SDN Galatasaray Kulübü

emkalkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
selamlar denkdaşlarım

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

ama hakikaten haftanın karesi. hatta yılın olabilir. 'o an' :)

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

beni de yazın

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ne yapın edin son periyodu izleyin. Yok böyle bir şey. :D

B_417d8cbd8fdb9e523ede58087629a101.jpg

Galatasaray Medical Park 72 - Nadezhda 68

Galatasaray Medical Park, İstanbul'da düzenlenen Uluslararası GSStore Cup organizasyonundaki üçüncü ve son maçında Rusya takımı Nadezhda ile karşılaştı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadeleyi 72-68 kazanarak "Uluslararası GSStore Cup"ın sahibi oldu.

1. ÇEYREK: 16-24
2. ÇEYREK: 16-19 (32-43)

3. ÇEYREK: 11-21 (43-64)
4. ÇEYREK: 29-4 (72-68)

Maça Işıl Alben, Ayşe Cora, Alba Torrens, Bahar Çağlar ve Ivanka Matic beşiyle başlayan takımımız rakibin 6 üçlük isabetine engel olamayınca ilk çeyreği 8 sayı geride kapadı.

İkinci çeyrekte Bahar Çağlar ve Ivanka Matic'in üçüncü faulünü almasıyla farkı eritemeyen Galatasaray Medical Park devreyi 32-43 yenik kapattı. Devrenin sonunda Bahar Çağlar ve Ivanka Matic'in 9'ar sayısı vardı.

Üçüncü çeyrekte bir türlü organize olamayan takımımız 21 sayı (43-64) geriye düştü. Dördüncü çeyrekte Epiphanny Prince, Alba Torrens ve Şaziye İvegin ile oyuna ağırlığını koyan Galatasaray Medical Park, inanılmaz bir iş başararak maçın bitimine 00:33 kala 25-0'lık seriye ulaştı ve bu unutulmaz geri dönüş sayesinde karşılaşmayı 72-68 kazanmayı başardı.

Takımımızda en skorer isim 15 sayıyla Alba Torrens oldu. 14 sayı üreten genç oyuncumuz Gülşah Gümüşay ve 14 sayı, 4 asist ile oynayan Epiphanny Prince, İspanyol oyuncuya yardım eden isimlerdi. Bahar Çağlar 12 sayı, 4 ribaund ve Şaziye İvegin de 8 sayı, 5 ribaund içeren performans sundu.

Galatasaray Medical Park top kayıplarında 13-23, top çalmada 14-4 üstünlük kurarak rakibinin yüzdeli şut soktuğu gecede maçın sonuna kadar oyunda kalabildi.

Günün diğer maçında İtalya'dan Cras Basket Taranto TKBL takımlarından İstanbul Üniversitesi'ni 85-62 ile geçti.

Galatasaray Medical Park oynadığı üç karşılaşmada üç galibiyet alarak turnuvayı birinci sırada bitirdi ve "Uluslararası GSStore Cup"ın sahibi oldu. Organizasyonu Rusya'dan Nadezhda ikinci, İtalya'dan Cras Basket Taranto üçüncü ve İstanbul Üniversitesi de dördüncü olarak tamamladı.

Galatasaray Spor Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
- Ya ben, ya Galatasaray. Karar ver.

- Tabii ki Galatasaray... :)

[SDNTV]http://cdn.sporxtv.com/flv/2011/04/29/cc9cd5245216fec1f4c65e6428219e2f.mp4[/SDNTV]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Zaza Pachulia hayırlı olsun diyelim mi? :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Taurasi ilk idmanında...

154ew5u.jpg

---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

Duy sesimi Göteborg :D

[video=youtube;PRXVUWVJGWc]http://www.youtube.com/watch?v=PRXVUWVJGWc[/video]

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_11303_B_11204_euroleague_taraftar_B.jpg

spacer.gif

Cumhurbaşkanlığı Kupası Biletleri Satışta

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın Fenerbahçe Ülker ile oynayacağı 27. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının biletleri satışa çıktı.
12 Ekim Çarşamba günü saat 18.30'da Kayseri'deki Kadir Has Kongre Merkezi'nde oynanacak karşılaşmanın biletleri, Biletix gişelerinden ve Biletix internet sitesinden temin edilebilir.

