SDN Galatasaray Kulübü

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
@rtsbora [MENTION=30137]komoon[/MENTION] beyler yine bol keseden sallamaya başlamışsınız bize. Yakışmıyor bu durum size.
@Cedriic ben pek bir eşy yapmadım, sen sadece uyarılarımı dikkate aldın o kadar. Ama bir üsteki mesajındaki ima olmamış.

Bir olay varsa raporlayın diyoruz, malum her dakika olamıyoruz burada. Küfür var dendi mesaj düzeltilmiş ve o şekilde raporlanmış. Ama yinede gerekli cezalar es geçilmedi geçilmezde.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
''Transferde bu sene telaşımız yok"

Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak'ın medya mensupları için verdiği yemeğe davetli olarak katılan Ali Dürüst, burada kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Dürüst, yönetim olarak transferde aceleleri olmadığını söyledi.

haber12_PX189.jpg

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, yönetim olarak transferde aceleleri olmadığını söyledi.
Yeni sezonla ilgili bir takım programların teknik direktör Fatih Terim'e ulaştığını anlatan Dürüst, ''Ligin ne zaman başlayıp, ne zaman biteceği, devre arasının ne zaman olacağı gibi konularda ön bilgiler geldi. Hocamız bununla ilgili çalışıyor. Gündemde olan yabancı oyuncu sınırlaması konusuyla ilgili de şu an bir açıklık yok. Zaten bizim başarılı bir ekibimiz var. Transferde bu sene telaşımız yok. Tedbirli gidiyoruz. Bugün veya yarın transfer görüşmemiz yok. Geçen seneki gibi stresli değiliz'' diye konuştu.

''TRANSFERDE NE YAPMAMIZ GEREKİYORSA YAPACAĞIZ''

Transfer çalışmalarında önceliklerinin iç transfer olduğunu aktaran Dürüst, kiralık durumdaki yabancı oyuncular için de değerlendirmede bulunacaklarını dile getirirken, ''İç transferde yapmamız gerekenler var. Öncelikle onları halledip, ondan sonra yeni transferlerle ilgili ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Yabancı oyuncu sayısının sınırı bizi etkileyecek. Yabancı oyuncularla ilgili, kirada olan oyuncularla ilgili tasarruflarımız olacak. Bir-iki kişinin gitme ihtimali var. Yerlilerimizle zaten devam ediyoruz. İç transferde yapacaklarımız var. Bu hafta böyle geçer ama gelecek hafta her şey açıklığa kavuşur'' dedi.

MELO KONUSU

Ali Dürüst, takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Felipe Melo'yla ilgili olarak ise, ''Melo için opsiyonumuz devam ediyor. İyi bir oyuncu olduğu için kiraladık. İki tarafa da uygun gelecek, hem oyuncunun mutlu olacağı hem kulübün şartlarını zorlamayacak bir oluşum içine gireceğiz. Ümit ediyorum hallederiz'' ifadelerini kullandı.

Ayrıca, UEFA'nın şike davası ile ilgili alabileceği kararların hatırlatılıp, bu konuda kaygılarının olup olmadığının sorulması üzerine Ali Dürüst, ''Avrupa'ya gitmeme konusunda korku yaşamıyoruz. Böyle bir şey olmayacağını ümit ediyoruz. Ama onun da sonucunu beklemek zorundayız. Ümidimiz o ki, sıkıntısız bir şekilde Şampiyonlar Ligi'ne gidelim'' cevabını verdi.

Öte yandan Dürüst, Japon şirketi Nikon'un Galatasaray'a sponsor olması nedeniyle, bu ülkeye gidilip gidilmeyeceği ve bu ülkeden transfer yapılıp yapılmayacağı konularına da açıklık getirirken, ''Hazırlık kampının orada olacağını zannetmiyorum. Bir takım alternatifler var ama Uzakdoğu bunun içinde değil. Ama bir davet olursa, maç yapmaya gidebiliriz. Şu anda somut bir şey yok. Transfer de zor gözüküyor. Yabancı sayısıyla da ilgili olduğu için, öncelikle ihtiyacımız olanları alacağız. Uzakdoğu'dan futbolcu transferi olmaz gibi gözüküyor'' şeklinde konuştu.

ALBAYRAK'TAN MEDYAYA YEMEK

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de kazanılan şampiyonluk nedeniyle medya mensuplarına bir yemek verdi.

