SDN Galatasaray Kulübü

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Cimbom gol gol gol (: kura çekimine az kaldı, 6 yıl aradan sonra heyecan dorukta.. .

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aklıma takılan bir soru var.Takımın neredeyse hepsi milli takım oyuncusu :D Bu bize avantaj olarak mı döner yoksa dezavantaj olarak mı döner ? O.o

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ne zaman kura çekimi renktaş ?

Şu 3. ön elemlerde bitince ardından hemen çekişlecek sanırım.

Ve muhtemel torbalar şuan böyle gibi.

1.torba
fc barcelona
manchester united
chelsea fc
bayern münih
real madrid
arsenal
fc porto
ac milan

2.torba
valencia cf
sl benfica
shaktar donetsk
zenit st petersburg
schalke 04
tottenham hotspur =1 tur eleme oynayacak
manchester city
sc braga (2 eleme oynayacak)

3.torba
dinamo kiev =2 tur eleme oynayacak
olympiakos piraeus
afc ajax
fc basel =3 tur eleme oynayacak
rsc anderlecht
juventus fc
spartak moskova
paris saint germain

4.torba
fenerbahçe sk=2 tur eleme oynayacak
udinese calcio =1 tur eleme oynayacak
lille osc =1 tur eleme oynayacak
galatasaray sk
club brugge
muhtemel fransız şampiyonu montepellier *

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
309066_10152038164835164_621564027_n.jpg

Galatasarayy !!!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
"Benim maaşımı taraftar ödüyor"

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Johan Elmander, Galatasaray TV'ye özel bir röportaj verdi.

elmander01-1344939452.jpg

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansın yanı sıra ortaya koyduğu mücadele ve hırsı ile sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Johan Elmander, Galatasaray TV'ye özel bir röportaj verdi.

Eşi Amanda Elmander ile boğaz manzarası eşliğinde Galatasaray TV'nin sorularını yanıtlayan Johan Elmander'in, "Tarafatarı hiçbir zaman geri çevirmem, maaşımı onlar ödüyor" açıklaması sarı-kırmızılı taraftarları oldukça etkiledi.

Boş zamanlarında İstanbul'da bulunan İsveçli oyuncular Isaksson ve Holmen ile bolca vakit geçirdiğini ifade eden Elmander, Kasımpaşa'nın yeni transferi Isaksson'u yeni bir ev bulana kadar ailesi ile birlikte misafir edeceklerini söyledi.

ELMANDER'İN EŞİ AMANDA ÇOK MUTLU

İstanbul'a hayran kaldığını ifade eden Johan Elmander'in eşi Amanda Elmander, "Gerçekten inanılmaz bir atmosfer içerisindeyim. Şu anda dünyanın en güzel yerinde bulunuyoruz. Burada 3 senemiz daha var. Buraya gelmek bizler için büyük bir macera oldu. İstanbul'a gelmeden önce bazı tereddütlerim vardı ancak şu anda bu tereddütlerin hiçbiri kalmadı. İstanbul çok büyük bir şehir ve sürekli gezmek gerekiyor. Keşfedilecek bir çok yer var." dedi.

TÜYOLARI LINDEROTH VERMİŞ

İstanbul'da mutlu olduğunu ve transfer tercihi öncesinde Linderoth'tan bilgi aldığını ifade eden Elmander, "Eşimle birlikte İstanbul'da çok mutluyuz. Şu anda muhteşem bir ortam var, Galatasaray'da 3 senem daha var ve neler olacağını göreceğiz. İstanbul'a gelirken Tobias Linderoth'tan bilgi almıştım. Eşim Amanda da Linderoth'un eşiyle görüştü ve olumlu bilgiler aldı. Daha önce de İsveç Milli Takımı ile İstanbul'a gelmiştim ve buradan etkilenmiştim." ifadelerini kullandı.

ISAKSSON BİZİM MİSAFİRİMİZ OLACAK

Boş zamanlarında İstanbul'da bulunan İsveçli arkadaşları ile vakit geçirdiği belirten Elmander, Kasımpaşa'nın yeni transferi Isaksson'u bir süre evlerinde misafir edeceklerini söyledi.