Taraftarlarımıza ayrılan, bilet alabilecekleri bloklar; 012 - 013 - 107 - 108 - 109 - 110 - 111 - 112 - 113 - 206 - 207 - 208 - 210 - 211 - 212 olarak belirlenmiştir.

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/11303.php

B_11301_B_10035_2B.jpg

spacer.gif

Diana Taurasi: "Benim İçin Yeni Bir Sayfa"

Galatasaray Medical Park’ın yıldızı Diana Taurasi, GSTV’deki “24 Saniye Özel” Programı’nda önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul’a yeni geldin ve belki yorgunsun ama transferi hakkında ne söylemek istersin?
Burası çok güzel bir şehir ve aslında İstanbul’u biraz özledim çünkü geçen sefer yarım kalmıştı. Artık tamamlanacak.

Transferin bütün dünyada büyük ses getirdi ancak özellikle Türkiye’de çok daha fazla ses getirdi. O süreç nasıl gelişti ?
Galatasaray çok iyi bir teknik ekip ve takım kurmuştu bu yüzden buraya gelmekten dolayı çok heyecanlıyım. Heyecan verici bir takıma geldim. Hedefimiz Euroleague’de ve Türkiye Ligi’nde sonuna kadar gitmek.

Birçok Euroleague takımından farklı teklifler aldın. Galatasaray’ın yaptığı teklifler de vardı. Buna rağmen Galatasaray’ı tercih ettin. Bundaki en önemli etken neydi?
Sylvia Fowles ile konuştum. Onunla Spartak Moskova’dan beri oynadığımız bütün sezonlarda hep başarılı olduk. Koç nasıl, takım nasıl, düzen nasıl diye ona sordum ve Fowles’tan olumlu geri dönüşler aldım. O yüzden de burayı tercih ettim çünkü kariyerimi rahat edebileceğim bir yerde sürdürmek istiyorum. Sıkıntı yaşayacağım bir yerde değil.

Çok küçük yaştan itibaren oynadığın takımlarda, lise yıllarında ve üniversite yıllarında başarılar, şampiyonluklar yaşadın. Sonrasında WNBA, Euroleague, Rusya Ligi, bütün liglerde şampiyon olarak devam ettin ve sende şampiyonluk karakteri oluştu. Yani Diana’nın olduğu yerde mutlaka şampiyonluk olmalı. Bu karakterinle ilgili neler söylemek istersin?
Kazanmak bu denklemde en son bakmamız gereken şey. Takımın zaten çok iyi oyuncuları vardı ve bu sene de yeni isimler eklendi. Bizim yapmamız gereken her ay daha iyi çalışarak, kendimizi geliştirerek en sonunda şampiyon olmak. Tabii ki hedef şampiyonluk ama bu en son bakacağımız şey. İlk yapmamız gereken şey taşları yerlerine doğru oturtmak. Sıralamayı buna göre yapmalıyız.

Geçtiğimiz sezon Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Galatasaray’a karşı oynama fırsatı buldun ama Cumhurbaşkanlığı Kupası’ydı ve Galatasaray taraftarına karşı bir sınav durumu söz konusu olmadı ama bundan sonraki dönemde hem erkek hem kadın maçlarında güzel bir atmosfer olacak. Galatasaray’ın Abdi İpekçi’de özellikle erkekler final serisinde yarattığı atmosfer için ne söylemek istersin?
Çok heyecanlı olacak. Bunu taraftar ilgisini Türk basketbolundaki son dönemde yaşanan patlamaya bağlıyorum. Erkek ve Kadın Milli Takımı’nın başarıları gibi. Türkiye’deki taraftarın basketbol ateşini aldığını görüyorum. Geçtiğimiz sezon Galatasaray taraftarıyla tanışma fırsatım oldu ve bu sene maçlara geldikleri takdirde iyi basketbol izleyeceklerine söz verebilirim.

