Galatasaray çakar sana

Galatasaray çakar sana
Arkadaş cevrem olsa her gün arenda olurdum ama yok![]()
Dostum benimde Isparta'da üniversite okurken oradaki tanıştığım abilerim geliyor.Doğru düzgün maça gidecek adam bulamıyorum.İyi maçlar haftaiçine denk geliyor.Zaten Beşiktaş maçı haftaiçine denk gelseydi ben dahil arkadaşlarımda gelemeyecekti.
Hayatın bize oynadgı cilveye bako değilde inşallah maçta felan olaylar çıkmaz durduk yere ceza felan almayalım :S
Beşiktaş maçından sonraki hafta Sivas deplasmanındayız,sonra ise kendi evimizde Gençlerbirliği ile oynuyoruz. Ceza alırsak bu takımlara etki eder.Tabi oyuncularımızın cezalarını düşünmedim. Baros'un bana göre sadece laf söylemesi 3 maç ceza ile sonuçlanıyorsa emre belözoğlu gibi bi oyuncunun tüm sezon boyunca ceza yemesi gerekir.
Aynen yapacak bir şey yok.Olmuş bitmiş.İnönü'de su şişesi fırlatmışları, sırtına çakmak gelmişti.Ama zaten Eboué'nin açıklaması tam profesyonel bi oyuncu gibiydi. " İnönü'de olanları umursamıyorum. "Söyleyen oyuncu Galatasaray oyuncusu olunca böyle oluyo nabalım ama inadına bu sene şampıiyonuz inşallahÇarşı ortalığı karıştırmasında maçta onların evinde eboueye bişi fırlatmışlardı bizmkiler ne fırlatır artık bilemem
![]()
![]()
Eric Cantona'nın derbi belgeselini izlediniz mi. Vakit bulamadım sonlarına baktım ama güzele benziyor...
http://www.canalplus.fr/c-sport/c-football/c-ligue-1/pid3510-c-videos-ligue-1.html?vid=594320
İzledim ben. çok iyiydi.Alex, Aykut Kocaman falan vardı.