muhammedyakup
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
Kardeş iyi diyorsunda bu tulun terim olayında basının gazıda var ama tulun odasınında floryadan arenaya taşındığını belirtmek isterim yoksa durup dururken niye adamın odası bir anda taşınsın terim floryada tek söz sahibi olmak için göndertti.fatih terimin şikayet etme hakkı var neden dersen transfer komitesinin içinde ama listeyi sunmuş kampa yetiştirin demiş hiç bir transfer yapılamamış benim anlatmak istediğim buydu.birde ben demiyorum ki pato gelsin hugain gelsin haa gelse güzel olur ama olma ihtimalleri yüzde sıfıra yakın orası ayrıyalanlanan isimler arasında o yok bak, bir işaret olabilir D:
örnek var mı ? misal
Tarih vermek acemice bir hareketti...
Bülent Tulun - Fatih Terim olayı basının gazı.. kaldıki farklı posizyonlar herkesin sorumluluğu farklı kimse diğerine birşey diyemez...
Fatih Terim transfer için şikayet edemez.. komitede oda var...
işte gerçek hayat FM , CM gibi sanıldığı için her sezon, ronaldinho, kaka, henry ,Gonzalo Higuain, Alexandre Pato transfer edilemedi diye eleştiri getirilir...
hem iyi olsun hem hızlı olsun hem genç olsun hem yıldız olsun hem ucuz olsun hem v.s. v.s. google da bulamadım bu kriterde birini
illaki transfer eleştirilecek.. kimi yaşlı , kimi genç kimi yıldız değil v.s. diyecek...
iki ay var aceleniz ne... zaten iyi bir iskelet var..
bir defansa bir forvete trransfer yapıldı... Culio da sayılır üç...
muhtemelen 2-3 oyuncu daha alacaklar.. bir kanat bir forvet....
dikkatlice seçmek lazım...