İdolünün Magic Johnson olduğunu biliyoruz. Neden onu idol olarak seçtin ve ondan neler öğrendin?
Los Angeles’ta yaşadığım için Lakers’ı izleyerek büyüdüm ve Johnson’un oyuna bakış açısı, oyuna olan sevgisi ve oyunu zevk alarak oynaması benim için önemli olan faktörlerdi. O yüzden Magic Johnson’ı kendime örnek aldım.

Connecticut’tan çıkanlardan ekstra bir başarı durumu söz konusu; Tina Charles, Maya Moore ve sen… Gene Auriemma ne ifade ediyor senin için?
Kendisi bence dünyada basketbolu en iyi bilen koçlardan. Yaptığı en önemli şey farklı yetenekteki oyuncuları bir araya getirip, onları bir takım haline getirme özelliği. Sizi takıma kazandırmak için nelerden vazgeçmeniz gerektiğini gösteriyor. Neleri feda etmeniz gerektiğini gösteriyor. Hem erkek hem kadın basketbolunda dünyanın en iyi koçu.

Geçen sezon hoş olmayan anlar yaşadın. Buradan ayrıldın. Ondan sonraki dönemde neler yaşadın, kendine nasıl bir terapi uyguladın? Hangi zamanda basketbola geri döndün?
İlk gittiğimde ailemle çok zaman geçirdim. Kendime daha çok zaman ayırdım, hayat ve basketbol için düşünme zamanım oldu. Böyle bir şey başınıza geldiği zaman basketbolu ne kadar çok sevdiğinizi anlıyorsunuz ve hayatınızda böyle bir şey olduğu için şükran duyuyorsunuz. Basketbol sahasına her çıktığımda, oynadığım her anın değerini daha iyi görüyorum. Umarım burada da güzel vakit geçiririm.

O sıkıntılı dönemi çok çabuk atlattın mı?
Olayı ilk öğrendiğim zaman zor geçti ama ondan sonrasını daha kolay anlattım. Kimseye kin duymuyorum, ya da kötü gözle bakmıyorum. Hayat devam ediyor.

Önce Euroleague’de maç var ama 16 Ekim’de Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Fenerbahçe’ye karşı mücadele edeceksin. Galatasaraylı taraftarlar da bu kupayla sezonu açmak istiyor. Bu konuda neler söylersin?
Herkes kazanmak istediğini söyler ama önemli olan doğru şeyleri yapıyor olabilmek. Çok çalışırsak kupayı kazanamama ihtimalimiz yok.

Kobe Bryant İstanbul’a geldi ve Galatasaray’ın antrenmanını ziyaret edip sarı kırmızılı formayı giydi...
Olimpiyatlarda çok fazla vakit geçirdik, tabi ki yıllardır takip ediyorum onu. Onun kazanma isteği, basketbola bakış açısını her zaman takdir ediyorum.

Ulaşabilecek bütün başarılara ulaştın aslında ama bundan sonraki dönemde hedefin ne? Başarı için motivasyonunu nasıl sağlıyorsun?
Kulübün kazanma arzusunu biliyorum ve bu benim için yeni bir sayfa. Beni itecek güç bu olacak. Kulübe yardımcı olabilmek, beraber bir şey yapabilmek.

WNBA’in önemli oyuncuları ve geçen sezon Euroleague’de MVP olan Alba Torrens’le beraber oynayacaksın. Senin için bu nasıl bir anlam ifade ediyor?
Çok iyi bir kadroya sahibiz ve her ismin iyi yaptığı ayrı işler var. Her şeyi aynı yapan 5 oyuncunun bir arada olmasındansa farklı özelliklere sahip isimlerin bir arada olması daha önemli. Tina Charles ve Sylvia Fowles pota altını domine edecek, Alba Torrens 2-3-4 numaralı pozisyonlarda oynayabiliyor. Bu tarz oyuncular dünyaya çok sık gelmiyor. Prince dünyadaki en iyi skorer guardlardan biri. Sonuçta bunları bir araya getirdikten sonra heyecan verici bir takım oluşuyor.

Diana Taurasi taraftarlar tarafından nasıl çağrılmak ister?
Sadece ‘’Dee’’ olarak.

