SDN Galatasaray Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Acının Rengi,taraftarı olmaz.
Rabbim Rahmet Eylesin.
Tüm Galatasaray Camiasının Başı Sağolsun.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kalp hastası tanıdıklarınız varsa bu maçları izlettirmeyin

Derbi heyecanına dayanamadı

İzmit'teki bir kahvede arkadaşlarıyla birlikte Galatasaray - Fenerbahçe maçını izleyen 55 yaşındaki Galatasaray taraftarı Vedat Gerekmen, ikinci yarı başında yaşadığı heyecana dayanamayarak kalp krizi geçirdi.

spacer.gif

Kalp hastası olan Gerekmen, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Körfez Sanayi Sitesi'nde kaporta ustası olarak çalışan ve geçen yıl kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen Galatasaray tutkunu Vedat Gerekmen, dün akşam arkadaşlarıyla birlikte Galatasaray ile Fenerbahçe maçını izlemek üzere Yeşilova Semti'ndeki bir kahveye gitti. Aşırı heyecanlanan Gerekmen, takımı ilk yarıyı yenik kapatınca çok üzüldü. İkinci yarının başında takımının atakları sonuçsuz kalınca sinirlenen Gerekmen, "Kendimi kötü hissediyorum" diyerek kahvenin dışına çıktı. Arkadaşları Vedat Gerekmen'in kapının hemen dışında yere yığıldığını görünce 112'yi arayarak yardım istedi. Gerekmen, gelen ambulansla hemen Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahelelere rağmen Gerekmen kurtarılamadı. Vedat Gerekmen'nin kalp krizi geçirerek öldüğü tespit edildi.

Vedat Gerekmen'in cenazesi, bugün ikindide Tepebaşı Camii'nde kılınan namaz sonrasında Asri Mezarlığında toprağa verildi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20405417.asp

Allah rahmet eylesin

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Lig tv versin hepsinin açıklamasını.

Bizim maçta olanlar, Fenerbahçe gösterisi sırasında olan kaza sonucu yararlanan kişi.

Beşiktaş maçında olanlar. Yaralananlar.Karakolluk olanlar.

Hepsi Lig tv'nin biraz daha para kazanayım çabası yüzünden.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kalp Krizi geçirirken kardeşimiz staddan olay yerini çok net gördüm.Hiçbir güvenlik veya bi görevli yoktu.Taraftarımızın Ambulans diye tezehürat şeklinde bağırarak polisi ve görevlileri cağırdı:(
Alah rahmet eylesin mekanın cennet olur inşallah kardeşim.Bu arada gerçekten kalbi olan izlemesin şahsen ben bile bi ara çok sıkıntıya düşüp üstümü cıkarttığımı hatırlıyorum aşırı heyecandan nefes alamaz durama geldimm

UngaBunga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kalp Krizi geçirirken kardeşimiz staddan olay yerini çok net gördüm.Hiçbir güvenlik veya bi görevli yoktu.Taraftarımızın Ambulans diye tezehürat şeklinde bağırarak polisi ve görevlileri cağırdı:(
Alah rahmet eylesin mekanın cennet olur inşallah kardeşim.Bu arada gerçekten kalbi olan izlemesin şahsen ben bile bi ara çok sıkıntıya düşüp üstümü cıkarttığımı hatırlıyorum aşırı heyecandan nefes alamaz durama geldimm
oha atma! adam kahvede kalp krizi geçirmiş sen staddan bahsediyorsun

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

Taurasi ve Fowles GSTV'ye Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı'nın yıldız oyuncuları Diana Taurasi ve Sylvia Fowles Galatasaray Televizyonu'na özel açıklamalarda bulundu.

Taurasi söyleşisi:

Öncelikle bu sezon için, ortaya koyduğun oyun ve mücadelen için sana teşekkür ederiz. Sen bu sezon hakkında neler söylemek istersin?
Biz takım olarak bütün sezon boyunca savaştık. Geçen akşamki maç bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu, çünkü o maçı taraftarımız için kazanmak istemiştik. Evimizde oynadığımız iki maçta tek kelimeyle harikalardı. Ancak genel olarak baktığımızda, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası kazandık, Euroleague’de en büyük başarımızı elde ettik. Bu nedenle genel olarak başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Galatasaray’da harika şeyler yaşadım, bu sezon için çok mutluyum.

Senin için özel bir sezon olduğunu düşünüyorum çünkü Galatasaray formasıyla mücadele ettin. Sonunda şampiyonluğa ulaşamadık ama senin için farklı bir sezon oldu, neler söyleyeceksin?
Gerçekten de benim için en özel sezonlardan biriydi. Galatasaray gibi bir kulüpte oynamak gerçekten harika bir duygu. Buradaki insanlar, teknik heyet, herkesin kulüple çok büyük bir bağı var ve burada ben de kendimi bir Cimbomlu gibi hissettim.

Taraftarlar seni çok sevdi, seni hiç unutmayacağız. Umarız gelecek sezon da bizimle olursun ama hayatta her şey mümkün, neler söylemek istersin?
Yeni sezon için kesin bir şey söyleyemem ama tek söyleyebileceğim, kalbimin her zaman Galatasaray’dan yana olacağı. Ancak gelecek sezon için, dediğin gibi hayatta her şey mümkün.

