SDN Galatasaray Kulübü

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Umut Bulut, ASLAN Oldu...

oKAPQ.jpg

Galatasaray, Umut Bulut'un transferi için Toulose ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, Fransa Ligi takımlarından Toulouse FC'nin profesyonel futbolcularından Umut Bulut için resmi görüşmelere başlanmış olduğunu bildirdi. Galatasaray Sportif A.Ş.'nin açıklaması şu şekilde:

"Toulouse FC profesyonel futbolcularından Umut Bulut'un transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır."

Sarı-kırmızılıların tecrübeli forveti, bir yıllığına satın alma opsiyonu ile kiraladığı gelen haberler arasında.

Kaynak

Galatasaray'da kalmak istiyor...

cV5qS.jpg

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Felipe Melo için menajeri Jose Rodriguez Baster, Brezilyalı yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı takımda kalmak istediğini söyledi.

"ŞU ANDA KESİN OLAN TEK ŞEY MELO'NUN GALATASARAY'DA KALMAK İSTEMESİDİR"

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Jose Rodriguez Baster, "Geçen sezon Melo, Galatasaray'da muhteşem işler yaptı. Galatasaray'da şampiyonluk yaşadı ve geçen sezon Galatasaray'ın en iyi oyuncusuydu. İstanbul'da ve Galatasaray'da çok mutlu. Dolayısıyla devam etmek istiyor. Size şu an için onun adına söyleyebileceğim tek şey, kariyerini Galatasaray'da sürdürmek istemesidir" dedi.

"ŞU ANA KADAR GALATASARAY İLE BİR TEMASIM OLMADI"

Jose Rodriguez Baster, "Galatasaray ile ücret konusunda bir görüşmeniz oldu mu, beklentiler bir noktada bulaşacak mı?" şeklindeki soruya ise "Şu ana kadar Galatasaray benimle kontak kurmadı. Bir iletişimimiz olmadı. Juventus cephesini bilmiyorum. Kulüpler düzeyinde görüşmeler olabilir. Veya başka görüşmeler olabilir. Ama Galatasaray benimle bir konuşma yapmadı. Galatasaray şu anda bana ne istediklerine dair bir şey söylemedi" diye konuştu.

NAPOLI VE DİĞERLERİ

İspanyol menajer, "Napoli ve Brezilya'dan bazı takımların Melo'ya teklif yaptığı doğru mu?" sorusu üzerine ise "Melo şu anda tatilde. Juventus ile 2 yıllık anlaşması daha var. Melo, tatilde olduğu için onu arayıp rahatsız etmek istemiyorum. Tatil dönüşü durumu değerlendireceğiz. Bir kez daha söylüyorum, Galatasaray'da devam etmek istiyor. Bu olmazsa diğer seçeneklere bakarız" dedi.

Kaynak

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hay ben böyle işi :cursing:

Son Dakika:Galatasaray Medical Park koç Oktay Mahmuti ile yollarını ayırdı :cursing:

Ayrıca Ergin Ataman a teklif yapıldı

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mahmuti ile yollar ayrıldı

mahmuti600_I9LT9.jpg

Galatasaray Medical Park, 2 yıldır sarı kırmızılı takımda baş antrenör olarak görev alan Oktay Mahmuti ile sözleşme yenilemedi.

Sarı kırmızılı ekip bu sezon Mahmuti yönetiminde, ilk kez katıldığı Euroleague'de son 16'ya kalma başarısı göstermiş ve Beko Basketbol Liginde de Beşiktaş Milangaz'a yarı finalde elenmişti.

http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/66466/mahmuti-ile-yollar-ayrildi

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
umut çok iyi oldu, sırada kanat oyuncuları var. oktay mahmutinin gitmesine de çok üzüldüm

