Spor Bölümü Hakkında Çok Önemli Uyarı!

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Merhaba arkadaşlar

Malumunuz Süper Final nedeniyle arka arkaya derbiler oynanacak.

Hararetin tavan yapacağı, saygının, seviyenin dibe vuracağı mesajları görmemek adına;

Ortamı gerici, tartışma çıkarıcı, konuyu başka yerlere çekecek vb mesaj yazanlar ve bunu devam ettirip cevap verenler,
daha önce almış olduğu cezalara bakılmaksızın ilk sefer için 1 gün, 2. sefer için 10. gün, aynı durumun 3. sefer tekrarlanması durumunda ise
süresiz uzaklaştırılacaklardır.

Saygılarımızı sunar iyi forumlar dileriz.

Ek olarak kişi ve kulüp isimlerini yazarken saçmalak yerine bunları doğru düzgün yazmaya dikkat edelim!
Rica ediyorum arkadaşlar.

Ve Süper Final bitene kadar spor bölümünde 50 mesaj sınırlaması başlatılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Çok doğru, dün Fenerbahçe maçında bile kavga çıkmış.Finallerde çıkmaması kaçınılmaz.

Tabi herkes saygılı olsa, laf yetiştirmese çıkmaz da . . .

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Aman arkadaşlar, sinirlerinize hakim olun :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Süper Final bu forumda genel bir temizlik adına faydalı olacaktır kanaatindeyim :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
cezalar çok az geldi bana.. "1 gün uzaklaştırıliyim ne olacak" deyip yazan olur muhakkak....

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bir top on bir adam için ne diye bu kadar kalp kırılır anlamadım, sanırım hiç anlamayacağım. Bir klüp çıkıp da "ul*n adama bak, ne taraftarmış, ne güzel savunuyor bizi sanal alemde, helal olsun, du şuna acık para virek." dese neyse...

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence spor bölümü gereksiz birçok üst düzey forumda spor ve siyaset bölümü açılmaz paylaşıma ve bilgiye zerre kadar faydası yoktur..

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bence spor bölümü gereksiz birçok üst düzey forumda spor ve siyaset bölümü açılmaz paylaşıma ve bilgiye zerre kadar faydası yoktur..
olurmu hocam Allah aşkına..Forum'un olayı budur..tartışmak..
yotum-tartışma olmayacaksa amaç salt bilgi ise gidin wikipedia okuyun orda bile tartışma var :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ilk ceza en az 3 gün olmalı bence, 1 gün ise ben bile tartışma çıkarmayı düşünebilirim :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Kendine hakim olamayan, başkasına ve kendisine saygısı olmayan kişiler zaten bu forumda olmamalı :)

İnşallah sakin bir şekilde atlatırız bu süper final dönemini :)

Reaksiyon puanı
10,315
yalnız şöyle bir durum var: mesela bir yorum olur ki, bana göre ceza gerektirebilir, ama bir başka arkadaş için normal sayılabilir.
iyi de bunu adil ölçülerde, demoklesin kılıcına döndürmeden kim ya da kimler karar verecektir?
ve son olarak cezalar az diyen arkadaşlar, umarım kendi sözlerinizle tenakuza düşmezsiniz!
ve tansiyonun yükseldiği o meş'um anlarda yazdıklarınızı sık sık hatırlarsınız...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
yalnız şöyle bir durum var: mesela bir yorum olur ki, bana göre ceza gerektirebilir, ama bir başka arkadaş için normal sayılabilir.
iyi de bunu adil ölçülerde, demoklesin kılıcına döndürmeden kim ya da kimler karar verecektir?
ve son olarak cezalar az diyen arkadaşlar, umarım kendi sözlerinizle tenakuza düşmezsiniz!
ve tansiyonun yükseldiği o meş'um anlarda yazdıklarınızı sık sık hatırlarsınız...

kimsenin ceza almasını istemeyiz tabii. ama verilecek bütün cezaların adil bir şekilde olacağından kimsenin en ufak bir şüphesi bile olmasın. verilen tüm cezaları, şikayet edilen tüm mesajları zaten tüm yönetim görebiliyor, kim karar verecek önemi yok. önemli olan sınırları aşanlara gerekenlerin uygulanması :)

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben sakinimdir ki şu zamana kadar hiç ceza uyarı almadım.

