SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çok rahatım nedense. İyi bir skor alacağımızı hissediyorum.

Kadro önemli. Sağda yine Aydın mı oynayacak yoksa Amrabat-Emre yapacak hoca bilemiyorum.

Tercihim Engin. Adamın yokluğu çok belli oluyor.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İnşallah kazanırız.
541157_438456196213081_551629780_n.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bond kızları, Arena'da G.Saray'ı izleyecek!

Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile Braga arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçını Dünyaca ünlü müzik grubu Bond da takip izleyecek. Knaauf'un davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Bond Grubu, Galatasaray maçını 2014 numaralı locadan takip edecek.

52 bin 650 kişilik Türk Telekom Arena Stadı'nı tıklım tıklım doldurmaya hazırlanan Galatasaray taraftarı, Braga maçından önce yapacağı şovla tüm Avrupa'nın dikkatini bir kez daha üzerine çekmek istiyor.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, Braga ile oynanacak olan maçta önce tribünlerdeki yerini 'kırmızı' giyerek alacak.

bondasasa.jpg

http://live.sporx.com/futbol/superl...lari-arenada-g-sarayi-izleyecekSXHBQ297639SXQ

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_14556_bb.jpg

Tarihi Gün: “Oradaydım”

Galatasaray Futbol Takımı 2 Ekim Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde SC Braga maçına çıkıyor, Galatasaray Spor Kulübü bu maçla yeni bir etkinliğe imza atıyor. Taraftarlarımız, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçına ev sahipliği yapacağı bu tarihi günde çektikleri fotoğrafla unutulmaz bir anıya sahip olma şansını yakalıyor.

Galatasaray Spor Kulübü’nün başlattığı bu etkinlikte, maç günü statta çektiği fotoğrafı oradaydim@galatasaray.org mail adresine gönderen taraftarlarımız daha sonra hazırlanan özel sertifika ile bu fotoğrafı alabilecek ve unutulmaz bir anıya sahip olacak.

Siz de “Oradaydım” diyerek bu etkinliğe katılabilirsiniz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Muhtelif basın-yayın organlarında Şirketimize yönelik olarak çıkan haberlerle ilgili aşağıdaki açıklama yapılmıştır:

Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından 13.09.2012 tarihinde alınmış olan sermaye artırımının iptaline yönelik olarak, Şirketimize tebliğ edilmiş olan herhangi bir iptal davası bulunmamaktadır. Keza, Şirketimize tebliğ edilmiş, şirketimiz aleyhine açılmış olan herhangi bir ceza soruşturması da bulunmamaktadır. Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanına yönelik olarak yapılmış olan suçlamaya Yönetim Kurulu başkanımız haricen muttali olmuş olup, bahse soruşturma dosyasına yönelik olarak ifade işlemi süreci takip edilmektedir.

KAP

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Son 1 saat vakit geçmiyor yahu. Az önce kuzenimle görüştüm telefonda daha doğrusu görüşmeye çalıştım stad yanıyor diyordu :D

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yenildik Elmander yok:(
uhahahhahah Ben Varim :P

al bak
arşılaşmanın hakemi Norveç Futbol Federasyonu'ndan Tom Hareld Hagen...

H Grubu'ndaki ilk maçında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen Manchester United'a 1-0 yenilenGalatasaray'ın, Braga karşısında galibiyetten başka düşüncesi bulunmazken, konuk Portekiz ekibi de Cluj yenilgisini telafi peşinde.

55 bin taraftarı önünde kritik bir maça çıkacak temsilcimizde Ordu maçında sakatlanan Hamit forma giyemiyor. Gıda zehirlenmesi yaşayan Elmander'in durumu ise maç saatinde belli olacak...

PARÇALI FORMA GİYİLECEK

Galatasaray, UEFA şampiyonlar ligi H Grubu ikinci maçında SC Braga karşılaşmasına parçalı formasıyla çıkacak. Sarı-kırmızılı takım, parçalı formasını beyaz şort ve kırmızı konçla kombine edecek. Kaleci Muslera ise sarı formayla sahada olacak.

SAAT: 21.45

STAT: Türk Telekom Arena

HAKEM: Tom Hareld Hagen

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Dany, Semih, Hakan Balta, Emre Çolak, Selçuk İnan, Melo, Amrabat, Burak Yılmaz, Umut Bulut

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

BRAGA: Beto, Wanderson, Elderson, Douglao, Marcio Mossoro, Vinicius, Custodio, Macedo, Hugo Viana, Alan, Helder Barbosa

TEKNİK DİREKTÖR: Jose Peseiro

DÜNYACA ÜNLÜ MÜZİK GRUBU DA MAÇI İZLEYECEK

Dünyaca ünlü müzik grubu "Bond" bir yapı çözüm şirketinin davetlisi olarak Türkiye'ye geldi. Londra'dan saat 16.20'de İstanbul'a gelen sempatik dört genç kızdan oluşan Bond müzik grubu, bu akşam Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray - Braga maçını izleyecek.

Atatürk Havalimanı'nda bir açıklama yapan grup üyelerinden Eos Chater, Türkiye'ye geldikleri için büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "İstanbul bizim için favori şehirlerden birisi. Çok merak ettiğimiz Boğazı göreceğiz. Bond Grubu CNR Expo İstanbul'da 3-7 Ekim tarihleri arasında çeşitli konserler verecek.

