-Beneficence-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 31
Senmi benmi hiç sorma...:hammer:Artık fazla konuşmuyorum futbol hakkında.Bıktım.
Senmi benmi hiç sorma...:hammer:Artık fazla konuşmuyorum futbol hakkında.Bıktım.
Günaydın Sevgili Galatasaraylılar..
Günaydınlar hocamGünaydın Sevgili Galatasaraylılar..
bende futbol konusunda konuşmayacaktım ama sabah çok güldüm yaa.
Sahayı terk etmeyen fenerli olsun anonsundan sonra 15 dakika içinde saha boşaldı haberi öldürdü beni :d .
Beddua saydılar heralde :d
Hürriyet suçlu bayrağı buldu, peki sapı nerede?
Hürriyet, Kadıköy'deki olaylı maçtan beri sürdürdüğü fanatik haberciliğinde ölçüyü kaçırdı.
![]()
Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki asrın derbisi ve şampiyonluk gecesi, Türk spor tarihine kara bir leke olarak geçti.
90 dakika her iki takım taraftarları birbirine saygılı maçı izledi.
Maç berabere bitti. Şampiyon GS oldu.
Aykut Kocaman Fatih Terim ile kucaklaştı...
Nihat Özdemir Ünal Aysalın sevincini paylaştı.
Buraya kadar her şey tadındaydı...
Ardından fanatizmin yıkımını ve futbol terörünü yaşadık.
Polisle çatışan gruplar güzel bir geceyi mahvetti. Olaylar çığırından çıktı...
Çirkin olayların suçlusu kim?
Herkes birbirini suçluyor.
Medyada bütün görüşleri izliyorsunuz.
Bir de "Rambo" basın var. Amigodan da amigo...
Hürriyet gazetesi maç gününden itibaren ilginç yayınlar yapıyor.
Hatta öyle ki, Fenerbahçe TV bile Hürriyetten daha objektif.
Fenerbahçe yönetimi bile çıkan olaylardan üzüntüsünü dile getirip, polisi suçlarken, Hürriyet maç sonrası sahada futbolcuların sevinirken açılan bir bayrağı manşete taşıdı.
Hürriyetin manşetindeki polis "raporuna" göre, yedek kulübesinden birisi 2 metrelik bayrağı çıkarınca fanatik taraftar kitlesi tahrik olmuş, olaylar başlamış. Sounessin sahaya diktiği bayrak akıllarına gelince kalabalık saha içine saldırmış...
Yani yeterli önlem almayan polisin, yerli yersiz kullandığı biber gazının suçu yok,
Basiretsiz federasyon yöneticilerinin suçu yok,
Kendi stadını bile yakıp yıkan holiganların suçu yok...
Tek suçlu o bayrak...
Ama... Hürriyetin haberinin tek eksiği var...
Manşetten suç unsuru olarak ilan ettiği o bayrağın sahaya dikilmesi için bir "sapa" ihtiyacı var...
Haberi okuyanlar görmüştür..
Bayrak sadece futbolcuların ellerinde ve sapı da yok...
Artık fikri takip yapsın, bayrağın sapının nerede olduğunu da bulup çıkarsın, Hürriyetin fanatik editöryali...
MEDYAFARESİ
yıllardır değişmeyen durum zaten. kim bilir kaç senedir forvet ve kanatlara oyuncu arıyoruz.Bence takıma elmanderin yanına kısa forvet, sağ açık, rierayı gönderirsek sol açık, defansta semih ve ujfalusiye rakip 3. bir oyuncu lazım. Bakalım hangi mevkilere transfer yapacak yönetim.