SDN Galatasaray Kulübü

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
9s80l.jpg

Olmuş mu :D Kendimde yaptım bile :D

Şu siyah yerler kalp şeklinde olamazmı hocam ? :) Güzel olmuş eline sağlık :)

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çalışma dosyasını kaydetmemişim bu resimdede kalp olacak şekilde oynarsam içine ederim D: D:

yOK MU KLÜBÜMÜZ İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR HABER YOK MU :D :D

Reaksiyon puanı
31
Çalışma dosyasını kaydetmemişim bu resimdede kalp olacak şekilde oynarsam içine ederim D: D:

yOK MU KLÜBÜMÜZ İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR HABER YOK MU :D :D

Galatasaray Şampiyon

12 Temmuz 2012 tarihinden bu yana ENKA Sadi Gülçelik Tesisleri'nde devam eden Kulüpler Arası Puanlı Türkiye Yüzme Şampiyonası sonuçlandı. Galatasaray Yüzme Şubesi organizasyonu şampiyon olarak tamamladı.

Galatasaray Yüzme Şubesi 73 sporcu ile katıldığı organizasyonda dört gün süren yarışmalar sonunda;

11 Yeni Türkiye Rekoru kırarak 84 Birincilik, 56 İkincilik ve 35 Üçüncülük kazanmış ve Genç Erkekler, Genç Toplam, Büyük Erkekler, Büyük Bayan, Büyük Toplam, Açık Yaş Erkek ve Açık Yaş Toplam'da birinci olmuştur.

Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Galatasaray.org

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yüzmede şampiyon olmuşuz,

Ama paylaşmadım.Sıradan bir şey :D

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
23-24 Temmuzda oynanacak java cup'ta takımımıza başarılar.Orada da şampiyon GALATASARAY... :)

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
1%2813%29.jpg

İmparator sıcaklamış:) Ama görüntü pek hoş olmamış

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Özür dilerim [MENTION=162316]cipro06[/MENTION]

Bu kadar kısa ve net.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sen yazmadan önce yazdım sabır falan çekme.
sen lafını dedin bende teşekkür ettim benim için konu bitti.ben kimseyle hayatımda kişiselleştirmem olayları.sen iyi ol yada kötü bir olay geçtiyse bu sürüp gitmem demek istediğim.sen iyi bir insansın çokta zeki.demem o ki sen güzel laf dediğinde emin ol sen galatasarylısın yok etnik kökeni farklı ayırt etmem arkanda değil yanında olurum ben.yanlış yapıyorda yada ben yanlış olduğunu düşünüyorsam bunu sorgularım.objektif olmak bunu gerektirir.heryere eşit olma

Kendi doğru bildiklerin bittiyse lütfen konumuzdan artık çıkarmısın burada daha fazla gereksiz gerilim istemiyoruz.
benim lafım bitti sizde kendi doğru bildiklerinizle devam edin ben çıkıyorum.sadece şu sağ tarafta yazılardan gördüm yoksa girme gibi amacım yoktu.saygılar mutlu günler

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
BERBATOV'DAN FLAŞ G.SARAY AÇIKLAMASI

berbatov-galatasaray-olursa-g.saray-transfer-radyospor-manchester-galatasaray-sampiyonlar-ligi-manchester-united-301548h.jpg

Spor - 16 Temmuz 2012 17:36
Dimitar Berbatov'un menajeri Emil Dantchev, Galatasaray'la ilgili çok önemli bir açıklama yaptı...

Manchester United'ta faydalı olamadığını ve sürekli oynayabileceği bir takımda olmak istediğini sosyal medyada açıklayan Bulgar golcü Dimitar Berbatov için menajeri Emil Dantchev, Galatasaray'ı ilgilendirecek çok önemli bir açıklama yaptı.

BERBATOV, GALATASARAY'I ÇOK İYİ TANIYOR: GALATASARAY'IN BÜYÜK BİR GELENEĞE SAHİP OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Dantchev, "Berbatov kendisiyle ilgilenebilecek bir kulüple şartlar uygun olursa anlaşmaya varacak. Ancak bu noktada Galatasaray'la ilgili yorum yapmam. Önceki temaslar bir şey ifade etmiyor. Ama şunu net biçimde söyleyebilirim, Dimitar Galatasaray'ı sizin tahmin ettiğinizden de iyi tanıyor. Oyuncum Dimitar, Galatasaray'ın ismi çok büyük olduğunu ve çok büyük bir geleneğe sahip olan bir kulüp olduğunu düşünüyor. Mükemmel bir kulüp, çok büyük ve etkili bir atmosfere sahip" dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖNEMLİ BİR KRİTER
Emil Ivanov Dantchev, "Şu anda Galatasaray'la temasta mısınız?" şeklindeki soruya ise, "Yorum yapmam, Galatasaray iyi bir teklif yaparsa söyleyecek bir şeyimiz olmaz. Bu teklif üzerinde düşünürüz, sonra ne olacağına bakarız. Bizim beklentimizin ne olduğu konusunda, kaç yıllık kontrat istediğimiz ya da parasal beklentiler konusunda bilgi vermem. Bu doğru olmaz. Ama Dimitar'ın temel amaçlarından bir tanesi, transfer olacağı takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynamasıdır. Size şu anda söyleyebileceğim bu kadar" dedi.
Radyospor

http://www.aktifhaber.com/berbatovdan-flas-g.saray-aciklamasi-633517h.htm

Reaksiyon puanı
31
153.1 Milyon £ kadro değeriyle Galatasaray Cumhuriyet tarihinin en değerli takımı oldu.
Gerçekleri tarih.
Tarihide Galatasaray yazar.:cool:

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
c5kdcvp2f4iq9r4s8.jpg

Fatih Hocama saygılarla:) Maksat güneşten korunmak değil heronlardan gizlenmek...

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Yok haberi duymamışlar ya da gündem farklı:) Yasaklana içkili festival var gündemde..
Fikir olursa arkadaşlar yapmaya çalışırız. Bu ay bir montem de penguende çıktı...

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın Aslan kardeşlerim nasılsınız .Artık lig başlasın şu özlem bitsin ya...Çok özledim ulan seni ....

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben hep erkenciyim ama bakıom benden sonra kimler var kim yazacak diye:):):P