- Reaksiyon puanı
- 31
Hollanda 0 puanla Avrupa Şampiyonası'na veda ederken, Dirk Kuyt, daha fenerbahce'ye gelmeden Avrupa'da 0 çekmenin nasıl bir duygu oldugunu öğrenmiş oldu

O bir müdürHerkese günaydin aslan kardeşlerim nasilsiniz
Günaydınlar hocam av zamanı başlasınGünaydınlar Herkese..
O bir müdür
O bir can
O bir dost
Sen nerelerdesin müdür ya hayırsız çıktın ha
yaw müdür tatile gittim ya valla çok özledim seni ha
Millet gider plajda yanar bizde gittik Elazığda yandık![]()
İstanbul'damısın şimdiO bir müdür
O bir can
O bir dost
yaw müdür tatile gittim ya valla çok özledim seni ha
Millet gider plajda yanar bizde gittik Elazığda yandık![]()
![]()
O bir müdür
O bir can
O bir dost
Günaydınlar hocam av zamanı başlasın![]()
![]()
Yok be müdür bizimki sadece lafta biz kim hatun avlamak kimördek ağa girince haber ver Keke![]()
Yok be müdür bizimki sadece lafta biz kim hatun avlamak kim![]()
![]()
Şöyle yanımda sizler gibi buram buram tercübe kokan insanlar yokki nasiplensek tek başına olmuyor bu işlerÖhöm öhömmm öhömm
KOlay gelsin Hocam sana
Tek başına başarabileceğinden hiç şüphem yok![]()
Şöyle yanımda sizler gibi buram buram tercübe kokan insanlar yokki nasiplensek tek başına olmuyor bu işler![]()
Şöyle yanımda sizler gibi buram buram tercübe kokan insanlar yokki nasiplensek tek başına olmuyor bu işler![]()
Tabi siz bunu reel hayatta denemeyin sevgiliniz iki dakikaya kapıyor kor[video=youtube;gZfNd_50BF0]http://www.youtube.com/watch?v=gZfNd_50BF0[/video]
bu 350 liralık öğrenci kombinesi için mi?Bugün sabah kombine almaya gittim 7'de benden önce 510 kişi vardı adamlar dün akşam 9-10'da beklemeye başlamışlar. 1000'e yakın kişi isim yazdı.9'da 400 bilet ayrıldı dediler sonra millet gitmeye başladı 10'da 500'e çıktı dediler bende işim vardı gittim hallettim geldim 440'a inmiş bilet sayısı bende alamadan geri döndüm lanet olsun böyle işe.
Evet o.bu 350 liralık öğrenci kombinesi için mi?
sınırlı sayıda ayrılması normal ama keşke önceden söyleselerdi kaç adet olduğunu.Evet o.