Arkadaşlar merhaba,
Hayırlı iftarlar öncelikle.
Ben bu sezon digitürkplay den sezonluk paket alacam. ilk defa alacağım için biraz kararsızım. görüntü kalitesi, donma vs. hakkında. sizlerden kullanan arkadaşlar varmıydı geçen senelerde? Görüşleriniz nelerdir?
Teşekkürler şimdiden.
görüntü güzel. donma ben yaşamadım ama sadece 3-4 maç izledim.
merhaba. ben tivibu, turkcelltv ve digiturk play, üçünü de kullandım. hala ara sıra digiturk play kullanıyorum. paralı paketim yok, ücretsiz 5 kanalı izleyebiliyorum. normal yayınlar ortalama 350 kbps kalitede stream yapılıyor. tivibu ve turkcelltv ise 100 kbps civarı... yani görüntüsü diğerlerine göre baya kaliteli. maç yayınlarının yapıldığı kanllarda kalite daha da yüksek. sanırım düşük-orta-yüksek kalite seçenekleri de sunuluyor.Arkadaşlar merhaba,
Hayırlı iftarlar öncelikle.
Ben bu sezon digitürkplay den sezonluk paket alacam. ilk defa alacağım için biraz kararsızım. görüntü kalitesi, donma vs. hakkında. sizlerden kullanan arkadaşlar varmıydı geçen senelerde? Görüşleriniz nelerdir?
Teşekkürler şimdiden.
merhaba. ben tivibu, turkcelltv ve digiturk play, üçünü de kullandım. hala ara sıra digiturk play kullanıyorum. paralı paketim yok, ücretsiz 5 kanalı izleyebiliyorum. normal yayınlar ortalama 350 kbps kalitede stream yapılıyor. tivibu ve turkcelltv ise 100 kbps civarı... yani görüntüsü diğerlerine göre baya kaliteli. maç yayınlarının yapıldığı kanllarda kalite daha da yüksek. sanırım düşük-orta-yüksek kalite seçenekleri de sunuluyor.
geçen gün süper kupa finalini digiturk playden izledim. maç şifresiz kanaldan yayınlanmasına rağmen yer yer donmalar oldu. lig tv maçlarında, özellikle de derbi maçlarda durum daha da sıkıntılı olabilir. nitekim, geçen sene fb-gs maçını izleyemeyen bir sürü abone olmuştu. digiturk onlara özür mahiyetinde başka maç yayınını hediye etmişti.
ancak normal tv yayınlarında veya lig tv normal zamanda donma sorunu olmuyor.
son bir not; digiturk play ile harcadığınız data miktarı AKK kotasından eksiliyor. bu ttnette de, superonline fiberde de böyle.
bir süredir kendi evimde değilim. bulunduğum yerde superonline fiber 20 mb bağlantı kullanıyorum. bağlantı gayet sağlıklı. donma esnasında diğer kanallara bakmadım ama bağlantıdan olmadığına eminim. çünkü normalde bulunduğum yerde tv olmadığı için yoğunlukla turkcelltv izliyorum ve orda donma sorunu hiç yaşamadım.kota bakımından sıkıntım yok. pek downland yapan biri değilim zaten. bu güne kadarda hiç akk ye yakalanıp hızım düşmedi.
5 kanalı ücretsiz verebildiğini bilmiyordum. şimdi üye oldum ve baktım. kalite gayet güzel.
peki bu donmaların digitürkplaydan olduğunu nerden anladınız sizin internet bağlantınızdan kaynaklı bir sorun olamazmı? yani o donmalar yaşandığında diğer kanallarada bi baktınızmı onlardada sorun varmıydı?
bir süredir kendi evimde değilim. bulunduğum yerde superonline fiber 20 mb bağlantı kullanıyorum. bağlantı gayet sağlıklı. donma esnasında diğer kanallara bakmadım ama bağlantıdan olmadığına eminim. çünkü normalde bulunduğum yerde tv olmadığı için yoğunlukla turkcelltv izliyorum ve orda donma sorunu hiç yaşamadım.![]()