SDN Galatasaray Kulübü

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Benim arkadaş bunların çoktan bittiğini söyledi sadece doğu ve batı kalmış onlarda 4 milyar :D
güzel, baya bir kombine satılmış o zaman. :)

B_13766_B.jpg

Necla Güçlü Esepaşa Galatasaray'da

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı geçtiğimiz sezon Pursaklar V. İhtisas forması giyen libero Necla Güçlü Esepaşa ile anlaştı.

Önceki sezonlarda Beşiktaş ve Vakıfbank takımlarında da forma giyen Esepaşa, Vakıfbank Güneş Sigorta ile 2 kez Türkiye şampiyonluğu yaşadı. Deneyimli libero 2005 yılı Şampiyonlar Ligi’nin en iyi liberosu 2003-2004 sezonunda ise Top Teams’in en iyi liberosu seçildi. Necla Güçlü Esepaşa aynı zamanda 119 kez Türk Milli Takım formasını giydi.

Necla Güçlü Esepaşa'ya Galatasaray forması ile başarılar dileriz.

B_13765_B.jpg

Derya Çayırgan ve Nilay Konar İle Sözleşme Yenilendi

İç transferde çalışmalarını sürdüren Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon Ereğli Belediyesi'nden transfer ettiği libero Derya Çayırgan ve yine geçtiğimiz sezon IBA Kimya TED Kolejliler'den transfer ettiği orta oyuncu Nilay Konar ile sözleşme yeniledi.

Sporcularımız Nilay Konar ve Derya Çayırgan'a devam eden Galatasaray kariyerlerinde başarılar dileriz.

galatasaray.org

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Güya açılır kapanır çatı yapılacaktı stada , yalan ettiler .

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
her ne kadar necatiyi çok fazla beğenmesem de kadroda bulunması güzel.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
filali.jpg

Özlem bitti artık...
Tribünümüzün emektarı Fil Ali Ağabeyimizi almaya gidiyoruz...

25 Haziran Pazartesi 13:30'da Mecidiyeköy Katlı Otopark önünden otobüsümüz hareket edecektir.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_13770_eurocup_B.jpg

Galatasaray Medical Park Yeni Sezonda Eurocup'ta Mücadele Edecek

Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı 2012-2013 sezonunda Eurocup organizasyonunda mücadele edecek.

Sekiz grupta dört takımın mücadele edeceği normal sezon Kasım ayında başlayıp Aralık ayında sona erecek ve gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar son 16'ya kalacak. Dört grupta dört takımın mücadele edeceği Son 16 aşaması Ocak ayında başlayıp Şubat ayında sona erecek ve gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Çeyrek Final'e yükselecek.

Çeyrek Final ve Yarı Final turu iç saha ve deplasman olmak üzere iki maç üzerinen eliminasyon sistemiyle gerçekleşecek ve Mart ayında oynanacak.

Final ise tek maç üzerinden ve Nisan ayında gerçekleşecek.

Eurocup normal sezonda yer alacak 32 takım şu şekilde:

Artland Dragons Quakenbrueck - Almanya
Azovmash Mariupol - Ukrayna
Banco Di Sardegna Sassari - İtalya
Banvit BK Bandırma - Türkiye
Belgacom Spirou Charleroi - Belçika
Cholet Basket - Fransa
Crvena Zvezda Diva Belgrade - Adriyatik
EiffelTowers Den Bosch - Hollanda
Galatasaray Medical Park İstanbul - Türkiye
Gescrap Bilbao Basket - İspanya
Hapoel Migdal Jerusalem - İsrail
KK Buducnost VOLI Podgorica - Adriyatik
KK Cibona Zagreb - Adriyatik
Lagun Aro San Sebastian - İspanya
Lokomotiv Kuban Krasnodar - Rusya
Orleans - Fransa
Panionios On Telecoms Athens - Yunanistan
Rudupis Prienai - Litvanya
s.Oliver Baskets Wuerzburg - Almanya
Spartak St. Petersburg - Rusya
Trefl Sopot - Polonya
Triumph Lyubertsy - Rusya
Valencia Basket - İspanya
VAP Kolossos Rhodes - Yunanistan
VEF Riga - Letonya

Ayrıca Turkish Airlines Euroleague ön elemesinde başarı sağlayamayan 7 takım da yukarıda yer alan 25 takıma eklenenecek.

