- Reaksiyon puanı
- 60
Hala beyaz tema kullanan 2000'lerden kalma bilgisayar ya da telefon mu kullanıyorsunuz. Cevap veriyorum ben AÇIK tema da kullanıyorum
Yanlışlıkla açık temaya alıp yaptığım hatayı fark edip hemen koyu modu açıyorum. Arkaplanımı bile beyaz yapmıyorum gözlerimi yoruyor.Hala beyaz tema kullanan 2000'lerden kalma bilgisayar ya da telefon mu kullanıyorsunuz. Cevap veriyorum ben AÇIK tema da kullanıyorum
NapimYanlışlıkla açık temaya alıp yaptığım hatayı fark edip hemen koyu modu açıyorum. Arkaplanımı bile beyaz yapmıyorum gözlerimi yoruyor.
İşte adamım geldi adamım, kader arkadaşım, sende benim gibi fakirsin o zaman
seni sevmedim sen benim üstüme oynuyorsun, kedy varmış pp'de ahaaaa, kanka senin kedy'mi o, bana da yavru versene bir tane ama bakım masrafları için ayda 300 lira gönder ben bakamamAlışkanlığımdan dolayı koyu kullanıyorum.
Beyaz ışığı gördüğünde hemen beni ara, babama bir not göndermem gerekiyor, nerde yedin paraları söyle...İşıklı iyidir. Öldüğümüzde karanlıkta fazla olucaz tadını çıkaralım işığın.
liseli yok mu burada kanka
Şaka bir yana, biz forumda böyle konuşmayız pek .
Ben varım.liseli yok mu burada kanka
Var çoğunluk liselide forum kuralları ve karşılıklı saygı sevgi içerisinde konuştuğumuzdan karşı tarafın alınma olasılığı olan kelimeler kullanmıyoruzliseli yok mu burada kanka
oleyyy, senin bir normi olduğunu anlamıştım bu arada kanka. M.OBen varım.
Normi, nedir? .oleyyy, senin bir normi olduğunu anlamıştım bu arada kanka. M.O
Nerde yedin derken? Paraları adamın midesinden çıkaracak halim yok.Beyaz ışığı gördüğünde hemen beni ara, babama bir not göndermem gerekiyor, nerde yedin paraları söyle...
Gözlerimi yorduğu için ben de açık temada kullanmıyorum, tabi bir ara kullanırdım.Koyu temada kullanıyorum. Açık temada güzel ama gözlerimi yoruyor.
Açık kullanmak mümkün değil bence. Açık tema benim de gözlerimi kamaştırıyor. Koyu tema candır.Açık göz yoruyor ya o kadar dayanıklı değil gözlerim ??
Demek ampule bastın he??ben koyu temayı yanlışıkla keşfetmiştim o günden beri koyu kullanıyorum
Allah korusunDemek ampule bastın he??
aklı olan basarDemek ampule bastın he??
h-hayırEkli dosyayı görüntüle 177486
Buradaki ampulden kast etti.