Galatasaray taraftarına neler söylemek istersin? Çok büyük bir destek vardı sana buraya gelmeden önce, herkes seni sarı kırmızılı formayla görmek için sabırsızlanıyor...
Gelip bize destek versinler. Twitter ve Facebook’dan bana destek olduklarını da gördüm. Bu insana rahatlık veriyor, çünkü normalde nasıl bir ortama geleceğinizi bilemezsiniz. Ancak bu destek önemli bir şey. Ayın 13’ü ve 16’sındaki maçlara gelsinler ve bizi desteklesinler.

http://www.galatasaray.org/galatasaraytv/roportaj/haber/11301.php

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] tebrikler süper mod olarak yönetime dönmüşsün. hayırlı olsun. hangi bölüm spor mu? :)

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Adı üstünde süper :D

bu arada ALİA diye film varmış geçen indirecek bişiler ararken görmüştüm :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
@AliA tebrikler süper mod olarak yönetime dönmüşsün. hayırlı olsun. hangi bölüm spor mu? :)

Adı üstünde süper :D

bu arada ALİA diye film varmış geçen indirecek bişiler ararken görmüştüm :D

Hem de ne süper :P :D

---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:27 ----------

:O İnanmıyorum :D.

Sağ olun arkadaşlar. O film ben SDN'ye üye olduktan 1 sene sonra yapıldı. :D

Bu maçı hangi kanal verecek bilgisi olan var mı?

Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı da Sports TV'de. :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_11309_GSKLOGO_B.jpg

spacer.gif

106. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Programı

Kulübümüzün 106. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri, 14 Ekim Cuma günü Kurucumuz Ali Sami Yen Bey’in Feriköy Mezarlığı’ndaki kabrinin ziyaret edilmesi ile başlayacak. Etkinlikler, 15 Ekim Cumartesi günü Galatasaray Lisesi’nde yapılacak tören ile devam edecek.
Galatasaray Spor Kulübü 106. Kuruluş Yıldönümü programı şu şekilde:

106. Yıl Programı

14 Ekim 2011 Cuma
11.00 Kurucumuz Ali Sami Yen Bey’in kabrinin ziyaret edilmesi (Feriköy Mezarlığı)
15 Ekim 2011 Cumartesi
Tören programı
10.30 Galatasaray Lisesi’nde toplanılması
10.45 Atatürk Anıtı’na çelenk konması ve saygı duruşu
11.00 Tevfik Fikret Salonu’nda toplanma

• Hoş geldiniz konuşması
• Saygı duruşu – İstiklal Marşı
• Galatasaray Marşı
• Kulüp Başkanı konuşması
• En kıdemli üyenin yaş kütüğüne 106. yıl plaketi çakması
• 50 yıllık divan üyelerine berat ve madalya verilmesi
• Kazanılan ödül ve kupaların takdimi
• Kazanılan ödül ve kupaların müzeye teslimi
• Galatasaray Pilavı
• Müzeyi ziyaret

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/11309.php

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bilet fiyatları ucuzlucakmış sanırım yüzde 20

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_11312_B.jpg

Efsanelere Saygı Günleri Devam Ediyor

Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom ve Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray taraftarını duygulandıracak yeni projenin adımlarını atmaya devam ediyor.

2011 – 2012 sezonu boyunca sürecek olan “Galatasaray Efsanelerini Anıyor Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor” adlı proje kapsamında Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdıran isimler Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da anılıyor.

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in altıncı haftasında oynayacağı Bursaspor maçında bu isim, efsane oyuncularımızdan Turgay Şeren olacak.

Galatasaray Lisesi mezunu olan Turgay Şeren, 15 Mayıs 1932 günü Ankara’da doğdu. Henüz 18 yaşındayken Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın kalesini korumaya başlayan Şeren, 1947 ila 1967 yılları arasında Galatasaray forması giydi.