Isaksson ve Holmen ile güzel vakit geçirdiklerini belirten Elmander, "Futbolcu olarak pek fazla vakit bulamıyorsunuz ancak bulduğunuz zamanlarda da İstanbul'daki arkadaşlarınız ile vakit geçiriyorsunuz. Şu anda İstanbul'da olan bazı İsveçli dostlarımız var. Kasımpa'nın yeni transferi Issakson ev bulana kadar bizim misafirimiz olacak. Isaksson benim çok değer verdiğim ve uzun yıllardan bu yana tanıdığım bir insan. Onun İstanbul'da olması benle beraber olması beni çok mutlu etti. Hatta kendisi bugün - 13 Ağustos - bizim eve taşınacak geçici bir süre için. Yeni evinin anahtarını alana kadar bizle beraber kalacaklar. Sonuçta hem benim avantaj bu hem de eşim için. Çünkü ailesi de burada, ailesini de çok seviyoruz." şeklinde konuştu.

Isaksson'un yanı sıra Holmen ile de sıkça görüştüklerini belirten Elmander, "Sadece Isaksson değil İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynanan Holmen de var İstanbul'da, onunla da çok sık görüşüyoruz. Holmen'in de ailesi burada ve onu da çok seviyoruz. İstanbul'da küçük bir çete olacağını söyleyebilirim." dedi.

"BENİM MAAŞIMI TARAFTAR ÖDÜYOR"

Galatasaray taraftarına övgüler yağdıran İsveçli futbolcu, "Tabii ki taraftarlarımız bizim için çok önemli. Tabiri caizse, bizim maaşımızı onlar ödüyor. Maça gelmeleri bize büyük destek veriyor. Bana gösterdikleri ilgiden çok mutlu ve memnunum. Taraftarların benle resim çektirmek istemesinden ya da gösterdiği ilgiden memnunum ve hiçbir rahatsızlığım bulunmuyor. Tarafatarı hiçbir zaman geri çevirmem, maaşımı onlar ödüyor. Taraftarımız bizi her yerde destekliyor ve bu da biz güç veriyor" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in özel bir teknik direktör olduğunu belirten Elmander, "Fatih hocamızla çalışmak büyük bir ayrıcalık. Hem takım bazında hem de milli takım bazında yaptıkları ortada. Tutkulu ve işine çok bağlı bir insan. Her geçen gün ondan daha fazla şey öğreniyorum. Büyük bir tecrübe ve ben de bu tecrübelerinden faydalanmak istiyorum" dedi.

[video=youtube_share;6G5b6jK9U2w]http://youtu.be/6G5b6jK9U2w[/video]

Kaynak

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Günaydın aslan kardeşlerim
Günaydın Şampiyon takımın asil taraftarı
Günaydın kupa beyinin aslanları
Günaydın Kupa görmekten bıkan Büyük taraftar:):):)):)

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Benim maaşımı taraftar ödüyor"

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Johan Elmander, Galatasaray TV'ye özel bir röportaj verdi.

elmander01-1344939452.jpg

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansın yanı sıra ortaya koyduğu mücadele ve hırsı ile sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Johan Elmander, Galatasaray TV'ye özel bir röportaj verdi.

Eşi Amanda Elmander ile boğaz manzarası eşliğinde Galatasaray TV'nin sorularını yanıtlayan Johan Elmander'in, "Tarafatarı hiçbir zaman geri çevirmem, maaşımı onlar ödüyor" açıklaması sarı-kırmızılı taraftarları oldukça etkiledi.

Boş zamanlarında İstanbul'da bulunan İsveçli oyuncular Isaksson ve Holmen ile bolca vakit geçirdiğini ifade eden Elmander, Kasımpaşa'nın yeni transferi Isaksson'u yeni bir ev bulana kadar ailesi ile birlikte misafir edeceklerini söyledi.

ELMANDER'İN EŞİ AMANDA ÇOK MUTLU

İstanbul'a hayran kaldığını ifade eden Johan Elmander'in eşi Amanda Elmander, "Gerçekten inanılmaz bir atmosfer içerisindeyim. Şu anda dünyanın en güzel yerinde bulunuyoruz. Burada 3 senemiz daha var. Buraya gelmek bizler için büyük bir macera oldu. İstanbul'a gelmeden önce bazı tereddütlerim vardı ancak şu anda bu tereddütlerin hiçbiri kalmadı. İstanbul çok büyük bir şehir ve sürekli gezmek gerekiyor. Keşfedilecek bir çok yer var." dedi.

TÜYOLARI LINDEROTH VERMİŞ

İstanbul'da mutlu olduğunu ve transfer tercihi öncesinde Linderoth'tan bilgi aldığını ifade eden Elmander, "Eşimle birlikte İstanbul'da çok mutluyuz. Şu anda muhteşem bir ortam var, Galatasaray'da 3 senem daha var ve neler olacağını göreceğiz. İstanbul'a gelirken Tobias Linderoth'tan bilgi almıştım. Eşim Amanda da Linderoth'un eşiyle görüştü ve olumlu bilgiler aldı. Daha önce de İsveç Milli Takımı ile İstanbul'a gelmiştim ve buradan etkilenmiştim." ifadelerini kullandı.

