Karargaht
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 112
Bu iş bitti sayılır Allah'ın izni ile 

ben de hakaret cümlesini görmedim? belki [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] bizi aydınatır?Hakaretten 7 günlüğüne banlamışlar sanırım.. Ama ben o konuyu ve yorumları okudum, ''hakaret'' ettiği herhangi bir cümle dikkatimi çekmedi.. Yeteri kadar dikkatli okumamışda olabilirim..
Tam ben'de ona bakıyordum ne oldu acaba..?helal olsun 3-1 kazandık.@y_ates neden banlı? :huh:
ben de hakaret cümlesini görmedim? belki @REDFOKS bizi aydınatır?
Kimler banlanmış hocam hayırdır bilgim yokta benimde .Arkadaşlar bizim renkdaşlar banlanmış, olay nedir?? Ne hakareti bu bilen var mı?
Kimler banlanmış hocam hayırdır bilgim yokta benimde .
y_ates ve cedriic banlı. Onları diyorum.y_atesin hakaret ettiğin söyleniyor.Tam olarak bende bilmiyorum.Forumda değildim gün içinde.
Boş durmazlar hocam illaki gelirlerşu bölümlere ayrılsa aslında belki o zaman herkes uğramaz birbirinin bölümüne
Boş durmazlar hocam illaki gelirler![]()
Her mahkeme öncesinde "yer yerinden oynayacak" açıklaması yapan Aziz Yıldırım'a Japon yer bilim uzmanlarından anlamlı ziyaret...
Günaydın arkadaşlar.
Burda da hava kapalı ama ben nedense bulutlu, yağmurlu havaları daha çok severim. İçim açılıyor. Güneş olunca sıkkınlık geliyor bana![]()
Heee yazın yüzmeye giderken faydası oluyor tabi güneşin![]()