SDN Galatasaray Kulübü

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Ya sol en arkadaki diyecektim ya da en önde sağdan 2. ama cevabı öğrendim :P

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
"Türkiye'de adam oldum"

280520121025347428844_2.jpg

Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, Galatasaray'daki değişimini böyle anlattı.

Galatasaray'da geçen sezon kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Melo, ülkesinde de Fatih Terim'e, kulübüne ve Türkiye'ye övgü yağdırdı. Sarı-Kırmızılı formayla geçen sezon oynadığı 32 maçta 12 gol atan Melo, daha önce hiç ulaşamadığı bir performans gösterdi.

Akşam'ın haberine göre; Türkiye'deki çıkışının nedenlerini Brezilya'da katıldığı bir TV programında açıklayan Melo, 'Herkes benim ne kadar güçlü bir kişiliğim olduğunu bilir. Ben de G.Saray'da her sezonda çalıştığımdan daha fazla çalıştım. G.Saray ve Türkiye ligi benim daha olgun bir oyuncu olmamda etkiliydi. Teknik Direktörümüz Fatih Terim de bize her konuda çok yardımcı oldu. Sorun yaşamadım' dedi.

Daha önce kariyerinde çok hırçın bir oyuncu olarak nam salan Melo, Türkiye'de bu yönde gelişme gösterdiğini de, 'Bu sezon sadece birkaç sarı ve bir de kırmızı kart gördüm' sözleriyle ifade etti.

AKLI DÜNYA KUPASI'NDA

Yeniden Brezilya Milli Takımı'na dönmek için çaba gösterdiğini de dile getiren Felipe Melo, 'Brezilya Milli Takımı'nın orta saha için bir sürü alternatifi var. Ama şansımı sonuna kadar deneyeceğim. Bu ihtimalin pek de az olduğunu sanmıyorum. Potansiyelimi sonuna kadar ortaya koyup, güvenimi görmeleri için mücadele ediyorum. Dünya Kupası'nda Milli Takım seçmelerinde kadroya girme arzum çok fazla' ifadelerini kullandı.

Kaynak

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İyi hocam okul staj falan git gel işte sen nasılsın neler yapıyon :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
B_13629_bojanB.jpg

Bojan Janic Galatasaray'da

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Sırbistan Milli Takım kaptanı smaçör Bojan Janic ile anlaşmaya vardı.

11 Mart 1982 doğumlu olan Bojan Janic voleybola 14 yaşında Kızılyıldız altyapısında başladı. Vojvodina'ya transfer olan Janic burada bir sezon geçirdikten sonra İtalya'ya Estense Ferrara'ya transfer oldu. Burada da bir sezon kalan Bojan Janic sonra başka bir İtalyan ekibi olan Vibo Valentia ile sözleşme imzaladı. 2005 - 2006 sezonunda İtalya'dan ayrılan Sırp smaçör İspanyol ekibi Almeira'ya transfer oldu. Burada da bir yıl kaldıktan sonra tekrar İtalya'ya dönen Janic İtalya'da sırasıyla Santa Croce ve Verona takımlarında oynadıktan sonra 2008 yılında Polonya'nın Trefk Gdanjsk takımına transfer oldu. Burada da bir yıl kalan deneyimli oyuncu kariyerine Rusya'da Jaroslavic takımında devam etti. Bojan Jaric en son geçen sezon Rusya'da Fakel Novyi Urengoy forması giyiyordu.

1.98 metre boyundaki sporcunun smaç yüksekliği 3.45, blok yüksekliği ise 3.22 metre.
Bojan Janic'e Galatasaray formasıyla başarılar dileriz.

http://www.galatasaray.org/voleybol/erkek/haber/13629.php

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkese günaydın aslan kardeşlerim nasılsınız

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13635_B.jpg

spacer.gif

[h=1]Murat Aslan Galatasaray’da[/h]
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon Maliye Milli Piyango forması giyen Murat Aslan’la anlaşmaya vardı.

Kariyerinde daha önce Galatasaray, Fenerbahçe ve MEF Okulları forması giyen Murat Aslan son iki sezondur Ankara ekibi Maliye Milli Piyango forması giyiyordu.

1986 doğumlu ve 1.94 metre boyundaki tecrübeli oyuncu smaçör pozisyonunda oynuyor.

Murat Aslan’a Galatasaray forması ile başarılar dileriz.

http://www.galatasaray.org/voleybol/erkek/haber/13635.php

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
scaled.php

Kadikoy Hatirasi - 12.05.2012 / Aslantepe GS Store'da!

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Erkek basketbol takımımızda Luksa Andric le yeni sözleşme imzalanmamış ve Andric serbest kalmış

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_13637_B.jpg

Resmi Yayın Organlarımız Nikon Kullanıyor

Optik ekipmanlar ve görüntüleme cihazları alanında dünyanın önde gelen markalarından Nikon geçtiğimiz ay içinde yapılan dev sponsorluk anlaşmasına istinaden son teknoloji içeren yeni ekipmanları kulübümüzün kullanımına sundu.

Nikon marka ekipmanlar kulübümüzün resmi yayın organları galatasaray.org, Galatasaray Dergisi ve Galatasaray Televizyonu tarafından kullanılacak.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kerem Gönlüm gündemimizdeymiş sezon sonu sözleşmesi bitiyo,kendisi de Galatasaray lı zaten ama 35 yaşında olması büyük handikap

73y13.png

Cafe Crown dan da anlayacağınız üzere video geçen senenin

[video=youtube;F23hsvx83fE]http://www.youtube.com/watch?v=F23hsvx83fE[/video]