SOLTER
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 560
Özelden bana söylebilirmisşniz ?OBirGamer birkaç dakika ban yedi ondan mı bahsediyoruz?![]()
Özelden bana söylebilirmisşniz ?OBirGamer birkaç dakika ban yedi ondan mı bahsediyoruz?![]()
banadaÖzelden bana söylebilirmisşniz ?
ve bana da ...banada
Söyleyecek birşey yok obirgamer 5 dakika ban yedi. Onun dışında bir şaka vs. yapıldı mı bilmem.Özelden bana söylebilirmisşniz ?
o değilmişSöyleyecek birşey yok obirgamer 5 dakika ban yedi. Onun dışında bir şaka vs. yapıldı mı bilmem.
adam var diyo hem ben banlanma şakasınıda bilmiyorumSöyleyecek birşey yok obirgamer 5 dakika ban yedi. Onun dışında bir şaka vs. yapıldı mı bilmem.
aga hadi nolcakKonuyu açtığıma pişman oldum ya. Ben uzak diyarlara uçmadan önce unutulmasını umuyorum.
olabilir hawliHerkes çok merak etmiş ama benim hiç umurumda değil. Sadece 1 nisan şakası işte. Sanki çok önemli bir şey.
hocam siz söyleyin.Herkes çok merak etmiş ama benim hiç umurumda değil. Sadece 1 nisan şakası işte. Sanki çok önemli bir şey.
aga bak valla yarın sınavım var ders çalışamıcam meraktan söyleyin yahocam siz söyleyin.
lazım şuan ailecek monitöre kitlendik
olabilir@İ9 10980xe, Bilmiyorum ki. Zaten bilsem ne olacak ki? Sanki hayatınızı ilgilendiren önemli bir sır.![]()
Hassas bir olaydı hocam. O yüzden konu açtım.Herkes çok merak etmiş ama benim hiç umurumda değil. Sadece 1 nisan şakası işte. Sanki çok önemli bir şeymiş gibi abartıyor insanlar yine. Öğrensek ne, öğrenmesek ne. Hayat devam ediyor.
Hocam bahaneyi bu konuya bulmayın. Ders çalışın.aga bak valla yarın sınavım var ders çalışamıcam meraktan söyleyin ya
Keşke öyle olsaydı.aga ölücem meraktan hadi ya yoksa budamı 1 nisan şakası
ya bak çalışmıyorum belki ilerde başarılı bir mühendis olcaktım ama söylemediğini çin olamıcamHassas bir olaydı hocam. O yüzden konu açtım.
Hocam bahaneyi bu konuya bulmayın. Ders çalışın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke öyle olsaydı.
Ben öyle şaka yapacak potansiyele sahip değilim. Aslında güzel fikirmiş.bence bu da 1 nisan şakası ama merak ediyom aslında merak her zaman iyi birşey değildir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya bak çalışmıyorum belki ilerde başarılı bir mühendis olcaktım ama söylemediğini çin olamıcam
bak olmuyorum mühendisBen öyle şaka yapacak potansiyele sahip değilim. Aslında güzel fikirmiş.
Oha o kadar da değilya bak çalışmıyorum belki ilerde başarılı bir mühendis olcaktım ama söylemediğini çin olamıcam
çalışmıyorum aga bu kadar basitOha o kadar da değil
valla müge anlı bulurbakın ailece şuan monitördeyiz.
olayı öğrenmemiz lazım.
müge anlıya haber vereceğim !
merak iyidir bi başkja işini bıraksan bi başka işi gelri@Overclocked, Ben zamanlarını harcayarak bunu öğrenmek istemek isteyenler için dedim. Bilmek için işlerini bıraktılar.
Haklısınız.@Overclocked, Ben zamanlarını bunu öğrenmek istemek isteyenler için dedim. Bilmek için işlerini bıraktılar.
Sizin çalışasınız yok. Suçu bana atmayınçalışmıyorum aga bu kadar basit
aha açıklicak galibaHaklısınız.
Sizin çalışasınız yok. Suçu bana atmayın![]()
yo 6 saatli programım var aga uyumucam bile bugün ama sen söylemiyonHaklısınız.
Sizin çalışasınız yok. Suçu bana atmayın![]()
hadi bakalımaha açıklicak galiba