SDN Galatasaray Kulübü

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yalanlanan isimler arasında o yok bak, bir işaret olabilir D:

örnek var mı ? misal :D

Tarih vermek acemice bir hareketti...
Bülent Tulun - Fatih Terim olayı basının gazı.. kaldıki farklı posizyonlar herkesin sorumluluğu farklı kimse diğerine birşey diyemez...
Fatih Terim transfer için şikayet edemez.. komitede oda var...

işte gerçek hayat FM , CM gibi sanıldığı için her sezon, ronaldinho, kaka, henry ,Gonzalo Higuain, Alexandre Pato transfer edilemedi diye eleştiri getirilir...

hem iyi olsun hem hızlı olsun hem genç olsun hem yıldız olsun hem ucuz olsun hem v.s. v.s. google da bulamadım bu kriterde birini :)
illaki transfer eleştirilecek.. kimi yaşlı , kimi genç kimi yıldız değil v.s. diyecek...

iki ay var aceleniz ne... zaten iyi bir iskelet var..
bir defansa bir forvete trransfer yapıldı... Culio da sayılır üç...

muhtemelen 2-3 oyuncu daha alacaklar.. bir kanat bir forvet....

dikkatlice seçmek lazım...
Kardeş iyi diyorsunda bu tulun terim olayında basının gazıda var ama tulun odasınında floryadan arenaya taşındığını belirtmek isterim yoksa durup dururken niye adamın odası bir anda taşınsın terim floryada tek söz sahibi olmak için göndertti.fatih terimin şikayet etme hakkı var neden dersen transfer komitesinin içinde ama listeyi sunmuş kampa yetiştirin demiş hiç bir transfer yapılamamış benim anlatmak istediğim buydu.birde ben demiyorum ki pato gelsin hugain gelsin haa gelse güzel olur ama olma ihtimalleri yüzde sıfıra yakın orası ayrı :D Alınacaksa kaliteli genç oyunuclar alınmalı düşünesindeyim biraz uğraşılırsa damio alınabilir mesela meloya alternatif birçok isim bulunabilir bu yüzden.birde kimse kimsenin işine karışmaz demişsin tulun olayı için Allahını seversen türkiyede futbola futbolcu t.direktörden çok yöneticilierin karıştığını bilmeyenimiz yok :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Galatasaraylı futbolcunun ayağı kırıldı

galatasarayli_futbolcunun_ayagi_kirildi13415084720_h899433.jpg

Galatasaraylı futbolcu tatilde voleybol oynarken ayağı kırıldı.Galatasaraylı futbolcu Yiğit Gökoğlan'ın, tatilde voleybol oynarken ayağı kırıldı. Genç oyuncu, uzun bir süre sahalardan uzak kalacak.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Manisaspor'dan transfer edilen Yiğit, sarı-kırmızılı takım adına 8 maçta sahaya çıkarken, 1 gole imza attı.

http://www.haber7.com/spor/haber/899427-galatasarayli-futbolcunun-ayagi-kirildi
geçmiş olsun. zaten geçen sezon fazla forma şansı bulamamıştı. bu sene de sezon başı kampı yapamayacak.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaraylı futbolcunun ayağı kırıldı

galatasarayli_futbolcunun_ayagi_kirildi13415084720_h899433.jpg

Galatasaraylı futbolcu tatilde voleybol oynarken ayağı kırıldı.Galatasaraylı futbolcu Yiğit Gökoğlan'ın, tatilde voleybol oynarken ayağı kırıldı. Genç oyuncu, uzun bir süre sahalardan uzak kalacak.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Manisaspor'dan transfer edilen Yiğit, sarı-kırmızılı takım adına 8 maçta sahaya çıkarken, 1 gole imza attı.

http://www.haber7.com/spor/haber/899427-galatasarayli-futbolcunun-ayagi-kirildi

Ayağı kırılmadı,sadece serçe parmağında çatlak var 10 günlük tedaviyle iyileşeceği söyleniyor

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese hayırlı cumalar Aslan kardeşlerim

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
galatasarayın transfer hedefinde basında hiç konuşulmayan isimlerden ikisi leverkusenli renato augusto ve olimpiakoslu kevin mirallas.mirallas için riera+kazım+bir miktar para teklif edilmiş.24 yaşındaki futbolcu geçen sene yunan liginde 20 golle gol kralı oldu

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya nerdesiniz Aslan cimbomlular çok sessiz takılıyorsunuz bu aralar ya:)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben artık beklemiyorum çünkü süpriz yapılacak ve sessiz sedasız büyük topcular gelecek buna inandım artık:):)
Ayrıca sabri söz vermiş en az 30 gol atacağına:)

Valla benim iyice hevesim kaçtı şu saatten sonra, beşiktaş bile harıl harıl transfer yaparken biz bekliyoruz hala, ve bukadar bekleterek beklentileri iyice yükselttiler 35 yaşında yıldız getirirlerse isyan eder herkes.