Euroleague ön elemesine katılacak 8 takım şöyle:

BC Donetsk - Ukrayna
Bennet Cantu - İtalya
CEZ Basketball Nymburk - Çek Cumhuriyeti
Le Mans Sarthe Basket - Fransa
PBC Lukoil Academic - Bulgaristan
Ratiopharm Ulm - Almanya
Telenet BC Oostende - Belçika
Unics Kazan - Rusya

galatasaray.org

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kardeşlerim

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Olimpiyat kapalı... İstikamet Arena mı?

Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon maçlarını nerede oynayacağına dair tartışmalara yeni boyut eklendi! Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Olimpiyat Stadı’nın 1 yıl restorasyona alınacağını açıkladı.

22 Haziran 2012 13:00 NTVSpor.net

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Olimpiyat kapalı... İstikamet Arena mı?

Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon maçlarını nerede oynayacağına dair tartışmalara yeni boyut eklendi! Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Olimpiyat Stadı’nın 1 yıl restorasyona alınacağını açıkladı.

22 Haziran 2012 13:00 NTVSpor.net

doğru kasımpaşa stadına haydiii

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Valla gardaş bizim stada gelmesinler.Çok tahrip edecekler stadı biliyorum ben:)

Reaksiyon puanı
31
[TABLE="class: style2, align: center"]
[TR]
[TD="class: style3, align: left"]Son günlerde medyada yer alan haberlerde Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in stadımızın bir başka takımla ortak kullanılması ile ilgili verdiği demeçlere ultrAslan olarak hiç bir şekilde katılmamız söz konusu değildir ve bu konuda hocamızın fikirleri ile tamamen zıt bir düşüncedeyiz, bir kez daha hatırlatmak gerekirse stadımızın bir başka takımla ortak kullanılması konusundaki görüşümüz 21 Mayıs 2012 tarihinde aşağıda yaptığımız açıklama ile sabit, açık ve net'tir...

Son aylarda yaşanan gelişmeler ve medyada çıkan haberler doğrultusunda, İnönü stadının yıkılması halinde stadımızın Beşiktaş ile ortak kullanımı gündeme gelmektedir veya ısrarla getirilmektedir.

Yıllarca hangi emek ve fedakarlıklarla elde ettiğimiz ortada olan stadımızı, hangi şartta olursa olsun hiçbir kulüple paylaşılmasına müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

Unutulmasın ki bizler Olimpiyat Stadının cefasını çekerken, o yıllarda kulübümüzle İnönü Stadını paylaşmamak adına yokuş yapanların bugün olumlu düşünmemizi beklemeleri onlar adına koca bir hayal kırıklığı olur.

Her şey bir tarafa milyon dolarlık yatırımı çürümeye terk etmek istenircesine, Olimpiyat Stadı orada boş dururken, birilerinin her türlü cefasını çektiğimiz mabedimize tabiri caizse konmasını hatta bunun konuşulup gündeme gelmesini dahi asla kabul etmiyoruz.

YÖNETİMİMİZDEN BU KONUDA NET BİR TAVIR VE KESİN BİR RET CEVABI BEKLİYORUZ…

ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TT ARENA’DA GALATASARAY HARİCİNDE BİR TAKIM, ANCAK DEPLASMAN TAKIMI OLARAK SAHAYA ÇIKAR!

Saygılarımızla
ultrAslan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kaynak:

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Şu stad olayına çözüm bulsun artık kim buluyorsa.Bugün haberlere baktım beşiktaşa arena yolu gözuktu falan diye okudum cinlerim tepeme çıktı ya istemiyoruz kardeşim hiç bi takımla ARENA yı paylaşmak istemiyoruz. 40 000 e yakın kombine satılmış şampiyonlar ligi , türkiye kupası lig maçları var bide beşiktaş gelcekmiş yok ya !

