SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tarih 15 Ağustos 1990... Galatasaray'ın efsane file bekçisi Zoran Simoviç, İnönü Stadı'nda Everton'la oynanan jübile maçında sarı-kırmızılı formaya veda etti.

17635932.jpg

22 yıl önce bugün, Galatasaray'da altıncı yılını dolduran Simoviç, sahaya son kez kaptan olarak çıktı. Maç öncesi Mustafa Denizli'nin yanına giderek "Çok heyecanlıyım. İnşallah gol yemem" diyen Yugoslav oyuncu, 15'inci dakikada takım arkadaşlarının omuzlarında saha kenarına geldi.

Eline iki Türk bayrağı alan 35 yaşındaki eldiven, saha kenarında sarı-kırmızılı taraftarları selamlayarak, 'büyük kaptan seni Cimbom unutmayacak' tezahüratı eşliğinde aktif futbol hayatını noktaladı.

Everton karşısında Tanju Çolak'ın 5'inci dakikada attığı golle öne geçen Galatasaray, Uğur'un direkten dönen şutunun yanı sıra sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Kaleci Hayrettin'in büyük hataları sonucu 62 ve 73'te Nevin ile 85'te Sharp'ın golleriyle son gülen İngiliz kulübü oldu. 18 bin 617 biletli seyircinin 416 milyon bıraktığı jübile maçında, teberrulu satışlarla birlikte hasılat 1 milyarı buldu. Zoran Simoviç'e ise 700 milyona yakın net para kaldı.

Öte yandan Türkiye'de ilk kez bir yabancı oyuncuya jübile yapıldı.

Hürriyet

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Simoviç futbolu bıraktıktan sonra bir dönem kanal 6' da mehmet ali erbilin sunduğu gol show programında kalecilik yapmıştı. :flowers:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kaka iyidir iyi. :)

Görev adamı Aydınus'u vermişler yine bizim maça. :P

Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta hakemleri açıklandı. Galatasaray'ın 20 Ağustos 2012 Pazartesi akşamı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayacağı Kasımpaşa maçını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Taner Gizlenci olacak.

http://www.galatasaray.org/futbol/superlig/haber/14157.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Eyüpspor'la şu an hazırlık maçı oynuyoruz. Aydın'ın attığı gollerle 2-0 öndeyiz.

Jamont Gordon İstanbul'da

B_14158_gordon_B.jpg

Galatasaray Medical Park'ın yeni transferi Jamont Gordon İstanbul'a geldi.

Son iki sezonu CSKA'da geçiren ve Rusya'daki ilk sezonunda 10 sayı, 4,2 ribaund, ikinci sezonunda da 7,6 sayı, 2,3 asist, Euroleague'de ise geçtiğimiz sezon 6,7 sayı, 2 asist, bir önceki sezon ise 13,1 sayı, 4,8 ribaund, 3,7 asist ortalamasıyla oynanan Jamont Gordon, 16 Ağustos Perşembe günü Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/14158.php

Maç olmuş 4-0.
3 gol Aydın'dan. :P

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Umut Bulut: "Galatasaray'a kupalar kazanmaya geldim."
Dirk Kuyt: "Galatasaray'a gol atacağım."
İkisi de sözünü tuttu :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar merhaba,

Hayırlı iftarlar öncelikle.

Ben bu sezon digitürkplay den sezonluk paket alacam. ilk defa alacağım için biraz kararsızım. görüntü kalitesi, donma vs. hakkında. sizlerden kullanan arkadaşlar varmıydı geçen senelerde? Görüşleriniz nelerdir? :)

Teşekkürler şimdiden.

SnaCk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Ben bu sezon digitürkplay den sezonluk paket alacam. ilk defa alacağım için biraz kararsızım. görüntü kalitesi, donma vs. hakkında. sizlerden kullanan arkadaşlar varmıydı geçen senelerde? Görüşleriniz nelerdir? :)

Teşekkürler şimdiden.

görüntü güzel. donma ben yaşamadım ama sadece 3-4 maç izledim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler şimdiden.
merhaba. ben tivibu, turkcelltv ve digiturk play, üçünü de kullandım. hala ara sıra digiturk play kullanıyorum. paralı paketim yok, ücretsiz 5 kanalı izleyebiliyorum. normal yayınlar ortalama 350 kbps kalitede stream yapılıyor. tivibu ve turkcelltv ise 100 kbps civarı... yani görüntüsü diğerlerine göre baya kaliteli. maç yayınlarının yapıldığı kanllarda kalite daha da yüksek. sanırım düşük-orta-yüksek kalite seçenekleri de sunuluyor.

geçen gün süper kupa finalini digiturk playden izledim. maç şifresiz kanaldan yayınlanmasına rağmen yer yer donmalar oldu. lig tv maçlarında, özellikle de derbi maçlarda durum daha da sıkıntılı olabilir. nitekim, geçen sene fb-gs maçını izleyemeyen bir sürü abone olmuştu. digiturk onlara özür mahiyetinde başka maç yayınını hediye etmişti.

ancak normal tv yayınlarında veya lig tv normal zamanda donma sorunu olmuyor.

son bir not; digiturk play ile harcadığınız data miktarı AKK kotasından eksiliyor. bu ttnette de, superonline fiberde de böyle.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
merhaba. ben tivibu, turkcelltv ve digiturk play, üçünü de kullandım. hala ara sıra digiturk play kullanıyorum. paralı paketim yok, ücretsiz 5 kanalı izleyebiliyorum. normal yayınlar ortalama 350 kbps kalitede stream yapılıyor. tivibu ve turkcelltv ise 100 kbps civarı... yani görüntüsü diğerlerine göre baya kaliteli. maç yayınlarının yapıldığı kanllarda kalite daha da yüksek. sanırım düşük-orta-yüksek kalite seçenekleri de sunuluyor.

geçen gün süper kupa finalini digiturk playden izledim. maç şifresiz kanaldan yayınlanmasına rağmen yer yer donmalar oldu. lig tv maçlarında, özellikle de derbi maçlarda durum daha da sıkıntılı olabilir. nitekim, geçen sene fb-gs maçını izleyemeyen bir sürü abone olmuştu. digiturk onlara özür mahiyetinde başka maç yayınını hediye etmişti.

ancak normal tv yayınlarında veya lig tv normal zamanda donma sorunu olmuyor.

son bir not; digiturk play ile harcadığınız data miktarı AKK kotasından eksiliyor. bu ttnette de, superonline fiberde de böyle.

kota bakımından sıkıntım yok. pek downland yapan biri değilim zaten. bu güne kadarda hiç akk ye yakalanıp hızım düşmedi.

5 kanalı ücretsiz verebildiğini bilmiyordum. şimdi üye oldum ve baktım. kalite gayet güzel.

peki bu donmaların digitürkplaydan olduğunu nerden anladınız sizin internet bağlantınızdan kaynaklı bir sorun olamazmı? yani o donmalar yaşandığında diğer kanallarada bi baktınızmı onlardada sorun varmıydı?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
kota bakımından sıkıntım yok. pek downland yapan biri değilim zaten. bu güne kadarda hiç akk ye yakalanıp hızım düşmedi.

5 kanalı ücretsiz verebildiğini bilmiyordum. şimdi üye oldum ve baktım. kalite gayet güzel.

peki bu donmaların digitürkplaydan olduğunu nerden anladınız sizin internet bağlantınızdan kaynaklı bir sorun olamazmı? yani o donmalar yaşandığında diğer kanallarada bi baktınızmı onlardada sorun varmıydı?
bir süredir kendi evimde değilim. bulunduğum yerde superonline fiber 20 mb bağlantı kullanıyorum. bağlantı gayet sağlıklı. donma esnasında diğer kanallara bakmadım ama bağlantıdan olmadığına eminim. çünkü normalde bulunduğum yerde tv olmadığı için yoğunlukla turkcelltv izliyorum ve orda donma sorunu hiç yaşamadım. :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bir süredir kendi evimde değilim. bulunduğum yerde superonline fiber 20 mb bağlantı kullanıyorum. bağlantı gayet sağlıklı. donma esnasında diğer kanallara bakmadım ama bağlantıdan olmadığına eminim. çünkü normalde bulunduğum yerde tv olmadığı için yoğunlukla turkcelltv izliyorum ve orda donma sorunu hiç yaşamadım. :)

zaten dediğinize göre digitürkplay de de 100 kbps civarı bir kalitede izlersek ordada o sıkıntılar kalmaz sanırım. görüntü bakımından aradaki fark çok :)

benimde hız 16mbit. hızlar aynı sayılır yaklaşık.

teşekkür ettim bilgiler için

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_14159_b.jpg

Hazırlık Maçı: Galatasaray 5-1 Eyüpspor

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını bu akşam Eyüpspor ile yaptığı maçla sürdürdü. Takımımız, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki mücadeleden Aydın Yılmaz (3), Milan Baros ve Felipe Melo'nun golleriyle 5-1 üstün ayrıldı.

Karşılaşmaya Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Tomas Ujfalusi, Çağlar Birinci, Aydın Yılmaz, Yekta Kurtuluş, Felipe Melo, Albert Riera, Necati Ateş ve Milan Baros ile başlayan Galatasaray, maçın henüz ilk dakikasında Aydın Yılmaz ile öne geçti. Karşılaşmanın 16. dakikasında farkı ikiye çıkaran Aydın Yılmaz, Milan Baros'un 30. dakikadaki golünün hemen ardından hat-trick yaparak ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci yarı öncesinde Ufuk Ceylan, Çağlar Birinci, Aydın Yılmaz ve Yekta Kurtuluş'un yerine oyuna Eray İşcan, Yiğit Gökoğlan, Nordin Amrabat ve Ceyhun Gülselam girdi.

Eyüpspor, ikinci yarının sekizinci dakikasında Uğur Adem ile farkı üçe indiren golü buldu. Takımımız, bu golden iki dakika sonra Necati Ateş'in ceza sahasında düşürülmesinin ardından bir penaltı vuruşu kullanma hakkı kazandı. Topun başına gelen Felipe Melo, vuruşu gole çeviremedi. Galatasaray'da 60. dakikada Sabri Sarıoğlu, yerini Dany Nounkeu'ye bıraktı. Bu bölümde bir golü geçerli sayılmayan Milan Baros ise Engin Baytar ile değişti.

Gökhan Zan, Tomas Ujfalusi, Albert Riera ve Necati Ateş ile birlikte maçın tamamında forma giyen beş oyuncudan biri olan Felipe Melo, 87. dakikada Engin Baytar'ın ceza sahasında düşürülmesinin ardından kazanılan penaltı vuruşunda rakip ağları sarsarak skoru 5-1 yaptı.

Sezon başında kadromuza dâhil Burak Yılmaz'a önemli bir jest yaparak 17 numaralı formasını veren Tomas Ujfalusi, 30 numaralı formasıyla takımımızdaki ilk maçına çıktı.

Karşılaşmada A Milli Takımı'nın Avusturya ile oynayacağı maça giden Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Semih Kaya, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın Rusya ile yapacağı karşılaşmanın kadrosuna çağrılan Emmanuel Eboue, Fransa maçı için Uruguay Milli Takımı'na davet edilen Fernando Muslera, Türkiye 21 Yaşaltı Milli Takımı'nda yer alan Emre Çolak ve Sercan Yıldırım forma giymedi.

B_1fbc62f8cd0f5625bb1aa570ed94b179.jpg

B_f28eeb58db8a03a3b8ad46b263fa34e0.jpg

B_a5f0d3948d32fdb0bfc6c9239808fb5f.jpg

B_09b551798af4482b0521c370aa210bff.jpg

B_ad4166ea44fadff49288f769121dabc3.jpg

B_39e4270ff4b3628b8d0dfb2ac329e9cc.jpg

B_1b2eab9167f21ef07d6d10bf9fea715b.jpg

B_bc4fc2fb1a3516fb9277f94b30e76ab5.jpg

B_c71fddbb088c363d558492ba2389d56f.jpg

B_6cd8bc685a38a206152339cc4e2c9272.jpg

B_21201ca21da08075a9086d79278642af.jpg

B_73aca71f362f6ae34dc8eed4651f21c2.jpg

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/14159.php

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adnan Öztürk, yüzyılın transfer harekatını ilk kez Fotomaç'a açıkladı: Evet, Kaka için Real Madrid'le görüşüyoruz. Cimbom, Kaka için 18 milyon euro önerdi, Real Madrid ise 23 milyon euro istedi; pazarlık devam ediyor.

34202433117.jpg

Galatasaray'ın Kaka rüyası adım adım gerçeğe dönüşüyor. Brezilyalı yıldız için bir süredir Real Madrid'le temas halinde olan Galatasaray'ın en yetkili ağızlarından başkan yardımcısı Adnan Öztürk, flaş transfer harekatıyla ilgili ilk açıklamayı Fotomaç'a yaptı. Adnan Öztürk, "Evet, Kaka için Real Madrid ile görüşüyoruz. Bu konuda kaleci antrenörümüz Taffarel de devrede. Taffarel ile Kaka baba-oğul gibi. Umarım her şey istediğimiz gibi sonuçlanır" diye konuştu. Türkiye transfer tarihine geçecek olan Kaka operasyonu konusunda, futbolcunun menajeri Juan Figer'in yardımcısı Cristian da Galatasaraylılar'ı çok sevindirecek açıklamalar yaptı.