Reaksiyon puanı
31
ha şöyle:) arkadaş sıcaktan bunaldım soyunacam şimdi ya:)

ben artık beklemiyorum çünkü süpriz yapılacak ve sessiz sedasız büyük topcular gelecek buna inandım artık:):)
Ayrıca sabri söz vermiş en az 30 gol atacağına:)
Bencede transfer konusunda bir süpriz yapılacak :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
VALLA BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM yapacaklar bir güzellik ki yapmakta zorundalar

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tabi cnm sabri ömre bedel zaten:)
Bide bakmışsn sabri bu senenin yıldızı olmuş:):)

Reaksiyon puanı
31
Neden olmasın müdür adamda o potonsiyel var sadece şanssızlık diyelim :P :D:D:D

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]TERİM ONLARI KAMP KADROSUNA ALMADI[/h]
fatih-terim-juan-pablo-pino-colin-kazim-mehmet-batdal-kazim-kazim-serkan-kurtulus-pino--358801h.jpg

Spor - 06 Temmuz 2012 14:32
[h=2]Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bu oyuncuları kamp kadrosuna almadı...[/h]Galatasaray Futbol Takımı’nın Avusturya kampı kadrosu belli oldu.
Bad Haring bölgesinde 15 Temmuz Pazar gününe kadar hazırlıklarını sürdürecek sarı-kırmızılı ekipte, bugün Avusturya’ya gidecek kafilede futbolculardan Ufuk Ceylan, Eray İşcan, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Riera, Ujfalusi, Hakan Kadir Balta, Yekta Kurtuluş, Mertan Caner Öztürk, İsmail Berk Ünsal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Necati Ateş, Sercan Yıldırım, Umut Bulut, Culio ve Semih Kaya bulunuyor.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, izinli olan Eboue, Dany, Engin Baytar ve Selçuk İnan’ın 10 Temmuz Salı, Muslera ve Elmander’in 11 Temmuz Çarşamba, Baros’un ise 17 Temmuz Salı günü çalışmalara katılacakları bildirildi.
Sakatlığı bulunan Yiğit Gökoğlan’ın yanı sıra Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Kazım Kazım ve Pino’nun kafilede yer almadığı belirtildi.

http://www.aktifhaber.com/terim-onlari-kamp-kadrosuna-almadi-628794h.htm
[h=1]G.SARAY'DAN GÜNDEMİ SARSACAK TRANSFER[/h]
galatasaray-higuain-pato-berbatov-arshavin-sabah-transfer-robinho-381953h.jpg

Spor - 06 Temmuz 2012 13:00
[h=2]Sosyal medya bunu konuşuyor! Büyük bomba Robinho mu?[/h]Transferde suskun kalan Sarı-Kırmızılılar'ın Milan formasını giyen Robinho'nun işini bitirdiği öne sürüldü.
Birçok yıldızla görüşmesine rağmen henüz transferde beklenen hamleyi yapamayan Galatasaray için dün şok bir iddia ortaya atıldı... Sosyal medyada gündemi sarsan iddiaya göre Sarı-Kırmızılılar, Milan'lı Robinho ile her konuda anlaşma sağladı.
BORSA'YA BİLDİRİLECEK!
Hatta Galatasaray'ın bugün transferi Borsa'ya bildireceği de öne sürüldü. Yöneticiler ise bu iddiayı ne doğruladı ne de yalanladı.
SÜRPRİZ YALANLAMA
Öte yandan resmi siteden yapılan açıklamada Higuain, Pato, Berbatov ve Arshavin'le ilgilenilmediği duyuruldu.

Sabah

Robinho olursa taraftar memnun olur yoksa sağlam bir transfer olmazsa taraftarı coşturmak zor...

