ev1lcreature dedi ki:En Büyük Cimbombom..
Herkes 8 kişi ile oynadık diyo ..
bide 11kasım 1911 i hatırlayın 4 oyuncumuz maca gelememişti 7 kişi ile fenerlilerle oynamıştık ve 7-0 almıştık ..
bunu unutmasınlar
sen heralde 7-0 görmemissin ama kalecinin olmadigi gözunden kacmamisPanculli dedi ki:ev1lcreature dedi ki:En Büyük Cimbombom..
Herkes 8 kişi ile oynadık diyo ..
bide 11kasım 1911 i hatırlayın 4 oyuncumuz maca gelememişti 7 kişi ile fenerlilerle oynamıştık ve 7-0 almıştık ..
bunu unutmasınlar
Sen gördünmü o maçı
Ama ben 6-0 ı gördüm![]()
Fenerbahçenin o maçta kalecisi yokMUŞ
Güzel tespitJardeL dedi ki:sen heralde 7-0 görmemissin ama kalecinin olmadigi gözunden kacmamis![]()
Fenerbahçeyi destekliyoruz Chelsea maçında dimi ?chimera dedi ki:Hişt Galatasaray camiasının büyük taraftarları UYANINNNNNN. Burası suskun kalmasın.![]()
Arkadaşım benimde bahsettiğim olay bu sabahtan beri bunu söylemeye çalışıyorum. Yok birkaç çapulcu gitmiş havalimanında chelseayı karşılamış etmiş boş iş bunlar.Biz FByi desteklemeliyiz.frei dedi ki:Bırakın Chelsea'yi arkadaşlar. Zaten hiç hoşlanmam bu İngilizlerden! Onlar fb elendi demeyecek Türkiye kaybetti diyecek. fbnin tur atlamasına sevinmeseniz bile lütfen Chelsea'yi desteklemeyelim. Bu ne GS taraftarına ne de Türk'üm diyen birine yakışmaz.
+1BoSS dedi ki:Arkadaşım benimde bahsettiğim olay bu sabahtan beri bunu söylemeye çalışıyorum. Yok birkaç çapulcu gitmiş havalimanında chelseayı karşılamış etmiş boş iş bunlar.Biz FByi desteklemeliyiz.frei dedi ki:Bırakın Chelsea'yi arkadaşlar. Zaten hiç hoşlanmam bu İngilizlerden! Onlar fb elendi demeyecek Türkiye kaybetti diyecek. fbnin tur atlamasına sevinmeseniz bile lütfen Chelsea'yi desteklemeyelim. Bu ne GS taraftarına ne de Türk'üm diyen birine yakışmaz.
Onların bazılarının öyle düşünmesi onların sorunu. Biz GS'ye yakışan bi tavır sergilemeliyiz.tugbagaleri dedi ki:Beşiktaş olsaydı desteklerdim ama iş fenere gelince olay değişiyor ınanın onlarda (çoğu)oyle düşünüyor.
+99frei dedi ki:Onların bazılarının öyle düşünmesi onların sorunu. Biz GS'ye yakışan bi tavır sergilemeliyiz.tugbagaleri dedi ki:Beşiktaş olsaydı desteklerdim ama iş fenere gelince olay değişiyor ınanın onlarda (çoğu)oyle düşünüyor.
Jerusalem dedi ki:Chelsea'yi destekleyince daha fazla mı Galatasaray'lı oluyoruz.