SDN Galatasaray Kulübü

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
A4RYRMJCIAAooCJ.jpg

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Forvete adam gibi top geldide boş kaleye mi atamadılar? Orta sahada iş yok asıl. Selçuk, Melo %20 ile oynuyor. Melo yerine Emre oynaması lazım.

Engin lazım oraya engin adam deli gibi oynuyor yav ve birde hamitin performansını attırması lazım

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hiç bir maça aynı defans ile çıkmadık . . .

Galatasaray 2-1 Kasımpaşa

Dany, Ujfalusi, Hakan, Eboue

Beşiktaş 3-3 Galatasaray
Semih, Ujfalusi, Hakan, Eboue

Galatasaray 3-2 Bursaspor
Dany, Semih, Hakan, Eboue

Antalyaspor 0-4 Galatasaray
Semih, Cris, Hakan, Eboue

Manchester United 1-0 Galatasaray
Dany, Semih, Hakan, Eboue

Galatasaray 3-0 Akhisar Bld.
Cris, Dany, Eboue, Riera

Orduspor 2-0 Galatasaray
Cris, Semih, Hakan, Eboue

Galatasaray 0-2 Braga
Dany, Semih, Eboue, Riera

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fatih Terim Amrabatı niye çıkardı anlamış değilim.

Ben de bu Amrabat'ı niye aldılar onu anlamış değilim.

Sevmiyorum elemanı. bu güne kadar da bir şey yapmadı.

İnşallah beni utandırır.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben de bu Amrabat'ı niye aldılar onu anlamış değilim.

Sevmiyorum elemanı. bu güne kadar da bir şey yapmadı.

İnşallah beni utandırır.

Amrabat'ın alınma nedeni topu ileri taşımak olabilir. Galatasarayda topu alıp gidecek adam eksikliği vardı bence. Hareket yapacak, çalım atacak bir adam..

Ayrıca Baros'u neden kestiğini de anlamıyorum.

Fatih Terim'in bir bildiği vardır diyorum..

Bu arada, facebook sayfalarında Baros'un Cluj maçında ilk 18'de olacağı söyleniyor.

Doğru mu acaba?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Amrabat'ın alınma nedeni topu ileri taşımak olabilir. Galatasarayda topu alıp gidecek adam eksikliği vardı bence. Hareket yapacak, çalım atacak bir adam..

Ayrıca Baros'u neden kestiğini de anlamıyorum.

Fatih Terim'in bir bildiği vardır diyorum..

Bu arada, facebook sayfalarında Baros'un Cluj maçında ilk 18'de olacağı söyleniyor.

Doğru mu acaba?

Baros'un ayakta duracak hali yok. Zaten Emre ayağını kırdığından beri futbolu unuttu adam.

Alternatif olarak kadroda olur bence. Gidişata göre oyuna girebilir.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Baros'un ayakta duracak hali yok. Zaten Emre ayağını kırdığından beri futbolu unuttu adam.

Alternatif olarak kadroda olur bence. Gidişata göre oyuna girebilir.

Braga maçında yıldız bir forveti aradık bence.

Babam futboldan anlamaz, A. Madrid'in sadece süper kupa maçını izledi, Braga maçında durup durup bu takıma Falcao gibi bir adam lazım dedi.

Belki Baros son şansını iyi kullanır.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Falcao gibi bir adam lazım da, alabiliyorsan al. :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Falcao gibi bir adam lazım da, alabiliyorsan al. :D

İlla Falcao değil abi ya, vurduğu gol gidecek biri lazım.

Burak'ı severim ama, pozisyonları katlediyor resmen..

Bir de abi, sence Abdurrahim Albayrak'a twitter üzerinden ulaşmam mümkün mü?

Elmander bize yeter.

Olmuyor işte kardeşim.

Burak oynayınca, Umut yok oluyor. Tüm paslar ona.. Her topta kafası havada.

Frikikte o.

Terim el koymalı bence olaya, Serhat Haznedar'ın dediği gibi.

Elmander de, 2. yarı girince bişey yapamıyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tek bir adam tanırım, o da Jardel. :)

Öyle bir golcü gelmedi daha şu takıma. Tam bir son vuruş ustasıydı.

Albayrak Twitter'ı pek sallamaz. Anca resim yükler. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Tek bir adam tanırım, o da Jardel. :)

Öyle bir golcü gelmedi daha şu takıma. Tam bir son vuruş ustasıydı.