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
TC, bir hukuk devleti ise!..
Galatasaray, Aslantepe Stadı için Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni sporda temsil eden ve yöneten Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile “içinde Ali Sami Yen Stadı’nın üst kullanım hakkından da vazgeçme dahil, pek çok hakkını devreden” bir anlaşma sonra da “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Başbakanı’nın da onayı olan bir protokol yapmış”, nihayet, stadı devralırken bir de “sözleşme imzalamıştır!..”
Bu sözleşmeye göre “bu stadın üst kullanım hakkı 49 yıllığına Galatasaray’ın olmuştur!..”
Devleti temsil eden Genel Müdürlüğün ve futbolu yöneten Futbol Federasyonu’nun
“bu stat ile ilgili istisnai kullanım hakları” da “o sözleşmeye yazılmıştır!..”
“Bu haklar dışında”, Genel Müdürlük de, Futbol Federasyonu da, “Galatasaray’a başka bir şey empoze edemezler, baskı yapamazlar” ve de “Bunu yapacaksın” diyemezler!..
Eğer Galatasaray “o protokolde ve o sözleşmede yazılı olan kendine ait yükümlülüklerin birini, ikisini ve mesela hepsini bile yerine getirmemiş ise”, bile “Stadın tapusunu elinde bulunduran” Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü “bu yükümlülüklerin yerine getirilmesi için” yapacağı şeyler başkadır, hukuki süreçleri vardır, bunlara rağmen bile “yerine getirilmemişse”, “sözleşmenin iptali” ve de elbette “Galatasaray’ın stattaki üst kullanım hakkının sona erdirilmesini” isteyebilir, buna da “karar verecek olan” merci, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü değil, Türk Mahkemeleri’dir!..
Eğer, Beşiktaş, “Aslantepe Stadı’nda geçici bir süre oynamak istiyorsa”, bunu “doğrudan” Galatasaray yönetimini “ikna ederek” yapmalıdır; “onların rızasını almalıdır”; yoksa “Galatasaray Kulübü ve yönetimi üzerine siyasi baskı kurulmasını”, dahası “siyasi baskının, stat sözleşmesinin altına imzasını atmış olan Genel Müdürlüğün de kullanılarak yapılmasını” istemek ve beklemek değil!..
Nitekim “Galatasaray statsız kaldığında”, Galatasaray yönetimi “İnönü Stadı’nda oynamak için” Beşiktaş yönetimi ile masaya oturup, kiralama görüşmeleri yapmış, sonra da “istenen kira bedelini yüksek bulunca”, gidip Olimpiyat Stadı’nda oynamıştır; Beşiktaş Kulübü üzerinde “siyasi baskı kurulması ve de Genel Müdürlüğün emrivaki yolları araması gibi”, bir hukuk devletinde olmaması gereken yollara baş vurmamıştır!..

“GALATASARAY KİM OLUYORMUŞ” DİYENLER!..
Genel Müdürlükte genel müdürlük yapmışlar da dahil, “bazı” arkadaşlarımız diyorlar ki; “Efendim burasını devlet yaptı, tapusu da devletindir, burası milletin vergileriyle yapılmıştır, orası Galatasaray’ın değil, devletindir, dahası Galatasaray sözleşmede ve protokolde yazılı bazı vecibelerini yerine getirmemiştir, Genel Müdürlük, stadı istediği zaman istediği kulübe verebilir, vermelidir!..”
Olacak şey mi?..
Öyleyse “o sözleşme ne oluyor”, o sözleşmedeki “istisna hükümleri” ne oluyor?..
Devlet, sadece “stat kiralamıyor” ki; bir yığın arazi, arsa, konut, iş yeri de kiralıyor, lojman veriyor; hepsi devletin, hepsi milletin vergi ve paraları ile yapılmış!..
O kiralama sözleşmelerinde yazılı süreler içinde, mesela bana kiraladığı bir iş yeri için, bana “Falan zor durumda, onun mağazası depreme dayanıklı olmadığı için kentsel dönüşüm yasası gereğince yıkılıyor, senin bu kiraladığın mağazada yer aç da, eski mağazasının yerine yapılacak binanın yapım süresi olan iki yıl aynı mağazayı kullanın” diyebilir mi, baskı ve emrivaki yapabilir mi?...
Ya da bana verdiği lojmana, mesela “kiramı iki ay aksattım” diye, “geçici bir süre için” başka bir aileyi sokabilir mi?..
Ya da, beni, “bu isteklerini kabul etmedim” diye, o lojmandan, o mağazadan “mahkeme kararı olmadan” çıkarabilir mi?..
Genel Müdürlük, “hukuki süreç tamamlanmadan”, yani Türk mahkemeleri, en üst itiraz mahkemesi de dahil olarak “Galatasaray’ı o stattan çıkaracak kararı vermeden ve onaylamadan ve de Galatasaray o stadı tahliye etmeden”, başka bir kulübü, “Galatasaray’ın rızası olmadan” o stada sokamaz!..
Peki, ya “baskı?..”
İşte burada duralım ve “Türkiye bir hukuk devleti midir, değil midir” testinin, “sporumuz üzerinden yapılmasının yolunu açacak” böyle bir yola hiç ama hiç başvurmayalım!..
Hele hele “Olimpiyat alacağımız” bile belli değilken, dahası, almış olsak bile, 2020 Olimpiyatı’na, altını çiziyorum, “daha tamı tamına 8 yıl varken”, çıkıp da “Bakın Beşiktaş Olimpiyat Stadı’nda oynayabilir ama o stadı olimpiyat için bir yıl boyunca bakıma alacağız” komikliğine hiç ama hiç başvurmayalım; üstelik Beşiktaş’ın Stadı’nın yıkımı ile ilgili ortada “gerçek ve hukuki” tek adım atılmamışken!..,
Kaynak

harika bir yazı.. lafı gediğine koymuş :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese iyi hafta sonları Aslan kardeşlerim

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sevgili forumumumun aslanları güzel günler :) .