Kendisine ait Altur firmasının İkitelli'de bulunan binasında gerçekleştirilen yemeğe, Galatasaray Kulübü yöneticileri Ali Dürüst, Refik Arkan, Ahmet Ocaklı, Celal Gürcan ve Aka Gündüz Özdemir'le birlikte, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yardımcı antrenörler Hasan Şaş ve Ümit Davala da katıldılar.
Organizasyonda davetlilere, Karadeniz mutfağından yemekler sunuldu.
Albayrak, katılımlarından ötürü basın mensuplarına teşekkür ederken, gelecek sezon için de, kavgasız, küfürsüz bir lig temennisinde bulundu.

Kaynak

--- Mesaj Güncellendi ---

"Beşiktaş, Arena'da oynamalı"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş'ın maçlarını Türk Telekom Arena Stadı'nda oynamak istemesi hakkında oldukça samimi açıklamalarda bulundu. İşte Fatih Terim'in açıklamaları...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den örnek çıkış. Fatih Terim, Fi Yapı İnönü Stadı'nın yıkımı sonrasında Beşiktaş'ın maçlarını Türk Telekom Arena'da oynayabilmesi gerektiği görüşünü ortaya attı.

"BEŞİKTAŞ, ARENA'DA OYNASIN"

Terim; bu konuda son kararın kesinlikle Yönetim Kurulu'na ait olduğunun altını çizdi fakat sözlerini şöyle sürdürdü:
"Beşiktaş'ın böyle bir isteği olursa elbette kararı yönetim kurulumuz verir. Ancak bana kalsa; Beşiktaş Türk Telekom Arena'da oynamalı derim. Futbolumuz içinde bulunduğu bu ortamda bütün kulüpler birbirlerine yardımcı olmalı. Biz daha önce üçümüz bir statta oynamadık mı? Şimdi neden olmasın. Hatta daha da ileri giderek destekliyorum. Beşiktaş'ın maç günleri, Galatasaray Store mağazamızın yarısı kullanım için Beşiktaş'a verilebilir. Store mağazasının yarısı siyah beyaz olabilir, Beşiktaş ürünleri satılabilir."

"NEDEN BEŞİKTAŞ'A YARDIMCI OLMAYALIM?"

Fatih Terim bu konudaki görüşlerini daha da ileri taşıdı ve şu sözleri söyledi:

"Türk Futbolu'nun içinde bulunduğu bu ortamda birbirimize destek olmalıyız. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dostumuz, eski futbolcu Fikret de dostumuz. Şampiyon olduk, birçok Beşiktaşlı'dan kutlama telefonu, mesajı aldık. Neden bir süre dostumuz Beşiktaş'a yardımcı olmayalım?"

Fatih Terim'e bu konuda "Galatasaray'ın daha önce Ali Sami Yen yıkılırken, maçlarını İnönü Stadı'nda oynamak istediğini ancak, o dönem ki Beşiktaş Yönetimi'nden destek görmediğini hatırlattık"
Terim bu hatırlatmaya ise şu cevabı verdi. "O dönemde şartlar oluşmamış olabilir. Başka sıkıntılar olabilir. Şimdi el ele verme zamanı. Onlar yapmasa da biz yapalım."

Terim bu çıkışı ile İki kulüp arasındaki tarihi dostluğa malolacak önemli mesajlar verirken, Galatasaray ile Beşiktaş arasında henüz çok açığa çıkmayan stat sorunu hakkında da dostluk kapısını da aralamış oldu.

Kaynak

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@rtsbora @komoon beyler yine bol keseden sallamaya başlamışsınız bize. Yakışmıyor bu durum size.
Bir olay varsa raporlayın diyoruz, malum her dakika olamıyoruz burada. Küfür var dendi mesaj düzeltilmiş ve o şekilde raporlanmış. Ama yinede gerekli cezalar es geçilmedi geçilmezde.

hocam küfür olunca orada durduğu sürece insanın sabrı zorlanıyor... başka birşey olsa sallamazsın.. ama 40 dk durunca.. üstüne iki mod arada konuya mesaj yazınca..
insan ister istemez sitem ediyor.. sende hak ver bu konuda...
neyse, kimsenin bir garezi yok sizinde bizimde ...

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Galatasaray Yönetimi, bonservisi Juventus'ta olan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'ya Selçuk İnan tarifesi uygulamaya hazırlanıyor.

felipe-melo-453.jpg

Galatasaray'da Felipe Melo'nun takımda kalıp kalmayacağı konusunda yaşanan belirsizlik devam ediyor!

Juventus ile masaya oturan ve pazarlıklara başlayan sarı-kırmızılı yönetim, Torino temsilcisine 'öncelikli olarak' fiyat artışı yaparak Melo'yu 1 yıl daha kiralamak için resmi teklif götürecek.

