Absolut Milk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 46
şu nikon ürünlerinde Galatasaraylılara indirim yapsa da bir profesyonel fot.mak. alsam :/
Erkek basketbol takımımızda Luksa Andric le yeni sözleşme imzalanmamış ve Andric serbest kalmış
Edep namına gram nasip almamış insanlara bir şeyleri anlatmaya çalışmak benim hatam aslında.
Bıraklım kumda oyuncaklarıyla oynasınlar.
şu nikon ürünlerinde Galatasaraylılara indirim yapsa da bir profesyonel fot.mak. alsam :/
nasılsınız
Bir sözünüz olamazda zaten abim olayın başına baktığında kimin haklı olduğunu göreceksin ben bu zamana kadar hep iyilikle yaklaştım size görüyorumki hata yapmışım bilirsin bu forumda seni takip eden seven insanlardan biriyim lakin bir kaç kendini bilmez renktaşların liseliler gibi aynı şeyi söyleyip iğneleyici laf sokmaktan başka bir şey bilmedikleri için edepten yoksundurlar.@-Beneficence-,
sözüm yok!
bu kadar olur cidden,
ancak bu kadar olur.
merak ettim sevgili kardeşim, bu satırlarınızı bizler dillendirmiş olsaydık...
ne derdiniz, ne yazardınız?
inan bana çok merak ediyorum.
eh madem bizler edepten gram nasip almamışız, bu kadarcık yazdıkarımı da normal kabul edersiniz umarım!
bu kadarcık bir serzenişi bu edepsizlere çok görmezsiniz...
Ben sizleri daha çok seviremmüdürrrrr sewim ha seni![]()
Ben sizleri daha çok sevirem![]()
Müdürüm kölen olurum senin ya böyle söyleme ayıpsınbelli cnm o yüzden pastırma yolladın demi
Müdürüm kölen olurum senin ya böyle söyleme ayıpsın![]()
Bu pastırma nasıl bir şeyEgeli pastırma bilmez arkadaş
![]()
Pastırmalı kuru fasülye diyorum başkada bir şey demiyorumBu pastırma nasıl bir şeyEgeli pastırma bilmez arkadaş
![]()
Pastırmalı kuru fasülye diyorum başkada bir şey demiyorum![]()
Sdn üyelerine ücretsiz kargo sloganıyla yok satarızmüdürrrrrrrrrrr sen pastırma dükkanı ac satak net üzerinden köşeyi döneriz valla bak demedi deme:![]()
Sdn üyelerine ücretsiz kargo sloganıyla yok satarız![]()