ISAKSSON BİZİM MİSAFİRİMİZ OLACAK

Boş zamanlarında İstanbul'da bulunan İsveçli arkadaşları ile vakit geçirdiği belirten Elmander, Kasımpaşa'nın yeni transferi Isaksson'u bir süre evlerinde misafir edeceklerini söyledi.

Isaksson ve Holmen ile güzel vakit geçirdiklerini belirten Elmander, "Futbolcu olarak pek fazla vakit bulamıyorsunuz ancak bulduğunuz zamanlarda da İstanbul'daki arkadaşlarınız ile vakit geçiriyorsunuz. Şu anda İstanbul'da olan bazı İsveçli dostlarımız var. Kasımpa'nın yeni transferi Issakson ev bulana kadar bizim misafirimiz olacak. Isaksson benim çok değer verdiğim ve uzun yıllardan bu yana tanıdığım bir insan. Onun İstanbul'da olması benle beraber olması beni çok mutlu etti. Hatta kendisi bugün - 13 Ağustos - bizim eve taşınacak geçici bir süre için. Yeni evinin anahtarını alana kadar bizle beraber kalacaklar. Sonuçta hem benim avantaj bu hem de eşim için. Çünkü ailesi de burada, ailesini de çok seviyoruz." şeklinde konuştu.

Isaksson'un yanı sıra Holmen ile de sıkça görüştüklerini belirten Elmander, "Sadece Isaksson değil İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynanan Holmen de var İstanbul'da, onunla da çok sık görüşüyoruz. Holmen'in de ailesi burada ve onu da çok seviyoruz. İstanbul'da küçük bir çete olacağını söyleyebilirim." dedi.

"BENİM MAAŞIMI TARAFTAR ÖDÜYOR"

Galatasaray taraftarına övgüler yağdıran İsveçli futbolcu, "Tabii ki taraftarlarımız bizim için çok önemli. Tabiri caizse, bizim maaşımızı onlar ödüyor. Maça gelmeleri bize büyük destek veriyor. Bana gösterdikleri ilgiden çok mutlu ve memnunum. Taraftarların benle resim çektirmek istemesinden ya da gösterdiği ilgiden memnunum ve hiçbir rahatsızlığım bulunmuyor. Tarafatarı hiçbir zaman geri çevirmem, maaşımı onlar ödüyor. Taraftarımız bizi her yerde destekliyor ve bu da biz güç veriyor" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in özel bir teknik direktör olduğunu belirten Elmander, "Fatih hocamızla çalışmak büyük bir ayrıcalık. Hem takım bazında hem de milli takım bazında yaptıkları ortada. Tutkulu ve işine çok bağlı bir insan. Her geçen gün ondan daha fazla şey öğreniyorum. Büyük bir tecrübe ve ben de bu tecrübelerinden faydalanmak istiyorum" dedi.

[video=youtube_share;6G5b6jK9U2w]http://youtu.be/6G5b6jK9U2w[/video]

Kaynak
Keşke Türkiye'ye gelen her yabancı Elmander gibi tam bir profesyonel olsa.Şu takımdan Elmander giderse çok üzülürüm.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bi sen varsın diğerleri nerde ya beyler lig baslayacak ama sizi hiç iyi görmüyorum:):)

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
menajeri-galatasaray-kaka-ile-ilgileniyor--2547149.Jpeg

Ciddi ciddi Kaka'yla ilgileniyormuşuz.Bu da fos çıkacak ama olsun.Adını duymak bile yeter.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
1 yıllığına da olsa gelmesi çok güzel olur ama pek ihtimal vermiyorum

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Galatasaray'da 6 Milyon Euro'luk operasyon

Baros ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray'da bu oyuncuyla beraber 4 ismin daha topun ağzında olduğu kaydedildi.

Transferde hızlı ve atak olup yeni sezon öncesi kadrosuna 6 oyuncu katan Galatasaray’da ikinci temizlik harekatı için düğmeye basıldı.Sözleşmesi devam eden 5 futbolcuyu gönderen sarı kırmızılı takımda, 5 oyuncu daha Florya’dan gönderilecek. Sezon startı verilmeden Pino, Stancu, Mehmet Batdal, Kazım ve Yiğit Gökoğlan ile yollarını ayırıp 3.8 milyon Euro’luk maliyetten kurtulan Galatasaray’da yeni operasyon hazırlığı başladı.