1.5 milyon euroluk kiralama bedelini 2.2 milyon euroya çekmeyi planlayan sarı-kırmızılı yönetim, teklifin masada kalması durumunda bu kez 13 milyon euroluk bonservis bedelinin 7 milyon euro seviyesine düşürülmesi için çalışmalara başlayacak.

SELÇUK İNAN AYARI

Juventus tarafının 'cepte' olduğunu düşünen Galatasaray, Felipe Melo'ya ise Selçuk İnan tarifesi uygulayacak.

En fazla yıllık ve maç başına ücret alan futbolcu konumunda bulunan Felipe Melo'nun kazancını, yıllık 2.2 milyon euro alan Selçuk İnan ile aynı seviyede tutmanın planlarını yapan Galatasaray, 30 bin euroluk maç başı ücreti ise tıpkı Selçuk İnan'ın da aldığı gibi 15 bin euroya çekmeyi planlıyor.

Melo'nun yıllık ücretinde 1.1 milyon euro indirime gitmesini bekleyen Galatasaray, Brezilyalı futbolcunun maç başına ücretinden de 15 bin euroluk bir indirim yaparak bu sezon baz alındığında önümüzdeki sezon yaklaşık 1.8 milyon euroluk bir tasarruf yapacak.

Felipe Melo'nun yıllık ücretini indirmesini bekleyen sarı-kırmızılı yönetim, takımın en fazla yıllık ücret kazanan yabancı futbolcusu olan İspanyol Albert Riera için de gelebilecek olan olası teklifleri değerlendirmeye alacak.

EN AĞIR FATURA ALBERT RIERA

Galatasaray'ın geçen sezon yaptığı transferler arasında maliyeti en yüksek isimlerden biri olan Albert Riera, yıllık 2.7 milyon euro ve başına 7.500 bin euro kazanıyor.

Riera'yı 2.5 milyon euroluk yıllık ücreti ve maç başına 10 bin euroluk ücreti ile Eboue takip ederken; Ujfalusi ise yıllık 2.2 milyon euro ve maç başına da 15 bin euro kazanç elde ediyor.

Transfer olduğu günden bugüne sarı-kırmızılı takıma büyük katkı yapan Johan Elmander yıllık 1.8 milyon euro ve 10 bin euro maç başı, Fernando Muslera ise 2 milyon euro yıllık gelir sağladı.

HABER - Fatih ŞAMLIOĞLU

Kaynak

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
hocam küfür olunca orada durduğu sürece insanın sabrı zorlanıyor... başka birşey olsa sallamazsın.. ama 40 dk durunca.. üstüne iki mod arada konuya mesaj yazınca..
insan ister istemez sitem ediyor.. sende hak ver bu konuda...
neyse, kimsenin bir garezi yok sizinde bizimde ...

Haklısın gözden kaçmaması gereken bir durum bu. İlgili arkadaşlarla bu konuyu görüşeceğiz merak etmeyin.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Günaydın Renktaşlar.

Kandiliniz Mübarek Olsun. :blush:

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Real Madrid'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal'ın oteli Ottoman'da bir araya gelecek.

fatih_terim_124.jpg

Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bu akşam bir araya gelecek.

Fatih Terim ile yakın ilişkileri olan Mourinho Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen, ''Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı''nın sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal'ın oteli olan Ottoman'a hareket edecek.

Fatih Terim ile Mourinho'nun yapacağı görüşmede Hamit Altıntop'un transferi hakkında fikir alışverişi yapacakları ve bu görüşmenin ardından da sarı-kırmızılı yönetimin milli futbolcuyu transfer edebilmek için Real Madrid ile masaya oturacağı ifade edildi.

Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak da Mourinho ile Terim arasında bir görüşmenin yapılacağını ve Portekizli teknik adamın Terim ile iyi ilişkilerinden dolayı Hamit transferinin gerçekleşebileceğinin sinyallerini verdi.

MOURINHO: "HAMİT'E SAYGI GÖSTERİRİZ"

Jose Mourinho'da konferansta yaptığı açıklamada, Hamit'in Türkiye transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Hamit'e değer verdiklerini ifade eden Mourinho, "Hamit'i Madrid'de seviyoruz ve onu takımda görmek isterim. Hamit şu anda şampiyon bir takımın parçası. Türkiye'ye gitmek isterse saygı gösteririz" dedi.