Albayrak Twitter'ı pek sallamaz. Anca resim yükler. :)

O zaman biz kanser olmaya devam.

Peki, beni buradan alıp ManU maçına götürecek GS'li yetkili kim var? :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Taraftarı dinler. Ama Store hakkında. :D

Bu işlerde yardımcı olur mu bilmem. Sen şansını dene yine de. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Taraftarı dinler. Ama Store hakkında. :D

Bu işlerde yardımcı olur mu bilmem. Sen şansını dene yine de. :)

Abdurrahim Albayrak'a twit attım, ama en son 27'sinde girmiş.

Bir de Kantarelli'yi deneyelim.

Umarım yardımcı olurlar..

Hikmet Albayrak olamaz mı abi?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O da olabilir bak.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla onlar genelde aktifler Twitter'da.

Osman Altunterim'e de yazabilirsin istersen. Okur O genelde. RT etmişliği olurdu beni. :D

Belki Abdurrahim babaya ulaştırabilir mesajını.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Valla onlar genelde aktifler Twitter'da.

Osman Altunterim'e de yazabilirsin istersen. Okur O genelde. RT etmişliği olurdu beni. :D

Belki Abdürrahim babaya ulaştırabilir mesajını.

Abdurrahim Albayrak ve Kantarelli'ye attım.

Bir de Altunterim'e atayım. Olursa zaten olur, olmazsa zorlamaya gerek yok. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kimbilir kaç kişi daha böyle yazıyordur Furkan. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kimbilir kaç kişi daha böyle yazıyordur Furkan. :)

Mantıklı söylediğin abi.

Ama, bir defasında da aynı istek Sinan Yağmur'a yazmak için oluştu içimde. Nasılsa okumaz diyip mesaj attım, 2-3 gün sonra dönüş yaptı sağolsun.

Belki bunlar da döner de izleyebilirim, kim bilir? :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Gençler, Fatih Terimle katıldığımız hiç bir Şampiyonlar Ligi grubundan üst tura çıkma başarısını gösterememişiz. Terim Süper Lig'de başarılı eve ama Avrupada gerçekten başarısız bunu kabul edelim. Sadece cimbom için değil, çalıştırdığı İtalya takımlarında da aynı şekilde liglerinde başarısız oldu. Sanırım Terim'in bazı standartları var ve o standartlara sadece Türk takımları uyuyor. Yabancı takım gelince afallıyor, özellikle ilk 20'deki takımlara karşı. Tabi Uefa kupası istisna.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Zafere son 27 saniye. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_14596_B_14107_galatasaray-medical-park_B.jpg

Galatasaray Medical Park 74 - Fenerbahçe Ülker 69

Galatasaray Medical Park, Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu üçüncü ve son maçında Fenerbahçe Ülker ile karşı karşıya geldi. İzmir'deki Halkapınar Spor Salonu Atatürk Spor Kompleksi'ndeki mücadeleyi 74-69 kazanan takımımız sezonun ilk derbisinden galip ayrılmayı başardı.

Kaptan David Hawkins 30 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile muazzam bir gece geçirip bir kere daha yıldızlaştı ve kazanma karakterini ortaya koydu.

1. Çeyrek: 15-15
2. Çeyrek: 15-16 (30-31)
3. Çeyrek: 16-18 (46-49)
4. Çeyrek: 28-20 (74-69)

Takımımız karşılaşmaya Engin Atsür, Göksenin Köksal, David Hawkins, Milan Macvan ve Boniface Ndong beşiyle başladı. İlk dört dakika pota altında Oğuz Savaş ısrarını sürdüren rakibimiz 2-8 ile öne fırladı. Hücumda organize olmakta zorlanan ve dış şutlarda isabet kaydedemeyen takımımız savunmasıyla ayakta kalarak birinci çeyrekte son üç dakikaya 6-10 geride girdi. Kaptan David Hawkins üst üste iki turnikeyle farkı bire indirdi. (12-13) Hawkins son hücumumuzda üçlüğü gönderdi ve takımımız öne geçti ancak Bo McCalebb karşılık verdi. İlk 10 dakika 15-15 eşitlikle sonuçlandı. Hawkins birinci çeyrekte 8 sayıyla oynadı.