Kariyeri boyunca sadece Galatasaray için oynayan ve toplam 631 defa sahaya çıkan efsanevi sporcumuz, bu alanda kulüp tarihimizin en başarılı ismi olarak öne çıktı. Türkiye Milli Takımı’nın formasını yaklaşık 50 defa sırtına geçiren Turgay Şeren, 1951 yılında Federal Almanya karşısında 2-1 kazanılan maçın ardından “Berlin Panteri” lakabını aldı. Bu maçtaki olağanüstü performansı sonrasında Alman Kicker dergisi, Turgay Şeren’i “bir insan nasıl olur da bu kadar yükseğe sıçrayabilir” başlığıyla kapağına taşıdı.

Futbolu bıraktıktan sonra 1979-1980 sezonunda Galatasaray antrenörü olarak görev yapan Turgay Şeren, örnek kişiliğiyle tüm sporseverlerin saygısını kazanmayı başardı.

Galatasaray Spor Kulübü

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bursa maçı için yine aynı fiyatlar. pahalı ya

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Allah korumuş. :D

Sene 1986 - Rıdvan Dilmen: "Bir yıl önce sıradan bir insandım. Sarıyer bana hem babalık hem analık yaptı. Bana kişilik kazandırdılar. Başkan Erdal Aksoy'un yaptıklarını inkâr edemem. Başkan Erdal Aksoy izin verdiği takdirde gelecek yıl Galatasaray'da oynamak istiyorum. Sarıyer ve Galatasaray'ın dışında hiçbir formayı giymem"

i.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu resim çoktandır dolaşıyordu ortalıkta ama daha yeni haber yapıyorlar. :D Şimdi Fox TV'de gösteriyorlar. :D

Rıdvan da sözünün eriymiş maşallah. Anında Fenere gitmiş. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Melo olmuş Ronaldinho :D

[SDNTV]http://dss.sporx.com/flv/2011/10/10/46c99991e571fce9a60f325d95d7d6fb.mp4[/SDNTV]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başkan Ünal Aysal’dan Büyük Galatasaray Taraftarına

B_11346_B_11058_B_10609_b.jpg

Verdiğiniz büyük destekle hem Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferimize katkıda bulundunuz, hem de sergilediğiniz duruşla spor dünyamıza örnek oldunuz. Galatasaray Spor Kulübü ve Basketbol Şubemiz adına tüm taraftarımıza teşekkür eder, gücümüzü sizden aldığımızı hiç bir zaman unutmamanızı dilerim.

Ünal Aysal

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Taurasi coştu. :D

Galatasaray Medical Park 83 - 66 VICI Aistes

B_6cbe63d92e02a251f2fa079d2c49d2fc.jpg

Galatasaray Medical Park, Kadınlar Euroleague A Grubu birinci maçında Litvanya temsilcisi Vici Aistas Kaunas ile karşı karşıya geldi. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadeleden 83-66'lık skorla galip ayrıldı ve grup maçlarına iyi bir başlangıç yaptı.

Basketbol şube sorumlumuz Hakan Üstünberk ve Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferinde pay sahibi olan Josh Shipp ve Darius Songaila'nın da takip etttiği maça takımımız, Işıl Alben, Diana Taurasi, Şaziye İvegin, Bahar Çağlar ve Ivanka Matic beşiyle çıktı. İlk iki dakikada sayı olmayan maçta ilk basket dünyanın en iyi kadın oyuncusu Diana Taurasi'den geldi ve Galatasaray Medical Park rakibine sayı izni vermeyip beş dakikayı 11-0'lık seriyle geçti. Vici Aistes çok çabuk toparlanıp skoru 15-14'e getirince, çeyreğin bitimine 02:07 kala antrenör Ceyhun Yıldızoğlu mola aldı. Birinci periyot Litvanya temsilcisinin 17-18 üstünlüğüyle sona erdi. Takımımız ribaund sorununa çözüm bulamadı ve 5-13 ile bu kategoride rakibinin gerisinde kaldı.