Benim söylemek istediğim cezaların çok ağır olduğu...

Ban yemiş bir üye gider 2. hesap açar ve yazar da yazar... Bunu gören o taraftar boş durmaz o da yazar. Haliyle de ortalık karışır ve çok ağır ceza alır. 10 gün veya süresiz uzaklaştırma...

bence çok ağır olmuş bu cezalar.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62

Ban yemiş bir üye gider 2. hesap açar ve yazar da yazar... Bunu gören o taraftar boş durmaz o da yazar. Haliyle de ortalık karışır ve çok ağır ceza alır. 10 gün veya süresiz uzaklaştırma...

Cezalar caydırıcı olsun ki, üyeler söylediklerine dikkat etsinler.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8

son zamanlarda dikkat edilirse tartışmanın ağırlık merkezi üyeciklerden oluşuyor..

adamın daha 10 mesajı olmamış ,ortalığı karıştırıyor..

özellikle yeni üyelerde mesaj yazma olayını kontrol etmek gerekiyor bence..

bir formül bulunmalı ...
birkaç yıllık üye henüz fake olup olmadığı bile belli olmayan bir üyeciğin yüzüğünden forumdan uzaklaştırıl mamalıdır.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
son zamanlarda dikkat edilirse tartışmanın ağırlık merkezi üyeciklerden oluşuyor..

adamın daha 10 mesajı olmamış ,ortalığı karıştırıyor..

özellikle yeni üyelerde mesaj yazma olayını kontrol etmek gerekiyor bence..

bir formül bulunmalı ...
birkaç yıllık üye henüz fake olup olmadığı bile belli olmayan bir üyeciğin yüzüğünden forumdan uzaklaştırıl mamalıdır.
spor bölümüne mesaj yazmak için sınırlama getirilebilir. örneğin 100 mesaj gibi.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bir taraf susarsa hiç bir zaman tartışma çıkmaz.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
spor, gündem gibi bölümlere mesaj yazmak için sınırlama getirilebilir. örneğin 100 mesaj gibi.
kesinlikle..
yanlış anlaşılmasın kimsenin kast sistemi talebi yok fakat bir mail adresi yetiyor üye olmak için , 3-5 mesajla forum altüst edilebilir..özellikle bu play off maçları esnasında bir "...." yüzünden banlanmak istemem... sonuçta insanız tepki verebiliyoruz..

mesaj yazmak bellli bir mesaj sayısına bağlanabilir,
bence konu açkma içinde bu tarz bir kontrol konulmalı..
önüne gelen konu açmamalı.. beniki kez uyarı aldım bugune kadar biri dün.. ilki konu başlığını büyük yazdım diye.. şu anda o kadar saçma konular , kuralsız konular açılıyor ki..

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İnşallah kazasız belasız atlatılır ölü ve yaralı olmadan

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Bence forum kullanıcıları bunu farkında olan çok böyle bi yazıya gerek yoktu tehdit eder gibi. Siz kötü yazanları yasaklayın yeter ki sorun çıkmaz.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ne yalan söyleyeyim üslup benim de hoşuma gitmedi. Açık konuşmak gerekirse

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
En güzeli spor bölümünü mod onayına almak bence.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
En güzeli spor bölümünü mod onayına almak bence.

Bu çok güç bir durum olur, çünkü spor bölümü sürekli konunun açıldığı ve herhangi bir maç sırasında en fazla yorumun yapıldığı bir yer.

Modlar tüm dikkatini ve zamanını buraya ayırmak zorunda kalır.

En güzel çözüm, mesaj sayısı ile kısıtlanmalı.Örn. 100 mesajı olmayan cevap yazamasın.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
ortalığın karışmasından, küfürlerin havada uçuşup milletin ceza almasından iyidir bence

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bırakın saygısız olan cezasını çeksin.

Küfür ediyorsa, ban yemeye göze almıştır zaten ve umrunda değildir.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
hadi bakalım hayırlısı :D
hasat zamanı yaklaşıyor gibi :)