İkinci çeyreğe Ender Arslan, David Hawkins, Cenk Akyol, Ersin Dağlı ve Boniface Ndong beşiyle başlayan Galatasaray Medical Park, McCalebb'e Hawkins ile cevap verip 18-17 ile tekrar öne geçti. Milan Macvan'ın üçlüğü sonrası savunmada Ersin Dağlı müthiş bir mücadeleye rakibi top kaybına zorladı. İkinci periyodun bitimine 06:37 kala skor 21-21 iken mola geldi. Cenk Akyol'un göz yaşı damlası şutu sonrası Hawkins'in panyalı basketiyle skor 25-23 oldu. Barış Ermiş'in Oğuz Savaş ile ikili oyunları maçı 27-27'ye getirdi. McCalebb girmeyen şutunda ribaundu alıp sayıya gitti ve son hücumda Macvan'ın kaçırdığı üçlük sonrası Göksenin'in dokunuşunda top çemberden çıktı. Galatasaray Medical Park ilk yarıyı 30-31'lik skorla geride kapattı.

İlk 20 dakika sonunda David Hawkins 14 sayıyla ön plana çıkarken rakibimizde Oğuz Savaş 14 sayı, McCalebb 12 sayı buldu. Boniface Ndong ve Ersin Dağlı toplam 11 ribaund çekti. Galatasaray Medical Park ribaundlarda 25-18 üstünlük kurarken asistlerde 3-7 geride kaldı. Top kayıplarında 7-4 geriye düşen rakibimiz ayrıca yedi üç sayı girişiminde isabet kaydedemedi. Takımımız ise iki sayılık atışlarda 9/26 şut isabetiyle % 34,6 gibi düşük bir yüzde yakalayabildi.

Ender Arslan, Göksenin Köksal, David Hawkins, Milan Macvan ve Boniface Ndong beşiyle üçüncü çeyreğe başlayan takımımız 24 saniye süresi dolmasına karşın hakemlerin oyunu devam ettirmesiyle ve üst üste gelen Fenerbahçe Ülker basketleriyle 7 sayı geriye düştü. (32-39) Macvan ve Hawkins'in basketleri sonrası fark üç sayıya düştü ancak hemen ardından koç Ergin Ataman'a teknik faul çalındı. (36-42) Savunma dozajını artıran takımımız rakibini hücumlardan eli boş gönderip Engin Atsür'ün iki üçlüğüyle maçı 42-42'de eşitledi. Engin bir de savunmada yere atlayıp kazandığı top sonrası hızlı hücumu başlattı ve Hawkins'in asistinde Macvan smaca gitti. Bo McCalebb süre dolarken geriye çekilerek attığı şutta isabet bulunca son 10 dakikaya Galatasaray Medical Park 46-49 geride girdi. Üçüncü çeyrekte takımımız beş asist üretti.

Dördüncü çeyrekte Engin Atsür, David Hawkins, Cenk Akyol, Ersin Dağlı ve Milan Macvan beşiyle yer alan takımımız Engin'in üst üste bulduğu sayılarla oyunun dengesinin bozulmasına izin vermedi. (52-53) Hawkins'in Kobe Bryant'ı hatırlatan köşeden havada dönerek çıkardığı muazzam şut sonrası gelen basket üzerine yapılan savunma ve ardından Ndong'un orta mesafeden bulduğu basketle 56-55 öne geçtik. Hawkins'in üçlüğüne McCalebb karşılık verdi ve skor bir kez daha eşitlendi. (59-59) Hawkins hızlı hücumu bitirdi ve 61-59 ile yeniden öne geçti takımımız. Hawkins'in asistinde Cenk Akyol üçlüğü gönderdi ve skor 64-61 oldu bitime üç dakika kala. Mola sonrası Hawkins dinlemenin de verdiği etkiyle potaya yüklendi ve basket faul ile farkı altıya çıkardı. (67-61) Cenk'in kaçan şutunda Ersin Dağlı çok kritik bir hücum ribaundu aldı ve ardından faul geldi. Sato'nun geriye çekilerek bulduğu şut sonrası bitime 01:16 kala skor 69-65 oldu ve Ergin Ataman mola istedi. Müthiş bir savunmayla Preldzic'in kaçan turnikesinin ardından Hawkins'e faul yapıldı ve kaptan çizgiye yöneldi. Amerikalı oyuncu hata yapmadı ve skor 72-65 oldu. Karşılaşma 74-69 üstünlüğümüzle sona erdi.

Galatasaray.org

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hawkins bu sene şampiyonluğumuzun mimarı olacak. :)