SDN Galatasaray Kulübü

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
daha 2 gün var, bu ne karamsarlık. başkan tarih vermedi ayrıca, 25 haziran nereden çıktıysa.

Ünal Aysal:
"İsim veremem. Ama bu ay sonuna doğru bütün isimleri birarada açıklayacağız. Öyle bir planlama ve program yaptık."

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
daha 2 gün var, bu ne karamsarlık. başkan tarih vermedi ayrıca, 25 haziran nereden çıktıysa.

Ünal Aysal:
"İsim veremem. Ama bu ay sonuna doğru bütün isimleri birarada açıklayacağız. Öyle bir planlama ve program yaptık."

25 haziran lafı resmen ünal aysalın ağzından çıktı , uçaktan indiği sırada bi röportaj gerçekleşmişti kendisiyle , fakat şu an linki aramakla uğraşıcak vaktim yok , görücez bakalım pazartesi noluyo ne bitiyo

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bolu'da Genç Oyunculara Saldırı!...

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray ve Yeşilyurtlu Genç Bayan Voleybol Takımının oyuncularına saldırdı.

vvvvvvvvvvvv24062012_meCRHkbaSJ.jpg

25-30 Haziran tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası için İstanbul'dan yola çıkan ve Bolu'da mola veren Galatasaray ve Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takımları yemek esnasında Fenerbahçeli taraftarların saldırısına uğradı.

Bolu Cafer'in Yeri'nde genç voleybolcuların yemek yediği esnada restauranta giren yaklaşık 70 kişilik Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray ve Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takımı oyuncularına saldırdı.

Ne olup bittiğini anlamayan ve yaşları 16-17 civarında olan voleybolcular, Fenerbahçeli taraftarların saldırısı karşısında kendilerini korumak için köşelere ve masaların altlarına kaçtılar.

Galatasaray ve Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takımı oyuncularına saldıran Fenerbahçeli taraftarların, Aziz Yıldırım için düzenlenecek olan bir gösteri için Ankara'ya gittikleri öğrenildi.

http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=5885

[video=youtube;jYhSTr3JKF4]https://www.youtube.com/watch?v=jYhSTr3JKF4&feature=player_embedded[/video]

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İnsan değil bunlar...

bu hayvanların hepsini tıkacaksın içeri ...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Üstelik birde karşılarındaki bayan bunlara hayvan demek iltifat olur bence.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
bunları ve bunlara yüz verenleri , ses çıkarmayanları gördükçe içimdeki hayvan sevgisi bile azalıyor...
Ya varya hocam inan kan beynime sıçradı çocuk sayılır onlar daha 16-17 yaşlarındalar sen gelipte nasıl zarar vermeye çalışırsın böyle adamları süründüreceksin.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13787_GSKLOGO_B.jpg

spacer.gif

[TD="width: 35"][/TD]
[TD="width: 65"][/TD]

[h=1]Genç Bayan Voleybolcularımıza Çirkin Saldırı[/h]
25-30 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası için Ankara'ya gitmekte iken, Bolu'da verilen mola esnasında Galatasaray Genç Bayan Voleybol Takımımızın oyıuncularına, ayn yöne gitmekte oldukları belirtilen, üzerinde Fenerbahçe formaları bulunan ve taraftar olduğu iddia edilen bir grubun saldırıda bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Görüntüleri bir internet sitesinde de yayınlanan bu saldırı esnasında takımımız oyuncularıyla birlikte yemek yemekte olan Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takım oyuncuları da aynı şekilde mağdur olmuşlardır.

Sporun anlamı konusunda hiçbir fikirleri olmadığı açık olan ve sadece saldırarak kendilerini varedebilen bir güruhun, henüz yaşları 16-17 olan genç kız sporcularımıza yönelik bu barbarca saldırısını nefretle kınıyoruz.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13787.php

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya varya hocam inan kan beynime sıçradı çocuk sayılır onlar daha 16-17 yaşlarındalar sen gelipte nasıl zarar vermeye çalışırsın böyle adamları süründüreceksin.

yalan dolan bir sürü dedikoduyu manşet yapan milliyet, ntv gibi "Tarafsız" basınımızda bir satır yok konuyla ilgili..
bu saldıranların formasını giydiği kulüp ve bu kulübün destekçilerinden nasıl bir "görüş" gelecek ve ne zaman gelecek bekliyorum..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yalan dolan bir sürü dedikoduyu manşet yapan milliyet, ntv gibi "Tarafsız" basınımızda bir satır yok konuyla ilgili..
bu saldıranların formasını giydiği kulüp ve bu kulübün destekçilerinden nasıl bir "görüş" gelecek ve ne zaman gelecek bekliyorum..
bzi de onlara benzemeyelim. konuyu spor forumuna açtım. :yes:

edit: ntv spor haberi yapmış ama videoyu koymamış. saldırı fenerbahçeye yapılsaydı rıdvan dilmeni bile canlı yayına bağlarlardı. :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın Aslan kardeşlerim.
Doğum günün kutlu olsun Pitbull..