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Günaydın, güzel insan :) [MENTION=66965]Silence[/MENTION]

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Furkan Aldemir'e durmak yok

Galatasaray Medical Park'ın başarılı oyuncusu Furkan Aldemir, kendisi açısından heyecan dolu bir sezon geçirdiğini söyledi.

757068_detay.jpg

Furkan Aldemir, yaptığı açıklamada, Galatasaray Medical Park olarak geçen sezona iyi başladıklarını Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın kazandıktan sonra Avrupa Ligi'nde de gruplara kalmayı başardıklarını söyledi.

İstanbul'daki ilk sezonunda ailesinin de yardımıyla iyi bir sezon geçirdiğini ve zamanla takıma uyum sağladığını kaydeden Furkan Aldemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ligin başında seyircisiz oynamak zorunda kalmıştık. Ancak daha sonra seyircilerimizin de desteğiyle kendimi daha iyi hissettim. Karşıyaka'da seyirci desteğiyle daha iyi bir performans ortaya koyuyordum. Galatasaray taraftarının da takımına ne kadar bağlı olduğunu biliyordum. Oktay Mahmuti'nin bize güvenini boşa çıkarmadan iyi bir sezon geçirdik. Shipp'in sakatlanması bizi etkilemesine rağmen tekrar toparlandık. Geçen sene takım içinde müthiş bir uyum vardı ve aile gibiydik.''

Furkan Aldemir, sezon sonunda takım olarak kendilerini başarısız olarak görenlerin bulunduğunu belirterek, ''Benim açımdan keyif dolu ve heyecanlı bir sezon geçirdim. Kariyerimde ilkleri yaşadım. Avrupa Ligi'nde önemli isimlere karşı mücadele ettim. Sezon sonunda Türkiye'de şampiyonluğa ulaşmak herkesi mutlu edecekti ama olmadı. Yeni sezonda daha iyi olacağımıza inanıyorum'' dedi.

NBA Draftı
Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nin (NBA) 2012 draftında, İzzet Türkyılmaz ve İlkan Karaman'la birlikte draft edilmelerinin Türk basketbolu açısından çok önemli olduğunu kaydeden Furkan Aldemir, şöyle konuştu:

''Geçen sene drafttan çekildiğim için tepki almıştım. Ancak geçen sene yaşadığım sakatlıktan dolayı ritmimi tam olarak yakalayamamıştım. Bu sene daha güçlü olduğumuzu ve seçilme oranımızın daha yüksek olduğunu düşündüğümüz için drafta katılmaya karar verdik. İzmir'de bireysel antrenörüm Erdem Günak'la çalıştığımda fazla kilolarımı verdim. Draft öncesinde Houston Rockets yöneticileriyle İzmir'de biraraya geldik. NBA'deki ekipler, oyuncunun aile hayatına, kişiliğine önem veriyor. Hatta bana 'Avrupa'daki takımlar oyuncuların sadece nasıl oynadığına bakarlar, biz karakterine de bakıyoruz' demişlerdi.''

Furkan Aldemir, draftta 2. turun başlarında seçilmeyi beklediğini, ancak bunun gerçekleşmemesi üzerine ümidini kestiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Beni draft eden Los Angeles Clippers en az uzun oyuncuya ihtiyacı olan takımdı ve hiç bağlantıya geçmemişlerdi. Daha sonra Houston Rockets'la takasa girecekleri için beni seçtiklerini öğrendim. Houston Rockets, yabancı oyunculara daha çok önem veriyor, bu sene Ömer Aşık'ı da aldılar. İlkan ve İzzet'in seçilmesi de bizim için gurur vericiydi. Galatasaray'da 2 sene kapalı sözleşmem var. Kulübüm istemedikçe çıkışım yok. Zaten Houston Rockets da 1-2 sene daha Avrupa'da oynayıp gelmemi istediklerini iletti. Ben de kariyer planlamamı böyle düşünmüştüm. Önümüzdeki süreçte eksiklerimi kapatarak ilerlemek istiyorum.''

Milli Takım
2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele edecek A Milli Takım'ın aday kadrosunun genç bir ekip olacağını bildiğini aktaran Furkan Aldemir, şunları kaydetti:

''İçimizde tecrübeli ağabeylerimiz de var. Elemeler bizim için tecrübe olacak. Ancak yeni yapılanmayla başarılı olacağımıza inanıyorum. Elemelerde grup birincisi olarak, Milli Takım'ın gelecek vaat ettiğini de Türkiye'ye göstermek istiyoruz.''

Kaynak