SDN Galatasaray Kulübü

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
26906118987.jpg

26905535993.jpg

Buda mı gol değil:)

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bende futbol konusunda konuşmayacaktım ama sabah çok güldüm yaa :) .

Sahayı terk etmeyen fenerli olsun anonsundan sonra 15 dakika içinde saha boşaldı haberi öldürdü beni :D .

Beddua saydılar heralde :D

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Dün akşam haberlerde Başkanımız Ünal Aysal'ı izliyordum, haber bültenine Nihat Özdemir katıldı.. O konuşurken baya güldüm doğrusu :D Bir klübün asbaşkanı olarak çirkeflikte sınır tanımadıklarını göstermiş oldu.. Bizim Başkan herzamanki gibi Büyüklüğünden ödün vermeden ve üstelemeden, ''Sanırım hayalle gerçeği karıştırıyor'' dedi Nihat Bey'e.. :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bende sabah gördüm haberlerde utanmadan çıkıp konuşuyorlar hala. :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hürriyet suçlu bayrağı buldu, peki sapı nerede?

Hürriyet, Kadıköy'deki olaylı maçtan beri sürdürdüğü fanatik haberciliğinde ölçüyü kaçırdı.

fa8_8957d.jpg

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki asrın derbisi ve şampiyonluk gecesi, Türk spor tarihine kara bir leke olarak geçti.

90 dakika her iki takım taraftarları birbirine saygılı maçı izledi.

Maç berabere bitti. Şampiyon GS oldu.

Aykut Kocaman Fatih Terim ile kucaklaştı...

Nihat Özdemir Ünal Aysal’ın sevincini paylaştı.

Buraya kadar her şey tadındaydı...

Ardından fanatizmin yıkımını ve futbol terörünü yaşadık.

Polisle çatışan gruplar güzel bir geceyi mahvetti. Olaylar çığırından çıktı...

Çirkin olayların suçlusu kim?

Herkes birbirini suçluyor.

Medyada bütün görüşleri izliyorsunuz.

Bir de "Rambo" basın var. Amigodan da amigo...

Hürriyet gazetesi maç gününden itibaren ilginç yayınlar yapıyor.

Hatta öyle ki, Fenerbahçe TV bile Hürriyet’ten daha objektif.

Fenerbahçe yönetimi bile çıkan olaylardan üzüntüsünü dile getirip, polisi suçlarken, Hürriyet maç sonrası sahada futbolcuların sevinirken açılan bir bayrağı manşete taşıdı.

Hürriyet’in manşetindeki polis "raporuna" göre, yedek kulübesinden birisi 2 metrelik bayrağı çıkarınca fanatik taraftar kitlesi tahrik olmuş, olaylar başlamış. Souness’in sahaya diktiği bayrak akıllarına gelince kalabalık saha içine saldırmış...

Yani yeterli önlem almayan polisin, yerli yersiz kullandığı biber gazının suçu yok,

Basiretsiz federasyon yöneticilerinin suçu yok,

Kendi stadını bile yakıp yıkan holiganların suçu yok...

Tek suçlu o bayrak...

Ama... Hürriyet’in haberinin tek eksiği var...

Manşetten suç unsuru olarak ilan ettiği o bayrağın sahaya dikilmesi için bir "sapa" ihtiyacı var...

Haberi okuyanlar görmüştür..

Bayrak sadece futbolcuların ellerinde ve sapı da yok...

Artık fikri takip yapsın, bayrağın sapının nerede olduğunu da bulup çıkarsın, Hürriyet’in fanatik editöryali...

MEDYAFARESİ

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bayrağın sapının nerde olduğunu biz söylemeyeliö, onuda kendileri bulsunlar o zaman :D

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hürriyet suçlu bayrağı buldu, peki sapı nerede?

Hürriyet, Kadıköy'deki olaylı maçtan beri sürdürdüğü fanatik haberciliğinde ölçüyü kaçırdı.

fa8_8957d.jpg

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki asrın derbisi ve şampiyonluk gecesi, Türk spor tarihine kara bir leke olarak geçti.

90 dakika her iki takım taraftarları birbirine saygılı maçı izledi.

Maç berabere bitti. Şampiyon GS oldu.

Aykut Kocaman Fatih Terim ile kucaklaştı...

Nihat Özdemir Ünal Aysal’ın sevincini paylaştı.

Buraya kadar her şey tadındaydı...

Ardından fanatizmin yıkımını ve futbol terörünü yaşadık.

Polisle çatışan gruplar güzel bir geceyi mahvetti. Olaylar çığırından çıktı...

Çirkin olayların suçlusu kim?

Herkes birbirini suçluyor.

Medyada bütün görüşleri izliyorsunuz.

Bir de "Rambo" basın var. Amigodan da amigo...

Hürriyet gazetesi maç gününden itibaren ilginç yayınlar yapıyor.

Hatta öyle ki, Fenerbahçe TV bile Hürriyet’ten daha objektif.

Fenerbahçe yönetimi bile çıkan olaylardan üzüntüsünü dile getirip, polisi suçlarken, Hürriyet maç sonrası sahada futbolcuların sevinirken açılan bir bayrağı manşete taşıdı.