WNBA ve olimpiyatlar başlayacak. Gelecek hakkında neler söyleyeceksin?
Evet WNBA ve olimpiyatlar var. Temmuz’da da Türkiye’ye geri dönüp ABD formasıyla hazırlık maçları oynayacağım. Ben her şeyi adım adım düşünmek istiyorum ve bir daha görüşeceğimizi umuyorum.

Galatasaray ve İstanbul’da en çok neyi özleyeceksin?
En çok takım arkadaşlarımı özleyeceğim. Hepsi harikaydı. Işıl, Bahar, gençler. Hepsi çok iyi takım arkadaşları ve çok iyi insanlardı. Tina ve Epiphanny de öyle ve diğer herkes.

Seneye Euroleague’de Galatasaray’a karşı forma giyme ihtimalin de var. Bu konuda neler söyleyeceksin?
Eğer bir gün Galatasaray’a karşı oynarsam bu gerçekten zor olacak çünkü bu kulübü çok seviyorum. Burada geçirdiğim her anı çok güzel hatırlayacağım.

Fowles söyleşisi:

Öncelikle sana bu sezon için teşekkür ederiz. Şampiyon olamadık ama iki kupa kazanmayı başardık. Neler söylemek istersin?
Genel olarak iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. İki kupa kazandık ancak tabii ki en önemlisi lig şampiyonluğuydu. Bu nedenle yeniden konsantre olup gelecek sezonu, nasıl şampiyon olabileceğimizi düşünmeye başlamamız gerekiyor.

Gelecek sezon da bizlerle olacaksın, neler söylemek istersin?
Gelecek sezonu iple çekiyorum. Buradaki arkadaş grubunu çok seviyorum ve benim buradaki işimi çok kolaylaştırıyorlar. Gelecek sezon da burada olacağım ve şimdiden geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Ve tüm sezon harika olan taraftarımıza da teşekkür ediyorum.

Gelecek sezon muhtemelen bazı oyuncular takımda olmayabilir, bu konuda neler söylemek istersin?
Ben herkesle iyi anlaşan bir insanım. Bu nedenle yeni isimler beni endişelendirmiyor ve buradaki arkadaş grubu kimler olursa olsun iki amacımız olacak; bir bütün olarak şampiyonluğa odaklanmak ve eğlenmek.

WNBA ve Olimpiyatlar başlıyor, neler söylemek istersin?
WNBA organizasyonunu iple çekiyorum. Chicago Sky’da yeni bir sezon ve yeni yüzler beni bekliyor. Olimpiyat oyunlarını da heyecanla bekliyorum. Ülkem için mücadele etmek ve iyi vakit geçirmek istiyorum.

Galatasaray.org

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vefat eden kardeşimize allahdan rahmet yakınlarına sabır diliyorum...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu süper moderatörler için forum kuralları geçerli değil midir ki takım isimlerinin düzgün yazılması gerektiğinden bihaberler!!...

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Günaydıııınnnnn , canım takımımın güzel insanları :)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Günaydın Renktaşlarım. Günaydın [MENTION=66965]Silence[/MENTION] :)

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ay ben bu sabah çook mutluyum , Şampiyon olunca Allahın izni kuvveti ve yardımıyla katlanacak mutluluğum , Kadıköyde şampiyonluk kutlamak bi başka olacak :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkese günaydın kardeşlerim

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Başkalarına benzer hususlarda cezalar dağıtırken, onu bir kere gönül rahatlığıyla yayınlayabiliyorsunuz neyse bir de düzeltip pişkin pişkin geri koyabiliyor olmanızı ayakta alkışlıyorum!...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Başkalarına benzer hususlarda cezalar dağıtırken, onu bir kere gönül rahatlığıyla yayınlayabiliyorsunuz neyse bir de düzeltip pişkin pişkin geri koyabiliyor olmanızı ayakta alkışlıyorum!...
Şurada iki harfin lafını yapıyorsun ama yaptığımız koreografiye photoshop ile pislik yapanları görmezden geliyorsunuz.Ne güzel değil mi?

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şurada iki harfin lafını yapıyorsun ama yaptığımız koreografiye photoshop ile pislik yapanları görmezden geliyorsunuz.Ne güzel değil mi?

Forumda bulunmayan şeylerden bahsetmenin ne anlamı var? Eğer forum içerisinde rahatsız eden mesajlar varsa zaten şikayet ediyoruz, siliniyor gerekirse ceza veriliyor. Bunu sizde yapabilirsiniz. O iki harfin lafını yapmazsak sonu gelmiyor bunların. Üstelik bunu bir süper moderatör rahatlıkla yapıyor!..Forum kurallarına dikkate almayacaksak neden var?

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
öyle olmuş:D ne yapıon kardeşim nasılsın

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İyiyim hocam ya.Nasıl olalım Allah' a şükür bir hastalık sağlık yok.Sen nasılsın.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aynen devam dün pikniğe gittik biraz yorgunum :d her yerim ağırıyor ya:D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yaw ben pikniğe gittimde piknikmmi yaptım yoksa dayakmı yiyip geldim anlamadım:D:Dheryerim ağırıyor resmen ya:D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yok ya nerdeeee:D:D masaj salonuna mı gitsem:D