oha atma! adam kahvede kalp krizi geçirmiş sen staddan bahsediyorsunKalp Krizi geçirirken kardeşimiz staddan olay yerini çok net gördüm.Hiçbir güvenlik veya bi görevli yoktu.Taraftarımızın Ambulans diye tezehürat şeklinde bağırarak polisi ve görevlileri cağırdı
Alah rahmet eylesin mekanın cennet olur inşallah kardeşim.Bu arada gerçekten kalbi olan izlemesin şahsen ben bile bi ara çok sıkıntıya düşüp üstümü cıkarttığımı hatırlıyorum aşırı heyecandan nefes alamaz durama geldimm
oha atma! adam kahvede kalp krizi geçirmiş sen staddan bahsediyorsun

oha atma! adam kahvede kalp krizi geçirmiş sen staddan bahsediyorsun
İlk önce konusmayı öğren ondan sonra ben sana cevap veririm güzel kardeşim
Bu süper moderatörler için forum kuralları geçerli değil midir ki takım isimlerinin düzgün yazılması gerektiğinden bihaberler!!...
Şurada iki harfin lafını yapıyorsun ama yaptığımız koreografiye photoshop ile pislik yapanları görmezden geliyorsunuz.Ne güzel değil mi?Başkalarına benzer hususlarda cezalar dağıtırken, onu bir kere gönül rahatlığıyla yayınlayabiliyorsunuz neyse bir de düzeltip pişkin pişkin geri koyabiliyor olmanızı ayakta alkışlıyorum!...
Şurada iki harfin lafını yapıyorsun ama yaptığımız koreografiye photoshop ile pislik yapanları görmezden geliyorsunuz.Ne güzel değil mi?
Öğle oldu ama yine de Günaydın dostlar![]()
ooo paşam hoşgeldinbiraz geç oldu ama yinede sanada günaydın
![]()