ÜÇLÜNÜN HİÇ ŞANSI YOK

Topun ağzındaki 5 oyuncu Baros, Serkan Kurtuluş, Çağlar, Sercan ve Ceyhun. Ancak, ilk etapta Baros, Serkan Kurtuluş ve Çağlar ile mutlaka yollar ayrılacak. Ceyhun ile Sercan’ı da isteyen kulüpler olması halinde bu oyuncular gönderilecek. 5 futbolcunun takımdan ayrılması halinde ise Galatasaray için yaklaşık 6 milyon Euro’luk bir yük daha ortadan kalkmış olacak.

BAROS'UN ŞANSI KALMADI

“Futbolcu almak kolay, satmak zor” diyen yöneticiler, Baros’un menajeri Pavel Paska ile Florya’da bir araya geldi. Paska’ya, “Kalırsa oynama şansı yok. Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Ancak artık kadroda Baros yer almayacak. Kariyeri için ayrılması en doğrusu” denildi.

GÖNDERiLECEK OYUNCULARIN YILLIK ALDIĞI ÜCRETLERİ

· Çağlar Birinci 900 bin TL.
· Ceyhun Gülselam 1 milyon Euro.
· Milan Baros 2.7 milyon Euro.
· Sercan Yıldırım 700 bin Euro.
· Serkan Kurtuluş 500 bin TL.

Kaynak

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
şöyle biraz canlanın ya:)

haftaya Maçta sırf sizin için bağıracam valla
Bu arada kombinesi olan maçlara giden var mı

supercup_bizim.jpg

biraz geç oldu ama güzel resim kalsın sayfamızda:D:D:d

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Emmanuel-Adebayor-007.jpg

Terim’in, “1-2 takviye daha yapabiliriz” sözüyle, yönetim çilek arayışlarına tekrar girişti. Tam da bu sırada City’nin hocası Mancini, Adebayor’u kadroda düşünmediğini açıklayınca rota İngiltere’ye çevrildi

Fenerbahçe’yi Süper Kupa finalinde 10 kişiyle 3-2 devirerek yeni sezona müthiş bir başlangıç yapan Galatasaray, transferde yine hareketli günler yaşıyor. Takımın genel performansını beğenmesine karşın bazı eksikler gören teknik direktör Fatih Terim’in, “1-2 takviye daha yapabiliriz” demesiyle ‘çilek’ arayışları tekrar başladı. Tam da gündem bu yönde gelişirken İngiltere’den gelen bir haber, Aslan’ın rotasını belirledi. Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini, Togolu golcü Emmanuel Adebayor için, “Onu kadromda düşünmüyorum” dedi ve teklif gelmesi halinde takımdan gönderilmesini istedi. Johan Elmander’in son vuruşlardaki eksikliğinin Şampiyonlar Ligi’nde sıkıntı yaratabileceği endişesine kapılan Terim de, Adebayor transferine onay verdi. Böylece Sarı-Kırmızılılar, 28 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak üzere bir teklif paketi hazırladı.

Asıl hedef kiralık formülü

Birkaç gün içerisinde City’nin kapısını çalması beklenen Galatasaray’ın ilk etapta 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi. Ancak bu bonservis bedelinin İngiliz kulübü tarafından kabul edilmeyeceği ihtimalini düşünen yönetim, asıl hedef olan kiralık formülünü devreye sokarak risksiz bir transfer daha gerçekleştirmeyi planlıyor.

MUHTEŞEM KARİYER

Sezon Takım Maç (lig) Gol Asist
2011/2012 Tottenham 33 17 11
2010/2011 Real Madrid 14 5 -
Manchester City 8 1 -
2009/2010 Manchester City 26 14 5
2008/2009 Arsenal 26 10 5
2007/2008 Arsenal 36 24 4
2006/2007 Arsenal 29 8 6

GENEL PERFORMANSI

Kulvar Maç Gol Asist
Premier Lig 171 78 35
La Liga 14 5 -
Fransa 1. Lig 88 20 1
Fransa 2. Lig 34 13 -
Şampiyonlar Ligi 44 11 3
Avrupa Ligi 4 4 -
UEFA Kupası 5 3 2
Milli Takım 24 15 1

Metin Karabaş

Kaynak: Fanatik

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] seni Fener kulübünde görüyoruz genelde. Millete serzenişte bulunma. :P

Kaka'nın gelmesi olay olur da takımda ona yer var mı o tartışılır. :) Öyle bir takımız işte.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yanlış yerlerdesin. :)

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaká'nın menajerlerinin Galatasaray'la da temasta olduğu öğrenildi.