Galatasaray Medical Park ikinci çeyreğe Işıl Alben, Diana Taurasi, Gülşah Gümüşay, Alba Torrens ve Tina Charles beşiyle başladı. Tina Charles'ın pota altını iyi kullanması ve Diana Taurasi'nin öldürücü dış şutlarıyla iyi bir denge yakalayan takımımız skoru 30-22'ye taşıdı. Ceyhun Yıldızoğlu'nun oyuncuları karşılıklı basketlerin ardından soyunma odasına 38-33 önde gitti. Diana Taurasi % 70'lik şut yüzdesiyle 19 sayı üretti. Amerikalı yıldıza katkı 8 sayıyla Alba Torrens'ten gelirken, Işıl Alben'in çaldığı 6 top savunma adına önemliydi. Takımımız yalnızca bir hücum ribaundu alırken rakibine 15 savunma ribaundu vermesi ve Bahar Çağlar'ın faul problemine girip az süre alması farkın açılmasını engelleyen en can alıcı faktörlerdi.

Işıl Alben, Diana Taurasi, Bahar Çağlar, Alba Torrens ve Ivanka Matic beşiyle maça başlayan takımımız Diana Taurasi'nin üçlüğü ve Tina Charles'a yaptığı asistle, bitime 04:24 kala farkı dokuz sayıya (50-41) çıkardı ve antrenör Mantas Sernius'a mola almak zorunda bıraktı. Çeyreğin bitiminde Epifaniya Prints ile serbest atış çizgisinden bulunan 4 sayı skoru 59-49 olarak belirledi.

Galatasaray Medical Park dördüncü çeyrekte sahaya Epifaniya Prints, Diana Taurasi, Şaziye İvegin, Bahar Çağlar ve Tina Charles beşiyle çıktı. 8-2'lik seri bulan rakibimiz farkı 4 sayıya (61-57) düşürünce Ceyhun Yıldızoğlu molaya başvurdu.

Amerikalı yıldız oyuncularımız Diana Taurasi ve Tina Charles'ın kontrolü tamamen eline aldığı maç sonunda fark 17 sayıya (81-64) kadar yükseldi. Karşılaşma Galatasaray Medical Park'ın 83-66'lik galibiyetiyle tamamlandı.

Takımımızın en skorer ismi 11/16 saha içi isabetiyle 31 sayı, 8 ribaund, 6 asist ile oynayan ve taraftarlara olağanüstü bir basketbol şöleni sunan Diana Taurasi oldu.

Alba Torrens de 18 sayıyla oynadı. Işıl Alben 8 top çalma ile savunma direncini başlatan isim olurken Tina Charles da 12 sayı üretti. Galatasaray Medical Park ribaundlarda rakibinin bir hayli gerisinde kalırken, durumu asist ve top kaybı oranında üstün olmasıyla dengeledi.

Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu, İstanbul
Rakip: Vici Aistes
Tarih: 13.10.2011

5 Epifaniya Prints - 14:19, 10 sayı, 1 top kaybı, 2/3 şut
7 Yasemen Saylar - Oynamadı
8 Ayşe Cora - 01:27
9 Bahar Çağlar - 18:12, 2 ribaund, 2 asist, 1 top kaybı, 0/5 şut
10 Işıl Alben - 25:41, 2 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 8 top çalma, 3 top kaybı, 1/2 şut
11 Ivanka Matic - 21:28, 5 sayı, 4 ribaund, 1 blok, 1 top kaybı, 2/2 şut
12 Gülşah Gümüşay - 19:07, 2 sayı, 2 ribaund, 1 asist, 2 top çalma, 1 top kaybı, 1/3 şut
13 Diana Taurasi - 34:50, 31 sayı, 8 ribaund, 6 asist, 4 top kaybı, 2 top çalma, 11/16 şut
14 Şaziye İvegin - 19:11, 3 sayı, 3 ribaund, 1 top kaybı, 1 top çalma, 1/6 şut
21 Alba Torrens - 18 sayı, 1 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 8/16 şut
23 Sariye Kumral - Oynamadı
31 Tina Charles - 17:56, 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 1 top kaybı, 6/11 şut

1. ÇEYREK: 17-18
2. ÇEYREK: 21-15 (38-33)
3. ÇEYREK: 21-16 (59-49)
4. ÇEYREK: 24-17 (83-66)

Galatasaray Spor Kulübü

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı