- Reaksiyon puanı
- 12,464
@Overclocked, Keşke açmasaydınız konuyu. Özel konuşmadan ve profilden de rahatsız ederler artık bir kaç gün boyunca. 

olabilir hatta evine kadar gelirim@Overclocked, Keşke açmasaydınız konuyu. Özel konuşmadan ve profilden de rahatsız ederler artık, bir kaç gün boyunca.![]()
vallakonu silinmiş, silinmese bulurdum
aga bende mısrıları hazırladım bekliyozhadi ailemde yanımda merkala izliyoruz, çekirdek bile aldık.
öğrenmeszek evde kovalamaç
overlcocked bir konusu daha vardı köydeki gizmli taş belirtmediği köyü bulmuştum.valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga bende mısrıları hazırladım bekliyoz
hmoverlcocked bir konusu daha vardı köydeki gizmli taş belirtmediği köyü bulmuştum.
daha bir sürü olay çözdüm
Yaptık bir hata.@Overclocked, Keşke açmasaydınız konuyu. Özel konuşmadan ve profilden de rahatsız ederler artık bir kaç gün boyunca.![]()
Daha önemli bir işiniz varsa beklemeyin hocam.hadi ailemde yanımda merkala izliyoruz, çekirdek bile aldık.
öğrenmeszek evde kovalamaç
aga adın neoverlcocked bir konusu daha vardı köydeki gizmli taş belirtmediği köyü bulmuştum.
daha bir sürü olay çözdüm
bekliyom aga tüm sülalaemi aldım yanıma seni bekliyoz yanımda fbı da var olmazsa bu iş evini bulcaklarYaptık bir hata.
Daha önemli bir işiniz varsa beklemeyin hocam.
hakan ?aga adın ne
önemli iş yok önemli iş buYaptık bir hata.
Daha önemli bir işiniz varsa beklemeyin hocam.
o zaman hakan anlı sın aga senhakan ?
önemli iş yok önemli iş bu
müge anlı hakan anlı her işi çözüyorlaro zaman hakan anlı sın aga sen
aga bari özelden söyleBakalım yönetim ne kadar daha sessiz kalacak?
en mantılısı
beni ilgenlediriyor.Ya öğrenin, öğrenmeyin arkadaş size ne? @Overclocked söylemek istemiyor işte. Çok mu önemli sanki? Kimseyi ilgilendirmiyor!
benide ilgilendiriyorYa öğrenin, öğrenmeyin arkadaş size ne? @Overclocked söylemek istemiyor işte. Çok mu önemli sanki? Kimseyi ilgilendirmiyor!
Yönetim söylerse söyler. Adamı rahat bırakın bari.
acaba?@Overclocked bu konuyu açma sebebin neydi?
evet doğru konu açıldı.@Overclocked bu konuyu açma sebebin neydi?
Çoğunluk biliyordur diye düşündüm. Yönetim de açıklama yapar diye bekledim.@Overclocked bu konuyu açma sebebin neydi?
Kaç mesaj kastın bu konudan sen?aga bunu yönetimin açıklaması lazım
valla bilmöiyomda 50 vardırKaç mesaj kastın bu konudan sen?![]()
Yapılan 1 Nisan şakasını açıklarsan sonun çok kötü olur bak, sakın açıklama!Çoğunluk biliyordur diye düşündüm. Yönetim de açıklama yapar diye bekledim.
beni ilgenlediriyor kardeşim sanane
Siz bilirsiniz. Ama kimseyi rahatsız etmeyin de. Sadece söyleyeyim dedim.benide ilgilendiriyor
sakın bunu yapma sakınYapılan 1 Nisan şakasını açıklarsan sonun çok kötü olur bak, sakın açıklama!![]()
aga adam rahatsız oldum demediSiz bilirsiniz. Ama kimseyi rahatsız etmeyin de. Sadece söyleyeyim dedim.