Bond Grubu, Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile Braga arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2014 numaralı locadan takip edecek. İlk kez Türkiye'ye gelen Bond Müzik Grubu bilindiği gibi 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nın kapanış töreninde bir konser vermişti.

BİLDİRİ DAĞITILDI

Maç öncesi yapılacak koreograf hakkında taraftarların uyması gereken kurallar ile ilgili olarak stada gelenlere bir bildiri dağıtılacak. Ayrıca bu bildiride taraftarların maç sırasında asla küfür etmemesinin üzerinde de duruldu.

18047161.jpg

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1

al bak
arşılaşmanın hakemi Norveç Futbol Federasyonu'ndan Tom Hareld Hagen...

H Grubu'ndaki ilk maçında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen Manchester United'a 1-0 yenilenGalatasaray'ın, Braga karşısında galibiyetten başka düşüncesi bulunmazken, konuk Portekiz ekibi de Cluj yenilgisini telafi peşinde.

55 bin taraftarı önünde kritik bir maça çıkacak temsilcimizde Ordu maçında sakatlanan Hamit forma giyemiyor. Gıda zehirlenmesi yaşayan Elmander'in durumu ise maç saatinde belli olacak...

PARÇALI FORMA GİYİLECEK

Galatasaray, UEFA şampiyonlar ligi H Grubu ikinci maçında SC Braga karşılaşmasına parçalı formasıyla çıkacak. Sarı-kırmızılı takım, parçalı formasını beyaz şort ve kırmızı konçla kombine edecek. Kaleci Muslera ise sarı formayla sahada olacak.

SAAT: 21.45

STAT: Türk Telekom Arena

HAKEM: Tom Hareld Hagen

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Dany, Semih, Hakan Balta, Emre Çolak, Selçuk İnan, Melo, Amrabat, Burak Yılmaz, Umut Bulut

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

BRAGA: Beto, Wanderson, Elderson, Douglao, Marcio Mossoro, Vinicius, Custodio, Macedo, Hugo Viana, Alan, Helder Barbosa

TEKNİK DİREKTÖR: Jose Peseiro

DÜNYACA ÜNLÜ MÜZİK GRUBU DA MAÇI İZLEYECEK

Dünyaca ünlü müzik grubu "Bond" bir yapı çözüm şirketinin davetlisi olarak Türkiye'ye geldi. Londra'dan saat 16.20'de İstanbul'a gelen sempatik dört genç kızdan oluşan Bond müzik grubu, bu akşam Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray - Braga maçını izleyecek.

Atatürk Havalimanı'nda bir açıklama yapan grup üyelerinden Eos Chater, Türkiye'ye geldikleri için büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "İstanbul bizim için favori şehirlerden birisi. Çok merak ettiğimiz Boğazı göreceğiz. Bond Grubu CNR Expo İstanbul'da 3-7 Ekim tarihleri arasında çeşitli konserler verecek.

Bond Grubu, Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile Braga arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2014 numaralı locadan takip edecek. İlk kez Türkiye'ye gelen Bond Müzik Grubu bilindiği gibi 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nın kapanış töreninde bir konser vermişti.

BİLDİRİ DAĞITILDI

Maç öncesi yapılacak koreograf hakkında taraftarların uyması gereken kurallar ile ilgili olarak stada gelenlere bir bildiri dağıtılacak. Ayrıca bu bildiride taraftarların maç sırasında asla küfür etmemesinin üzerinde de duruldu.

18047161.jpg

Elmander önde pres yapıyor abi o olmayınca yeniliyoz:D

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[video=youtube;s5t03LpFJUE]http://www.youtube.com/watch?v=s5t03LpFJUE&feature=player_detailpage[/video]

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şu burak denen adamı ilk geldiği günden beri hiç sevmiyorum, trabzondaykende öyle idi zaten.

Yahu fırsatçı desen değil, top saklıyor desen yok, alıp dikine oynuyor desen o hiç yok, hadi o olmadı sağa sola top dağıt o da yok peki ne yapar bu adam ?

Ha birde topun üstünden atlaması, ilkini atladın kimse alamadı tamam daha uzatmanın ne anlamı var ikinciyide atladı topu kaptırdık gol oldu.

Bence bu tür maçlarda 4-4-2 den ziyade 4-2-3-1 flan denemiliyiz orta sahayı daha fazla tutmalıyız adamların her ayağına gelen topta 2 pasta orta sahayı geçtiler.

Tamam maçın hakimi bizdik ama sadece Braga'nın istediği alanlarda pas yapabildik bize boş bıraktıkları yerlerde topun hakimi olabildik.

Selçuk geriye yardım etmekten ileriye oynayamadı.

İleride tek forvet Umut veya Elmander arkalarında Selçuk sağda solda Amrabat - Emre ortada ise Melo-Engin veya Yekta böylece hem Selçuk geride fazla efor sarfetmez ve ileriye daha fazla oynayabilir, diye düşünüyorum.

Ama Bu forvetlerle bu iş olmaz.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Herşeye rağmen şansımız devam ediyor. Umut Kesmek yok (:

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
forvet sıkıntılı defans sıkıntılı bu kadro ile şampiyonlar ligi hayal oldu ya..

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Forvete adam gibi top geldide boş kaleye mi atamadılar? Orta sahada iş yok asıl. Selçuk, Melo %20 ile oynuyor. Melo yerine Emre oynaması lazım.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Fatih Terim Amrabatı niye çıkardı anlamış değilim.