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ünal Aysal:Ayın 25 ine kadar transferlerimizi gerçekleştirmek istiyoruz.Gol kralı olmuş bir oyuncuya bütün takımlar talip olur ama Trabzonspor un vermek istemediği bir oyuncuya talip olmak istemeyiz.Demba Ba ve Milito için teknik ekibimizden bana bir teklif gelmedi.Kayserispor un satmak istemediği bir oyuncuya ben talip olmam ama Kayseri ben satmak istiyorum derse tabi talip oluruz iyi bir oyuncu Galatasaray a da uygun olacağını düşünüyoruz.Oktay Mahmuti ile ilgili önümüzdeki hafta bir açıklama yapacağız.Bizim Oktay Mahmuti ile bir anlaşmamız var yeni bir anlaşma yapmıyoruz,2+2 olarak eskiden yapılmış bir anlaşma var ama bu 2 senelik dönem koçluk görevi değil teknik menajerlik görevi.Şu an konuştuğumuz olay teknik direktör olarak değiştirelim mi olayı.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Oussama assaidi yi istanbula getirmişiz , fas lı bir oyuncu , biz yıldız beklerken necatinin ikinci versyonunu almış olmayız umarım , bi dünya yıldızı görmek istiyorum artık bu takımda .

yorumlara bakılırsa güzel bir oyuncu deniliyor ama , hadi hayırlısı

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Oussama assaidi yi istanbula getirmişiz , fas lı bir oyuncu , biz yıldız beklerken necatinin ikinci versyonunu almış olmayız umarım , bi dünya yıldızı görmek istiyorum artık bu takımda .

yorumlara bakılırsa güzel bir oyuncu deniliyor ama , hadi hayırlısı

napacan abi dünya yıldızını ? yatsın diye para mı vereceksin?

al genç, aç yetenekleri kaliteli futbol oyna...

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Pino'yada sihirbaz diyorlardı ama adam ancak şapkadan çıkan tavşan olur

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şu forma yapılsa yok satar.(3.forma kırmızı olacakmış siyah değil)

gs3presentationvcollar.png

522553_10150901810879069_411803547_n.jpg

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[TABLE="class: tablo, width: 100%"]
[TR]
[TD] GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 15.06.2012 14:12:36[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

altpaket.gif
Özel Durum Açıklaması (Genel)

tablo.gif

[TABLE="class: tablob"]
[TR="class: tablobaslikb, bgcolor: #D7E3F0"]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR="class: tablohucreb, bgcolor: #FDFEFF"]
[TD]Ortaklığın Adresi[/TD]
[TD]:[/TD]
[TD]Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Huzur Mahallesi Seyrantepe-İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR="class: tablohucre2b, bgcolor: #F9FAFB"]
[TD]Telefon ve Faks No.[/TD]
[TD]212 305 1902-212 305 1948[/TD]
[/TR]
[TD]Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su[/TD]
[TD]212 305 1902-212 305 1948[/TD]
[/TR]
[TR="class: tablohucre2b, bgcolor: #F9FAFB"]
[TD]Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[/TR]
[TD]Özet Bilgi[/TD]
[TD]Genel Müdür atama[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

metin.gif
AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin 15 Haziran 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında "Lütfi Arıboğan"ın Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Genel Müdürü olarak atanmasına ve 20 Haziran 2012 tarihinden itibaren göreve başlamasına karar verilmiştir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=214129

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ben olsam üzerine "Fener gol gol iki kupa geliyor" yazardım. :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
25 Haziran da toplu imza töreni varmış arkadaşlar , ama hala forvete sağlam bir isim bulamadık , melo da belirsizliğini koruyor , alabilecek miyiz acaba

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
transferi çok dert etmeye gerek yok bence. ne de olsa eylül ayına kadar avrupa maçımız yok. ligde de her türlü yetecek bir takım var zaten.

diğer takımlar kötü bir sezon geçirdiler ve bir an önce taraftarlarını havaya sokmak niyetindeler. transferde aceleci davranmaları normal. bizim böyle bir durumumuz yok çok şükür. :)

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
transferi çok dert etmeye gerek yok bence. ne de olsa eylül ayına kadar avrupa maçımız yok. ligde de her türlü yetecek bir takım var zaten.

diğer takımlar kötü bir sezon geçirdiler ve bir an önce taraftarlarını havaya sokmak niyetindeler. transferde aceleci davranmaları normal. bizim böyle bir durumumuz yok çok şükür. :)

25 Haziran sonrasında bir transfer belki yaparız gibi bir açıklamada bulundu Aysal , bakalım 25 hazirana kadar kimi alıcaz da eksiğimiz kalmıycak .

Ayrıca Barosda yolcu gibi gözüküyor