15082012_Kaka-nin-menajeri-acikladi.jpg

Los Galacticos'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldz futbolcu için eski takımı AC Milan birinci alternatif olarak gözüküyor; ancak menajerleri Milan dışında pek çok opsiyon olduğunu söylüyorlar.

Kaká'nın temsil hakları, Türkiye'de forma giyen pek çok Latin Amerikalı futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran ünlü menajer Juan Figer'in elinde ve Figer'in şirketinde Kaká'yla ilgili operasyonlara Cristian bakıyor.

GALATASARAY GERÇEKTAN KAKA'YLA İLGİLENİYOR

Cristian, Radyospor'dan Özgür Sancar'ın "Galatasaray gerçekten Kaká'yla ilgileniyor mu? İstanbul Kulübü'nden kiralık olarak transfer teklifi aldınız mı?" sorusuna "Evet, Galatasaray futbolcumuzla kesin olarak ilgileniyor. Kiralık olarak bir seçenek var. Şu an itibariyle daha fazla detay veremem; ama Galatasaray, Kaká'yı transfer etmek istiyor. Elbette ki Galatasaray'ın teklifini de diğer bütün seçenekler gibi değerlendiriyoruz" dedi.

İSTANBUL'A GELECEK Mİ?

Cristian, "Bu hafta içerisinde Galatasaray'la transfer görüşmesi için Türkiye'ye gelecek misiniz?" sorusuna "Bu konuda daha sonra konuşabiliriz, şu anda açıklama yapmam doğru olmaz" diyerek yanıtladı.

REAL MADRİD'LE ANLAŞMAK KOLAY, KAKA'YLA ZOR

Galatasaray'da yetkililerin Real Madrid'le Kaká'nın 1 yıllığına sarı kırmızılı kulübe kiralanması üzerinde fikir birliğine vardıkları öğrenildi. Buna göre Kaká'nın ücretinin yarısı Real Madrid, diğer kısmı ise Galatasaray tarafından ödenecek. Brezilyalı oyuncu Madrid'te biz sezon için 9 milyon euro kazanıyor.

Kaká'nın Türkiye'de futbol oynamak konusunda bazı çekincileri olduğu öğrenildi. Menajer Cristian'ın İstanbul'a gelmesi durumunda, futbolcunun Türkiye'yle ilgili düşüncelerini değiştirecek bazı formüller üzerinde de konuşulacağı öğrenildi.

MİLAN ÜCRETİ YÜKSEK BULMUŞTU

AS Gazetesi'nde önceki gün yer alan haberde AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani'nin Kaka için istenilen ve Kaka'nın aldığı ücretin, Milan'ın limitlerini çok zorladığını açıklamış, bunun üzerine ise Brezilyalı futbolcu eski takımına dönmek için alacağı ücrette indirim yapabileceğini söylemişti. Kaká'ya PSG de talip olmuştu.

Radyospor

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün bende bir şey var.Haykırasım var.
Şampiyon Cimbombomum Ne İstersen İste Benden
İstersen Donatalım Dört Bir Yanı Bayraklarla
İstersen Çınlatalım Dört Bir Yanı Şarkılarla
İstersen Eğlenelim Davullarla Zurnalarla

[video=youtube;vbD4y_Ylcfc]http://www.youtube.com/watch?v=vbD4y_Ylcfc[/video]

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bizim kaka tipi oyuncuya ihtiyacımız yok. gelirse takımdaki tüm dengeleri altüst edebilir. böyle bir kumar oynamak gereksiz. illa "çilek" alacaklarsa iyi bi golcü alsınlar. yoksa kalsın. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yememiştik zaten. :)

Hani tadilat yapacaktınız?

fft1mm1865811.jpg

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki stat krizi sırasında, Siyah-Beyazlılar’ın Olimpiyat Stadı’nı kullanamayacağı, çünkü 2020 yılı için bakıma alınacağı duyurulmuştu. Ancak kriz ortadan kalkınca bu tadilattan vazgeçilmesi, Galatasaray taraftarını rahatsız etti. Sarı-Kırmızılılar, “Olimpiyat oyunuyla stadımızı elimizden alacaklardı. Ne oldu tadilat? Bu konuda açıklama bekliyoruz” diye mesaj gönderdi.

Fanatik

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Saffet Ulusoy ‏@saffetulusoy
Berbatov gelmeye hazir bekletiliyor.. Kaka ile gorusuluyor anlasma ortami araniyor ama cok ciddi bir maliyeti var. Bakalim sonunda ne olacak

Ayrıca Culio, Mersin İdman Yurdu'na satıldı.