SDN forumdan para kazanılırmı?

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
selam arkadşlar bu forumda yöneticiler falan para kazaniyo mu?

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
Valla bunu bilemeyiz, yöneticlerden shiftdelete çalışanları alıyordur ama büyük balığı Hakkı Reis yiyor bu bir gerçek :tearsofjoy:

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
e ben konu acmistim her kes yonetici ola bilir

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
e ben konu acmistim her kes yonetici ola bilir
İşte o öyle kolay değil, en basiti ben zamanında 2008 yılında Mynet'in sohbet serverinde sadece sohbet kanalı opu olmak için ne kadar beklemiştim ve sonunda olmuştum, emek,çaba,başarı, sabır.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
SDN forum üyeleri para almıyordur ama senin sorun forumdan para kazanılırmı diye. Evet forumdan para kazananlar var gibi benim gördüğüm.

Reklam yasak sözde ama bazı üyeler. Çeşitli platformaların hangi yollarla alındığı bilinmeyen şifrelerini keylerini üyeliklerini flan satıyor. Para kazanırsan ancak bu şekilde kazanırsın. Yoksa sen çok mesaj attın sen admin oldun mod oldu diye kimse sana para vermez.

Şekil A:

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
o zaman yoneticiler ne kadar iyi insanlar forumda para almadan calisiyorlar bravo vallah ama gercekten yoneticilerin para kaznmasini isterim cunku cok calisiyorlar teklif etmek isterim siz de mi? +1

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Yönetici olsaydım Site server PC`lerine program yazardım Bitcoin kazmak için. Bir yerlerden parayı koparırdım ?

Bu arada site filan çöküyor?
Bitcoini yangi bedava çalışan yönetici kazanıyor kendisi itiraf etsin. Hakkı abiye söylemem. 3 den 5 ten atar benim cüzdanada

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
yani ben karsiligi icin dedim o manada demedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani ben karsiligi icin dedim o manada demedim
anladım ben sizi. O manada demek istemediğinizi biliyorum fakat yukarıdaki o cümlenizde dediğiniz boşuna vakit harcamak bölümü yanlış olmuş biraz.

senan_pro

Asistan
Reaksiyon puanı
59
anladım ben sizi. O manada demek istemediğinizi biliyorum fakat yukarıdaki o cümlenizde dediğiniz boşuna vakit harcamak bölümü yanlış olmuş biraz.
ok tmm duzenlerim(fikrimi anlatamadiysam ozur dilerim turkce iyi bilmiyom)

Ardaaaaq

Asistan
Reaksiyon puanı
91
verseler de ben olsam kabul etmem gönüllü olarak birilerine yardım ediyoruz bundan rahatsızda değilim SdnMailem.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
İşte bu durum @Hakkı Alkan için sorgulanması gereken, onun da cevap vermesi gereken bir durum. Doğrusu bir şey söz verilmiş, vaad edilmişse yerine getirilmeli.
Zamanında denmişti hocam. O sıralar 15-16 yaşındayım çok heyecanlanmıştım. Ama ne olduysa gelmedi. Mod chatinde vardır diyeceğim de zamanında shiftbot orayı silmişti :D

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,358
amator-fotografci-vs-profesyonel-fotografci-700x392.jpg

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
ben inanmam yani aksama kadar calisiyorlar karsiligi olmali
Bu forumu bilmem ama 2014'te bir araba modeli için forum kurmuştuk. Yani aslında tüm emeği web geliştiricimiz harcadı.
Web gelitirici kurucumuz dışında diğer kurucular olarak sadece alan adı (domain) ve barındırma (hosting) için para toplayıp verdik. Forum sitesinde reklam da yoktu. Yönetici olarak sürekli forumu takip ediyorduk. Mükerrer konu açanlar, yanlış bölüme konu açanlar vs. oluyordu. Buradaki gibi siyaset ve tartışma ortamı olmadı hiç. Bu yüzden çok uğraşmıyorduk. Daha çok içerik üretiyorduk biz. Arabada tamir ettiğimiz vs. şeylerin resimli anlatımı vs.

İnanın bırak para kazanmayı cebimizden ve vaktimizden fedakarlık gösterdik. Hatta en fedakar kişi kurucumuz, web geliştirici idi. Site ile ilgili tüm işlerimizi o yapıyordu.
Forumu kurma amacımız kendi araba modelimiz ile ilgili internette forum olmamasıydı. Bir nevi kendimiz ve diğer insanlara faydalı olsun diye kurulmuştu. Sonradan herkes araba modelini değiştirdi ama forum halen faaliyette.

Ben buradaki moderatörlerin de para aldığını düşünmüyorum.