Ottoman'da Fatih Terim ile bir araya gelecek olan Jose Mourinho, akşam saatlerinde ise konaklayacağı Çırağan Sarayı'na gidecek. Çırağan Sarayı'nda günlüğü 35 bin euro olan özel bir odada kalacak olan Portekizli teknik adam, burada kendisi için hazırlanmış yemek menüsü ile ağırlanacak

kaynak

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13605_b.jpg

spacer.gif

Simona Gioli Galatasaray'da

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı İtalyan ve dünya voleybolunun en önemli orta oyuncularından Simona Gioli’yi renklerine bağladı.

17 Eylül 1977 doğumlu olan Simona Gioli voleybol yaşamına Rovigo takımında başladı. İlerleyen yıllarda İtalya’da sırasıyla VBC Cassano, Medinex Blabla Calabria, Capo Sud Reggio Calabria, Cerdisa Reggio Emilie ve Despar Perugia takımlarında forma giydi. 2008 yılında ilk defa İtalya dışına çıkarak Dinamo Moskova’ya transfer oldu. Burada 3 sene oynadıktan sonra 2011 yılında başka bir Rus ekibi Fakel Novy Urengoi’ye transfer oldu.

Kariyerinde pek çok başarı bulunan Simona Gioli İtalya ulusal takımıyla 2007 Avrupa Şampiyonası'nda, 2007 Dünya Kupası'nda, 2009 Avrupa Şampiyonası'nda ve 2009 World Grand Champions Cup'ta şampiyonluk yaşadı. Ayrıca 2007 Dünya Kupası'nın en değerli oyuncusu ve en iyi blokörü oldu. 2009 Avrupa Şampiyonası'nda da en iyi smaçör seçildi. 2009 World Grand Champions Cup'ta ise en iyi smaçör ve en değerli oyuncu ödüllerini aldı. Despar Perugia ile 2006 ve 2008 yıllarında Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2000, 2005 ve 2007 yıllarında Avrupa Konfederasyon Kupası şampiyonluğu yaşadı. 2008 yılındaki Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde en değerli oyuncu, 2009 yılındaki Şampiyonlar Ligi'nde en iyi smaçör seçildi.

Orta oyuncu mevkiinde oynamasına rağmen olağanüstü hırslı ve savaşçı kişiliği ile oynadığı takımların en skorer isimlerinden bir olmayı başaran Simona Gioli aynı zamanda pasör çaprazı olarak da görev yapabiliyor. 1.85 metre boyundaki dünyaca ünlü oyuncunun smaç yüksekliği 3.07, blok yüksekliği ise 2.83 metre.

Kendisini bir yıllığına sarı – kırmızılı formaya bağlayan anlaşmayı imzaladıktan sonra görüşlerini dile getiren Simona Gioli “Sonunda Galatasaray gibi büyük bir kulüp ve camianın formasını giyeceğim için çok mutluyum. Geçen seneden beri ısrarla benim transferim için uğraşan idari kadroya ve bu transferin gerçekleşmesine olanak sağlayan şube başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ben de bana duyulan bu güveni boş çıkarmamak için elimden geleni yapacağım, bundan emin olabilirsiniz. Umarım birlikte güzel zaferler kazanacağız. Leo bana kulübün ortamının ve organizasyonunun ne kadar mükemmel olduğunu defalarca anlattığı için ilk defa boy göstereceğim Türkiye’ye kafaca çok rahat ve hazır geliyorum. Taraftarlarımızla birlikte güzel günler yaşamayı arzuluyorum” şeklinde konuştu.

Yıldız oyuncunun kadromuza katılmasını değerlendiren Voleybol Şube Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Cibara “Uzun suredir planladığımız ve gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğumuz bir transfer. Galatasaray ve Türk voleybolu için büyük bir kazanç. Genç oyuncularımıza örnek olacak bir yıldız. Tam bir takım oyuncusu. Kendisine armamız altında başarılar diliyorum” dedi.

İtalyan Simona Gioli'yi Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzalatan Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Orkun Darnel ise bu transferi şöyle değerlendirdi: “Simona mevkiinde dünyanın en iyi 2 – 3 oyuncusundan biri. Kendisi ile gecen sezon da anlaşmıştık ancak yabancı oyuncu limitine takılmıştı. Sıra dışı bir oyuncuyu kadromuza kattığımızı söyleyebilirim, özellikle de dolu ve coşkulu tribünler önünde taraftarımıza heyecanlı anlar yasatabileceğini düşünüyorum. Kendisine üstün başarılar dilerim.”

http://www.galatasaray.org/voleybol/bayan/haber/13605.php

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
şahane transfer. hayırlı olsun takıma. devamını da bekliyoruz. :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13608_b.jpg

spacer.gif

Kaptan Lo Bianco Yuvada Kaldı

Galatasaray Bayan Voleybol Takım Kaptanı Eleonora Lo Bianco kendisini 2 yıl daha Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzaladı.

