• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Galatasaray Kulübü

Bu dakikadan sonra 3 gol yemeyiz herhalde diyeceğim ama defansa güvenmediğimden kesin bir şey söylemek istemiyorum. :D

uçan kuşların hevesi kursaklarında kaldı. bu hafta konmuzu açıp ağızlarına geleni sayamayacaklar. :D

çok iyi oynamadık ama neyse aldık şükür 3 puanı

Artık hafta içleri de mi lig maçları olacak? Salı,çrş falan maç görünüyor programda

Takım hala güven vermiyor, ne zaman rahat maç izleyecez, inşallah oturur takım eski günlerdeki gibi zevkli maç izleriz.

Özeti izleme fırsatım oldu sadece , takımı beğendim özetteki kadarıyla , felonun golü süperd , elmanderin golüde gayet güzeldi , sercanın pası akıl doluydu .

Yıllar öncesinden. :)

scaled.php

Kırmızı doğru karar bence ama umarım ciddi bir şeyi yoktur.

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

Musleranın sol dizinde bir şişlik varmış durumu kötü değilmiş .Şimdi söylediler

Maç linki varsa özelden alabilirmiyim arkadaşlar ? :)

Muslera'nın performansını sorgulamak lazım biraz. Son maçlarda yaptığı kritik hatalar bize çok puan kaybettirdi. Bugün de çok gereksiz bir çıkış yaptı ve kırmızıyı gördü. Pozisyondan sonra sedyeyle çıkmıştı sahadan, umarım ciddi bir şeyi yoktur.

10 kişi kalmamız işin bahanesi belki ama hala ortada oynanan bir futbol yok. Atak yapamıyoruz, pres yapamıyoruz. Neredeyse pozisyonumuz yok maçta. Selçuk özellikle büyük hayal kırıklığı yaratıyor bence. Bugün orta yapamadı. Oyuna ağırlığını koymakta da sıkıntı yaşıyor.

Defansta Gökhan yine evlere şenlik pas hataları yapıyor. Sürekli adam kaçırıyor. Yediğimiz golde de bence payı var. Neden bu kadar ısrar ediyor hoca anlamıyorum. Kenarda Ceyhun ve Semih gibi iki alternatifin varken denemeye neden bu kadar çekiniyorsun?

Kısacası bizden bu sene de bir şey olacak gibi görünmüyor. İyiye değil kötüye gidiyoruz.

Sezon başındaki o gazdan hiç eser yok şimdi. Adam gibi ardarda 3-4 pas yapamıyoruz bile. Bazı oyuncular ısrarla oynatılıyor her maç anlamıyorum niye..

takım kötü gidiyor nedense olmuyor. muslera da hata yapıyo gerçekten fazla mı güvendik

Arkadaşlar! Sabırlı olalım. Fatih Terim işini bilir. Eskiden Manu'yu elediğimizden beri Ferguson kovulmadı. Şimdi Manu'ya bakın dünyanın en iyi ikinci takımı son zamanlarda. Nasıl başarmışlar? Sabır, sabır, sabır. Sabreden kazanır ;)

309190_10150317801721843_340109246842_8514596_2052684997_n.jpg

Hayırlı olsun diyebilirmiyiz? :D

---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

318967_10150317831516843_340109246842_8514750_1143370340_n.jpg

Bana güzel bir doğum günü hediyesi verdiler teşekkürler Galatasaray .