Kime göre neye göre?
Fanatizm e gerek yok. Bu söz kişiye göre değişir. Mesela Beşiktaş ta benim için en büyük takımdır. Fenerli için FB, Trabzonlu için TS vb.
Bu sebepten en büyük X, en büyük Y cümleleri boş ve mesnetsizdir.
Merak içinde eğer galatasaray şampiyon olamazsa olacakları bekliyorum. Bakalım türk futbolu bu çıkmadan nasıl kurtulacak.
Beşiktaşlıyım saldırmayın![]()
Bize göre hocam
Galatasaray size göre tabiki büyük olamaz.
Bana göre Beşiktaş büyük olamaz.Fenerbahçe büyük olamaz.
O yüzden diyorum ki;
Sana göre Beşiktaş
Bana göre Galatasaray
Bize göre hocam
Galatasaray size göre tabiki büyük olamaz.
Bana göre Beşiktaş büyük olamaz.Fenerbahçe büyük olamaz.
O yüzden diyorum ki;
Sana göre Beşiktaş
Bana göre Galatasaray
Bu yüzden taraftarlık var
Bu yüzden renkler, renk ayrımı var.
Sonuç olarak;
En büyük cimbom.
Kime göre;
Bize göre.
Mod olarak mesajı düzenlendim ama ben taraftar olarak rica edeyim.
Video kaldırabilir misin? @WebNick
Burası Galatasaray Kulübü,
yorum yapın, konuşalım ama
Burada sizin videonuz olmaz.Buna izin çıkmaz bu taraftardan.
Bu gidişle ayrı bi resmi sayfa açmamız gerekecek,bunların biteceği yok
![]()
![]()
Açıklama
2.5.2012 tarihinde oynanan Galatasaray-Trabzonspor müsabakasının devre arasında Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim ile Lig TV çalışanı olarak görev yapan bir kameraman arasında yaşandığı iddia edilen olay, bir gazeteye ait internet sitesinde gerçeğe aykırı olarak yayınlanmıştır.
Nitekim anılan internet sitesi, haberin doğruluk ve gerçeklik taşımaması karşısında duyarlılık göstermiş ve haber çok kısa bir sure sonra yayından kaldırılmıştır.
Bu vesile ile, basın ve yayın kuruluşlarının yayınlayacakları haberlerin doğruluk ve gerçeklik sınırlarını aşması halinde gerekli hukuki yollara başvurulacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla.
Galatasaray Spor Kulübü
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13387.php
![]()
![]()
Açıklama
Bugün bazı medya organlarında yer alan ifadelerden hakemler ve gözlemci tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na yollanan ve henüz resmi olarak hiçbir şekilde bildirimi yapılmamış gizli kalması gereken raporların birtakım gazetecilere bilinçli olarak sızdırılarak spor kamuoyunda bir beklenti oluşturulmaya çalışıldığı anlaşılmaktadır.
Galatasaray Kulübüne herhangi bir bildirim ve savunma talebi gönderilmeden, maç sonrası daha oyuncuların teri bile kurumadan bir iletişim rekoru kırarcasına servis edildiği anlaşılan bu bilgilerin kaynağı malum yapılan servis ise manidardır.
Bu haberin ve arkasında yatan "gelişmelerin", Galatasaray Spor Kulübü'nü cezalandırmak için sezon başından bu yana görülen olaylar zincirinin ve planlanmış bir senaryonun parçası olduğu açıkça görülmektedir.
Galatasaray Spor Kulübü olarak bu senaryoyu boşa çıkarmaya kararlıyız. Camiamızın Şampiyonluk yolunda bir bütün olarak arkamızda olduğundan eminiz.
Spor kamuoyunun da Türk futboluna telafisi güç bir hasar verecek bu oyunun farkında olduğuna inancımız tamdır.
Galatasaray Spor Kulübü
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13386.php
--- Mesaj Güncellendi ---
SON DAKİKA: Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.
Merhaba arkadaşlar
Malumunuz Süper Final nedeniyle arka arkaya derbiler oynanacak.
Hararetin tavan yapacağı, saygının, seviyenin dibe vuracağı mesajları görmemek adına;
Ortamı gerici, tartışma çıkarıcı, konuyu başka yerlere çekecek vb mesaj yazanlar ve bunu devam ettirip cevap verenler,
daha önce almış olduğu cezalara bakılmaksızın ilk sefer için 1 gün, 2. sefer için 10. gün, aynı durumun 3. sefer tekrarlanması durumunda ise
süresiz uzaklaştırılacaklardır.
Saygılarımızı sunar iyi forumlar dileriz.
Ek olarak kişi ve kulüp isimlerini yazarken saçmalak yerine bunları doğru düzgün yazmaya dikkat edelim!
Rica ediyorum arkadaşlar.
Ve Süper Final bitene kadar spor bölümünde 50 mesaj sınırlaması başlatılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.
Bir de seni nasıl süper moderatör yaptılar çok ilginç ?
Çoluk çocuğu mod olunca haklısın.Hel üstüne klavye taraftarı olunca normal.
@by efsane , sarının tonunu azıcık koyulaştırsan gözlerimiz kamaşmayacak![]()