SDN Forumu Neden Seviyoruz?

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Üye olalı uzun zaman olmadı lakin geldiğim ilk iki-üç aydaki muhabbet artık yok gibi hele ki son zamanlarda sitedeki seviye iyice düştü ama düzenli olduğundan hala buralarda takılıyoruz
Cumhurbaşkanlığı konusu açılsın,şenlenir buralar..Zaten öyle konular da olmasa,teknolojik az konu var..G2 mi B3 mü yok efendim yumuşak g altı mı alsam konuları...

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bazı tanıdığım adam gibi adamlar olmasa uğramam foruma. Bulunma sebebim yardım edebileceğim konulara yardım etmek ve kafamda soru işareti olunca sormak.

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son 1 aydır çok sık(forumların yarısına) giriyorum. makamım yok(keşke olsa). nedenler g2 yi burda tanımıştım, yani buraya girmesem ya s4 ya elite alacaktım. ayrıca yeni olan pek çok şeyi bilmek(mesela hangi telefon nasıl, z3, android l, z1 4.4.4 aldı, steam indirimleri, battlefield 3 bedava(biraz eski ama işime yaradı) vs ) hoşuma gidiyor. üyeleri de çok iyi. mesela madmex sayesinde önemli sayılabilecek bir işi hallettim, bloother ve vikings sayesinde telefona bir şeyler ekledim ve belki 1 günlük bilgiyle g3 romu atçaktım. ayrıca televizyon izlemekten ve basit basit oyunlardan çok daha eğlenceli.