SDN Galatasaray Kulübü

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Transfer resmi siteden açıklandı.

Nihad Djedovic Galatasaray Medical Park'ta

B_12989_Djedovic_B.jpg

Galatasaray Medical Park, 2011-2012 sezonunda İtalya’nın Lottomatica Roma takımında oynayan Bosna Hersekli Nihad Djedovic ile sezon sonuna kadar kesin anlaşmaya varmıştır.

1,98 metre boyunda, şutör guard ve kısa forvet pozisyonlarında oynayabilen 1990 Visegrad doğumlu Djedovic, Bosna’nın Bosna Sarajevo başlayan kariyerini, İspanya’da FC Barcelona’ya giderek sürdürdü. 2007-08 ve 2008-09 sezonlarında CB Cornella takımında kiralık olarak forma giydikten sonra 2009-10 sezonunda ACB’de (İspanya Ligi) bulunan Xacobeo Obradoiro takımına kiralandı. 2010-11 sezonunda ise İtalya’nın Lottomatica Roma’nın yolunu tuttu ve son iki seneyi burada geçirdi.

Nihat Djedovic bu sezon İtalya Ligi’nde 25 maça çıktı ve yaklaşık 27 dakika süre alıp 11,6 sayı, 3,8 ribaund, 1,6 asist, 0,9 top çalma istatistikleri yakaladı. 2011’de Litvanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Bosna Hersek forması giyen oyuncu Mirza Teletovic ve Henry Domercant’ten sonra takımın en skorer üçüncü ismi olmuş ve turnuvayı 10,6 sayı, 4,8 ribaund, 1,2 asist ortalamalarıyla tamamladı. Geçtiğimiz sezon da Lottomatica Roma’da yer alan oyuncu Euroleague’de 15 maça çıktı ve 9,3 sayı, 3,1 ribaund, 2,1 asist ve 1,7 top çalma ortalamaları tutturdu. 15 Aralık 2010’da oynanan Unicaja Malaga önündeki normal sezon grup aşaması maçında 23 sayı, 6 asist üretip Euroleague kariyer sayı rekorunu kırdı. 23 Şubat 2011’de oynanan Union Olimpija önündeki Top 16 aşaması maçında da 20 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 4 top çalma içeren bir performans sergiledi.

2006’da Estonya’nın Talin kentinde düzenlenen 16 yaş altı Avrupa Şampiyonası’nda Bosna Hersek formasıyla 25,3 sayı, 8,3 ribaund, 2,4 asist ortalamaları yakalayan Djedovic 8 Ağustos’ta Hollanda karşısında 15/31 saha içi isabetiyle 44 sayı, 7 ribaund ile oynamış ve turnuvayı da sayı kralı olarak tamamlamıştı.

Hızı, patlama gücü, çabukluğu ve keskin şutunu kullanan 22 yaşındaki Nihad Djedovic skorer kimliğiyle ön plana çıkıyor ve Avrupa’nın geleceği en parlak genç oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/12989.php

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Hayırlı olsun, katkı sağlayacağını düşünüyorum ben. :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Terim, Milano'ya uçtu

Fatih Terim, bu akşam yapılacak Milan - Barcelona Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçını izlemek için Milano'ya gitti. Antrenmandan sonra yola çıkan Terim yakın çevresine "Eminim şimdi bazıları benim Milano'da, Inter'le sözleşme imzaladığımı yazacak. Kimbilir neler duyacağız" diye konuştu.

terim-milano-ya-uctu-2123654.Jpeg
Fotoğraf, Galatasaray.org'den alınmıştır.

Galatasaray
Teknik Direktörü Fatih Terim'in, son dönemde üretilen tartışma konuları nedeniyle çok öfkeli olduğu öğrenildi.

Radyospor
'dan Özgür Sancar'ın Terim'e yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre, tecrübeli teknik adam, Culio'yla başlatılan sonrasında kulüple olan sözleşmesi gündeme getirilerek, Inter'e gideceği yönünde iddiaların ortaya atılmasıyla devam eden süreci "Galatasaray'ı karıştırmak olarak" nitelendirdi.