Hürriyet’in manşetindeki polis "raporuna" göre, yedek kulübesinden birisi 2 metrelik bayrağı çıkarınca fanatik taraftar kitlesi tahrik olmuş, olaylar başlamış. Souness’in sahaya diktiği bayrak akıllarına gelince kalabalık saha içine saldırmış...

Yani yeterli önlem almayan polisin, yerli yersiz kullandığı biber gazının suçu yok,

Basiretsiz federasyon yöneticilerinin suçu yok,

Kendi stadını bile yakıp yıkan holiganların suçu yok...

Tek suçlu o bayrak...

Ama... Hürriyet’in haberinin tek eksiği var...

Manşetten suç unsuru olarak ilan ettiği o bayrağın sahaya dikilmesi için bir "sapa" ihtiyacı var...

Haberi okuyanlar görmüştür..

Bayrak sadece futbolcuların ellerinde ve sapı da yok...

Artık fikri takip yapsın, bayrağın sapının nerede olduğunu da bulup çıkarsın, Hürriyet’in fanatik editöryali...

MEDYAFARESİ

Diyarbakırda yapılsa terör terörist başka bir şehrin takımı yapınca tahrik edildiler oluyor.Adalet anlayışına kurban olayım türkiye

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Beyler yabancı forvet önerileriniz kimler , takımda kimleri görmek istersiniz şampiyonlar liginde sağlam bi başarı için ? berbatov olsa güzel olur diyorum ben , sizin fikriniz ne ?

2010/2011 de baya iyiyken 2011/2012 sezonun da pek kadroda yer bulamadı , sözleşmeside bitti sanırım , talepte bulunursak alırız büyük ihtimalle

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın Şampiyon Kardeşlerim:)

partiposter-net.jpg

herkesi bekliyoruz...

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sevgilime Laf Atan Çocuğu Hastanelik Ettim. Pişman Değilim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_13522_B.jpg

Massimo Barbolini Galatasaray'da

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, dünyaca ünlü İtalyan antrenör Massimo Barbolini ile anlaşmaya vardı.

29 Ağustos 1964, Modena doğumlu olan Barbolini antrenörlük kariyerine Panini Modena takımında yardımcı antrenör olarak başladı. Barbolini, 1989'da Sanyo Agrigento'nun başına geçti. Sicilya takımını İtalya Birinci Ligi'ne çıkardı ve ardından Carimonte Modena takımını çalıştırdı. 1993'te Latte Rugiada Matera antrenörü olup burada iki İtalya Ligi, iki İtalya Kupası, bir Avrupa Süper Kupası ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı. Daha sonra Despar Sirio'nun başına geçen Barbolini 1997'den 2007'ye kadar burada antrenörlük görevini yürüttü. Perugia ekibiyle birlikte 3 İtalya Ligi (2003, 2005, 2007) 4 İtalya Kupası (1999, 2003, 2005, 2007) bir Şampiyonlar Ligi (2006) bir Kupa Galipleri Kupası, iki CEV Cup kazandı.

Massimo Barbolini Ağustos 2006'da İtalya Milli Takımı'nın başına geçti. 2007 ve 2009 yıllarında ülkesine Avrupa Şampiyonluğu'nu getirdi.

Massimo Barbolini'ye Galatasaray kariyerinde başarılar dileriz.

Galatasaray.org

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
evet ben de tvde gördüm. hiç üzülmedim açıkcası. bize faydası kadar zararı da oluyordu. artık takım oyunu oynayabiliriz. :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu sezon en çok Selçuk İnan koşmuş.Yalnız Hakan Balta nın bu listeye girmesi Fatih Terim in en büyük başarısıdır bence

c5e7gmgb.png

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Başkan'ın Burak Yılmaz hakkındaki görüşü

Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transfer olacağı söylentileri üzerine de konuşan Aysal, "Kendi kulübü bize teklif ederse, isterseniz alın diye o zaman görüşürüz. Başka türlü biz görüşmeyiz. Kulübünün ricası olmadan teklif götürmeyiz. Transfer listemiz kabarık ama ekonomik durumumuz kabarık değil. Nokta atışı yapmalıyız. Bu sene iyi bir ekip kurduk. Derinliği olmayan bir takımımız vardı. Sakatlık durumunda sıkıntı yaşadık. Sakatlık yaşanacak diye ödümüz koptu. Teknik heyetimi tebrik ediyoruz. Şu anda takımda bir sürü eksik nokta var. Avrupa'da da başarılı olacak bir kadro oluşturacağız" dedi.

Habertürk

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bence takıma elmanderin yanına kısa forvet, sağ açık, rierayı gönderirsek sol açık, defansta semih ve ujfalusiye rakip 3. bir oyuncu lazım. Bakalım hangi mevkilere transfer yapacak yönetim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Bence takıma elmanderin yanına kısa forvet, sağ açık, rierayı gönderirsek sol açık, defansta semih ve ujfalusiye rakip 3. bir oyuncu lazım. Bakalım hangi mevkilere transfer yapacak yönetim.
yıllardır değişmeyen durum zaten. kim bilir kaç senedir forvet ve kanatlara oyuncu arıyoruz. :)