Cristian, "Kaka için G.Saray'dan teklif aldınız mı?" sorusuna "Evet, aldık. Galatasaray futbolcumuzla kesin olarak ilgileniyor. Daha fazla detay veremem ama Galatasaray, Kaka'yı transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın teklifini de diğer bütün seçenekler gibi değerlendiriyoruz" yanıtını verdi. Öte yandan gerek Galatasaray, gerekse İspanyol kaynaklı bilgilere göre Kaka pazarlığında iki kulüp arasında 5 milyon euro'luk fark bulunuyor. Real Madrid'in 30 yaşındaki yıldız için 23 milyon euro talep ettiği, G.Saray'ın ise 18 milyon euro önerdiği öğrenildi. Diğer yandan G.Saray'ın gerekirse kiralama formülünü de devreye sokacağı kaydedildi.

SAVAŞ ÇORLU

Melo getir şu adamı. :D

cy4mD.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kaka bu adam yahu boru değil. :)

Fatih Hoca istiyorsa bize önünde saygıyla eğilmek düşer.

Bonservis sorunu sponsorlarla filan karşılanır. Şu an yeni sezonda en çok forma satan takımız ama Kaka ile satışlar tüm dünyada patlama yapar.

Her yönden getirisi olacak bir transfer.

Takımda nerede oynayacak peki derseniz Fatih Hoca yapar gerekeni. :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu yıl ki tüm transferler 20 milyon civarında zaten.
Kaka'ya bu parayı vermek demek, bir yılda 38-40 milyon civarı para gideceği anlamına gelir.
Yönetim, şampiyonlar liginden gelecek olan parayı hesaba katıyor olabilir ama oranın da garantisi yok.
Geçen yıl borç batağında olan bir takımın bu yıl 40 milyonluk transfer politikası bana pek mantıklı gelmiyor.
Kısa vade de para olabilir ama bu uzun vade de sıkıntı yaratır.
Bu takımun başında her zaman Ünal bey ve Fatih hoca olmayacak.

Kısacası, bence böyle bir transfere gerek yok takımda.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir kısım kulüp ve medya gibi muhasebeciliğe soyunmaya gerek yok. :)

Verilen paranın çok daha fazlasını kazandıracak bir transfer olacaktır.

Atılan her adım dikkatlice ve kulübün menfaatine uygun bir şekildedir. Bizim başkanın en iyi anladığı iş de budur zaten.

İlk başlarda ben de bu transfere gerek yok diyordum ama bakıyorum bazıları ağlamaya zırlamaya başladı, mantıklı düşündüğün zaman gelir kalemi olarak bize fayda sağlayacak da bir transfer, olsun artık diyorum. :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Fatih Terimin de dediği gibi, ayaklarımız yere basmalı bence :)

Hayırlı ne ise o olsun.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fatih Hoca ne derse o! :)

B_14160_GSKLOGO_B.jpg

Başkanımız Ünal Aysal’ın Yeni Sezon Dilekleri

2012 -2013 futbol sezonunun açılışı nedeniyle tüm kulüplerimize başarılar diler, geçmiş sezonlarda yaşanan sıkıntıları unutturan, fair-play’in öne çıktığı, sahada ve tribünde barış ve saygı ortamının yeniden canlandığı bir sezon olmasını dilerim.

Tüm kulüplerimizin ancak sporcuları, yöneticileri ve taraftarlarıyla elele vermesi suretiyle ulaşabileceğimiz bu hedef, sadece futbolumuza değil, 2020 Olimpiyat adaylığımızın söz konusu olduğu bir ortamda Türk sporuna da son derece önemli kazanımlar sağlayacaktır.

Futbol dışındaki sportif branşlarımızda mücadele edecek tüm sporcu kardeşlerim için aynı başarı dileklerimi tekrar etmek ve bu dallarda alınacak uluslararası başarıların bizi Olimpiyat hedefimize daha da yaklaştıracağını belirtmek isterim.

Tüm sporcularımızı sevgi ve şevkatle kucaklıyorum.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fatih Hoca'nın gözünde Kaka dünyanın en iyi oyuncusu.Kaka,Galatasaray'da Milan'daki haline dönebilir.Zaten sponsorlar olarak da karşılanabilir bonservis.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kaka dan bahsetmek güzel bir şey :D :D Herkese günaydın :D Kaka gelsin yeniden forma bile alırım :D