GALATASARAY'LA SÖZLEŞMEM OLMAZ, BEN GALATASARAY'LA ÖMÜR BOYU BERABERİM

Terim'in yakın çevresine "Hiç gündemde yokken, bir başka kulübün teknik adamıyla karşılaştırmalı biçimde sözleşme konusu gündeme getiriliyor. Bunu anlamak mümkün değil. Fatih Terim'in sözleşmeye bakış açısı her zaman nettir. Benim Galatasaray'la sözleşmem olmaz. Ben Galatasaray'la ömür boyu beraberim. Sözleşmeyle ilgili ne benim şüphem oldu, ne de başkan Ünal Aysal'ın... biz bu konuda son derece rahatız, tüm motivasyonumuzu ligdeki hedefe göre ayarlıyoruz; ancak birileri sürekli Galatasaray'ı karıştırmak istiyor" diyerek bu yönde yapılan spekülasyonlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği öğrenildi.

MILAN - BARCELONA MAÇINA GİDİYOR

Bu arada Fatih Terim, bu akşam yapılacak Milan - Barcelona Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçını izlemek için Milano'ya gitti. Bugün yapılan antrenmandan sonra yola çıkan Terim, AC Milan Kulübü'nün davetlisi olarak eşi Fulya Terim'le maçı izleyecek ve yarınİstanbul'a dönerek takımının başında antrenmana çıkacak.

"EMİNİM MİLANO'YA GİDİŞİM DE INTER'LE GÖRÜŞECEĞİM İDDİASINA DÖNÜŞTÜRÜLECEK"

Terim, yakın çevresiyle yaptığı konuşmada bu konunun da speküle edileceğini dile getirirek, "Eminim şimdi bazıları benim Milano'da, Inter'le sözleşme imzaladığımı yazacak. Kimbilir neler duyacağız, 'Gizli anlaşma, Terim yeniden Milano da vs.' Böyle şeyler çıkarsa hiç şaşırmam. Ben daha önce çalıştırdığım Milan'ın davetlisi olarak oraya gidiyorum. Bakalım bu seyahatle ilgili olarak ne yazılacak" dediği öğrenildi.

http://spor.milliyet.com.tr/terim-milano-ya-uctu/spor/spordetay/28.03.2012/1521050/default.htm

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Adam zamanında Milanı çalıştırmış gidip izlemeside çok normal ama medya abartır yine .

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
beyler 20.45'te Rivas Ecopolis–Galatasaray Medical Park maçı var. sky turk verecek. :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fatih Terim imzayı attı

Galatasaray taraftarının merakla beklediği teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesi Trabzonspor maçından önce yapılan görüşmeyle 2 yıl daha uzatıldı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın daveti üzerine Trabzonspor maçından önce bir araya gelen Aysal - Fatih Terim ikilisi sözleşme konusunu masaya yatırdı.

Başkan Ünal Aysal'ın, sezon bitmeden uzatmak istediği sözleşmenin süresini Fatih Terim'e bırakmasına rağmen tecrübeli teknik adamın, "Benim için Galatasaray'da görev yapmak çok anlamlı. Süreyi siz belirleyin" yanıtını verdiği öğrenildi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın bu yanıt üzerine, teknik direktör Fatih Terim'e, "Benim görev süremin bitmesine 2 yıl daha var. Ben görevdeyken de sizinle çalışmak isterim" dediği bildirildi.

Taraflar artı iki yıl konusunda anlaşma sağlarken, Başkan Ünal Aysal bu kez de ücret konusunun masaya yatırılmasını istedi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim daha önce olduğu gibi ücretinin konuşulmasını istemedi ve toplantının sonunda, "Ücretimi siz belirleyin" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'la her yılın sonunda uzatılması için opsiyon maddesi bulunan teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesi Başkan Aysal'la yapılan bu toplantının ardından 2 yıl daha uzatıldı.

http://www.ligtv.com.tr/haber/fatih-terim-imzayi-atti

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İşte bu sevindirici bir haber, Terim ile devam etmek yararımıza olur.Yoksa yeni bir teknik adam ile sıfırdan başlamak pek sağlıklı olmazdı.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu milan barcelona maçı kaçta hangi kanal veriyo bilgisi olan var mı arkadaşlar .

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Listede olmayanlar parmak kaldırsın bakalım. :)

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben ben :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Karşılaşmalar TSİ 21.45'te başlayacak. Marsilya-Bayern Münih maçı Smartspor, Milan-Barcelona maçı ise Euro Futbol kanalından naklen yayınlanacak.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Eski günleri özledim ne güzel izlerdik starı maçları tv'nin arkasına catal soktuğumuz günler :D :D