Felipe%20Melo_Galatasaray_Wallpaper_03.jpg

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mahkeme başkanı, “Aziz bey karışmayın. Soruyu sorar, gerekirse biz müdahale ederiz . Haddini bil. Sorulara cevap vermek istemiyorsan verme"
Yıldırım, “Ben haddimi biliyorum başkan"

..:)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sabri Sarıoğlu'nun 2007'de şampiyon olduğumuzda Sezon sonunda Hakan Şükür'le birlikte alacaklarından vazgeçip Kendi ceplerinden futbolcuların maaşlarını ödediklerini biliyor muydunuz ?

İşte böyle bir takım Galatasaray.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Adnan Öztürk:“GS olarak BJK’nin TT Arena'da oynayamayacağını nedenleriyle belirttik.Konu bizim için kapandı."

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkese günaydın Aslan kardeşlerim

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Günaydın renktaşlar , benden size gelsin

[video=youtube;jJqbq0_GNa4]http://www.youtube.com/watch?v=jJqbq0_GNa4&feature=youtube_gdata_player[/video]

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13807_B.jpg

spacer.gif

Gamze Alikaya ve Ezgi Arslan İle Sözleşme Yenilendi

İç transferde çalışmalarını sürdüren Galatasaray Bayan Voleybol Takımı 2010 yılında SGK Voleybol İhtisas ’tan transfer ettiği smaçör Ezgi Arslan ve yine 2010 yılında Koç İlköğretim Okulları’ndan transfer ettiği pasör Gamze Alikaya ile sözleşme yeniledi.

Sporcularımız Gamze Alikaya ve Ezgi Arslan’a devam eden Galatasaray kariyerlerinde başarılar dileriz.

http://www.galatasaray.org/voleybol/bayan/haber/13807.php

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben herbirinizin %50'sini seviyorum. Çünkü sarının yanındaki kırmızıyı sevemedim. Lacivert olsaydı herbirinizin %100'ünüzü severdim :) :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ünal Aysal:Türk Telekom Arena'da ortak bir kullanım içerisine girmemiz mümkün değil. Bunu Fikret Orman'a da açıkladım.ASY Arena’yı devraldığımızdan bu yana statta büyük eksikler var. Arena bize yeni bir yapı getirdi, her şeyimiz orada.

Çatı yapımız nedeniyle çabuk bozulan bir çim sistemimiz var. Büyük paralarla çim sistemini ayakta tutuyoruz.
Fiziki, idari ve teknik olarak TT Arena’yı başka bir takımla paylaşmamız mümkün değil.Kombine satışımız 40 bine yaklaştı. 180 tane locamız var ve bunların tamamı satıldı.

Arena'nın Beşiktaş'a verilme mevzusundan sonra kombine satışlarımızda durma oldu, umarım bu tekrar eski haline gelir.
Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı başarı sayacağım. Her sene hedef bir basamak artacak.

Nike yeni sponsorumuz ürün çeşitleri ve miktarı yönünden taraftarımızı memnun edeceğiz.
Arshavin'le ilgilenmiyoruz, Assaidi ve Alper listemizde var.Şu anda Şampiyonlar Ligi olmasa biz çoktan transferi kapatmıştık.

Niyetimiz dengeleri bozmadan kadro derinligi saglamak istiyoruz.
Elimizdeki suanki yabanci oyunculardan bazilari gidici.Hamit'i istiyoruz ama Hamit''in daha cok istemesi lazim indirim yapmasi lazim.Galatasaray seksi bir kulüp. Biz Hamit'i istiyoruz ancak o bizi daha cok istemeli. Bunu göstermeli.Hamit olmaya daha yakın diyebilirim.

Fatih Terim ile beraber transferlerimizi TT Arena'da tanıtmayı düşünüyoruz.
Forvet transferi hemen olmayabilir, ama alacağımız isim taraftarı heyecanlandıracak biri olacak.Muslera için ödenen her para değer.Bazen az bile verdiğimi düşünüyorum.

Avrupa'da başarı hedefliyoruz. O nedenle asıl kadromuzdan oyuncu satmayı düşünmüyoruz.
Her sene Emre Çolak ve Semih Kaya Gibi 2 oyuncu çıkartsak bize yeter.Sabri'nin Galatasaray'da kalıp kalmayacağı ile ilgili son kararı kendisi verecek.

Galatasaray sadece futbol kulübü değil. Biz spor kulübüyüz. Desteğimiz bütün branşlar için.
Galatasaray taraftarı Arena'nın kapanmaması için sahip çıktı onlara hem teknik ekip hem de futbolcular adına teşekkür ediyorum.

Ergin Ataman için Beşiktaş'a saygı açısından son güne kadar bekledik.Beşiktaş ile ilişkisi bittiğinde transfer ettik

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ünal Aysal: "Galatasaray, arzu edilen seksi bir kulüp. Hamit Altıntop gelmek için biraz daha gayret göstermeli."

:D