Geçtiğimiz sezon ilk defa ülkesinin dışına çıkıp kulübümüzü tercih eden ve 1+1 yıllık anlaşma yapan "Leo" sezonun bitmesiyle birlikte kendisine gelen baş döndürücü tekliflere rağmen "+1" opsiyonu iptal edip 2 yıl daha takımımızın kaptanlığını yapan anlaşmayı İtalya’da milli takımıyla kampta bulunduğu Alassio kentinde imzaladı.

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra görüşlerini aldığımız Leo şunları söyledi: “Geçen sezon ülkemin dışındaki ilk tecrübem olan Galatasaray'da çok heyecanlı ve keyifli bir yıl geçirdim. Gerek profesyonel gerekse de kişisel açıdan mükemmel bir ortam ile karşılaştım. Bütün bunlar ve kulübümüzün heyecanlandırıcı bayan voleybol projesi için hiç düşünmeden Galatasaray'da 2 yıl daha kalmak istedim. Benim bu kadar kısa zaman içerisinde bu büyük kulübün önemli bir parçası gibi hissetmeme sebep olan kulüp çalışanlarından takım arkadaşlarıma, yöneticilerimizden büyük taraftarımıza kadar herkese çok çok teşekkür ederim. Galatasaray’ın bir parçası olmak, Galatasaray forması giymek bence çok büyük bir onur. Umuyorum önümüzdeki 2 sezon hep birlikte çok güzel günler geçireceğiz.”

Konu ile ilgili görüşlerini bildiren Voleybol Şube Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Cibara ise, “Camiamıza çok yakışan bir kaptan. Eşsiz bir kişilik. Leo’suz bir Galatasaray takımı düşünemezdik. Kendisini tekrar aramızda görmekten dolayı çok mutluyum. İtalyan Milli takımıyla katılacağı 2012 Olimpiyat oyunlarında kaptanımıza başarılar diliyorum” dedi.

Kaptanımız Lo Bianco’ya iki yıllık sözleşmeyi imzalatan Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Orkun Darnel ise bu gelişmeyi “Kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım ve yaklaşık çeyrek asırdır kulübümüzün bütün branşlarını yakından takip ediyorum. Leo sezon bitiminde gerek ülkemizden gerekse diğer ülkelerden bizi bile hayrete düşüren teklifler aldı. Ancak kendisi ile çok da uzun sürmeyen bir telefon konuşması neticesinde sözleşme uzattık. Bunu neden söylüyorum; bu çeyrek asırlık takibim boyunca böylesine kulübünü seven ve çok daha uygun teklifleri çok rahat bir şekilde geri çeviren sporcu çok az gördüm. Hele hele yabancı sporcu sayısı bir elin parmaklarını geçmez diye tahmin ediyorum. Tahminim odur ki onu zaten çok seven camiamız ve taraftarımız artık ona başka bir gözle bakacak ve değerlendirecektir. Bizimle birlikte olacağı 2 yıl ve belki de daha fazlası esnasında yaşayacağımız başarılar ile birlikte kulübümüzün efsane sporcuları arasındaki yerini alacaktır. Kaptanımıza önümüzdeki 2 sezon için sonsuz başarılar diliyorum" şeklinde değerlendirdi.

http://www.galatasaray.org/voleybol/bayan/haber/13608.php

Voleybol şubesinde çok iyi şeyler oluyo.Antrenör Barbolini,Neriman Özsoy,Gioli ve son olarakta Bianco nun takımda kalması

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bayanlar voleybolda cim bom'dan çok değerli transferler izliyorum.
Tebrikler.
Ama Avrupa Şampiyonlar Ligi Kupasını da istiyorum, ona göre.
Ne yapın, edin, o kupa Türkiye'de kalmalı.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Mutlu Yıllar Johan Elmander! / Happy Birthday Johan Elmander! / Grattis på födelsedagen Johan Elmander!

181374_378123828912985_758477476_n.jpg

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
31 mayıs bitmeden şu melo işini halletmemiz lazım .

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Mutlu yıllar asil elmander inşallah daha uzun bir süre bu takımda kalırsın :)

Absolut Milk

Profesör
Reaksiyon puanı
46
nice mutlu yaşlara Golmander...

Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum.
şükürler olsun.
bu çok farklı bir duygu çok..