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Günaydın En büyük Takımın En güzel taraftarı:)
Hepinizi kucak dolusu sarıyla kırmızıyla selamlıyorum:)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tsk_mahmuti_manset.jpg

2010 yılından bu zamana dek sürdürmüş olduğu Galatasaray Erkek Basketbol
Takımı hocalığı boyunca "Yenilmez Armada" ruhunu ayağa kaldırarak basketbol
şubemize adeta yeniden hayat veren, gerek duruşu, gerekse saha içi ve dışında
yansıttığı inanılmaz enerji ile Oktay Hocamız milyonlarca Galatasaraylının gönlünde
taht kurmuştur.

Değerli hocamız Oktay Mahmuti’ye bu zamana kadar vermiş olduğu emekler ve bizlere yaşattığı mutluluklardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Yolun Açık Olsun Oktay Mahmuti!

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[h=1]"BEN O PARAYA PEGASUS'U KURDUM"[/h]
kayserispor-amrabat-galatasaray-ali-sabanci-suleyman-hurma-cumhurbaskani-abdullah-gul-transfer-unal-aysal-fatih-terim--378944h.jpg

Spor - 23 Haziran 2012 12:43
[h=2]Galatasaraylı iş adamı Ali Sabancı Kayserispor'un Amrabat için istediği rakama manidar bir cevap verdi.[/h]Kayseri'de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, işadamı Ali Sabancı, Recep Mamur ve Süleyman Hurma'nın gündem maddesi Nordin Amrabat'ın astronomik bonservisiydi!..

TARTIŞMAYA GÜL DE KATILDI

Takvim gazetesinin haberine göre; Kayserispor'un Amrabat için istediği 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli Galatasaraylı işadamı Ali Sabancı'yı da çılgına çevirdi.. Cumhurbaşkanı Gül'ün "Amrabat konusunda en iyisini Süleyman Mamur bilir" açıklamasının ardından Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden olan Ali Sabancı, esprili bir şekilde "Kayserispor, Amrabat için 15 milyon Euro istedi, ben 12 milyon Euro'ya Pegasus'u kurdum" dedi.

AMRABAT HIZLI

Ali Sabancı'nın bu sözlerine ise Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, "12 milyon euroya Pegasus'u kurdunuz ama Amrabat Pegasus'tan daha hızlı" şeklinde cevap verdi. Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Amrabat'ın bonservis bedelinin 15 milyon Euro olduğunu bir kez daha yinelerken; Ali Sabancı, Sarı-Kırmızılı kulübün 10 milyon Euro seviyesine kadar yükselebileceğinin sinyallerini verdi.

7.5 MİLYON EURO FARK

Cimbom, Ambarat için ilk önce 3.5 milyon Euro teklif etmiş, ardından da camianın önde gelen G.Saraylı iş adamlarının desteğiyle teklifini 7.5 milyon Euro'ya kadar çıkarmıştı. Bunun üzerine Kayseri de 15 milyon Euro gibi astronomik bir rakam isteyerek transferin önünü tıkamıştı.

AMRABAT DAHA HIZLI

Futbolcusu Amrabat için 15 milyon Euro isteyen ve iş adamı Ali Sabancı'nın "Ben o fiyata Pegasus'u kurdum" diyerek tepkisini çektiği Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma da espirili cevap vererek herkesi güldürdü: "Amrabat Pegasus'tan daha hızlı..."

TERiM DE ÜZGÜN

Amrabat'ı çok isteyen Terim'in transferin yatmasına çok üzüldüğü bildirildi. Terim'in çevresine "Almak için herşeyi yaptık ama olmadı" dediği öğrenildi.

AMRABAT'IN GÖNLÜ ASLAN'DA

Galatasaray'a gelmek için her yolu deneyen Kayserili Amrabat'ın çok üzgün olduğu ancak FIFA'ya başvuracağı ifade ediliyor.

http://www.aktifhaber.com/ben-o-paraya-pegasusu-kurdum-622281h.htm

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
25 haziranda toplu imza töreni yapılacak deniliyordu fakat yalan oldu sanırım