden![]()
![]()
Olmuş muKendimde yaptım bile
![]()
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION]'ya sor bu işlerle o ilgilenirÇalışma dosyasını kaydetmemişim bu resimdede kalp olacak şekilde oynarsam içine ederim D: D:
yOK MU KLÜBÜMÜZ İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR HABER YOK MU![]()
![]()
Çalışma dosyasını kaydetmemişim bu resimdede kalp olacak şekilde oynarsam içine ederim D: D:
yOK MU KLÜBÜMÜZ İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR HABER YOK MU![]()
![]()
bende sana kısa net diyorum teşekkür ederim
sen yazmadan önce yazdım sabır falan çekme.Sen sabır ver Allah'ım.
Kendi doğru bildiklerin bittiyse lütfen konumuzdan artık çıkarmısın burada daha fazla gereksiz gerilim istemiyoruz.sen yazmadan önce yazdım sabır falan çekme.
sen lafını dedin bende teşekkür ettim benim için konu bitti.ben kimseyle hayatımda kişiselleştirmem olayları.sen iyi ol yada kötü bir olay geçtiyse bu sürüp gitmem demek istediğim.sen iyi bir insansın çokta zeki.demem o ki sen güzel laf dediğinde emin ol sen galatasarylısın yok etnik kökeni farklı ayırt etmem arkanda değil yanında olurum ben.yanlış yapıyorda yada ben yanlış olduğunu düşünüyorsam bunu sorgularım.objektif olmak bunu gerektirir.heryere eşit olmasen yazmadan önce yazdım sabır falan çekme.
benim lafım bitti sizde kendi doğru bildiklerinizle devam edin ben çıkıyorum.sadece şu sağ tarafta yazılardan gördüm yoksa girme gibi amacım yoktu.saygılar mutlu günlerKendi doğru bildiklerin bittiyse lütfen konumuzdan artık çıkarmısın burada daha fazla gereksiz gerilim istemiyoruz.
İnş hocam ben en çok şampiyonlar ligini merak ediyorum bizim lig aparatif asıl yemek ordainşallah hayrını görürüz.![]()
Herkese günaydın Aslan kardeşlerim nasılsınız .Artık lig başlasın şu özlem bitsin ya...Çok özledim ulan seni ....