senan_pro
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
selam arkadşlar bu forumda yöneticiler falan para kazaniyo mu?
Forumda kimse maaşlı değil. Mobil bölüme emek veren, Hakkı reyiz'in ofisinde çalışan arkadaşlarımız ücretlidir.selam arkadşlar bu forumda yöneticiler falan para kazaniyo mu?
ben inanmam yani aksama kadar calisiyorlar karsiligi olmaliForum yöneticileri ücret almıyor tamamen gönüllü olarak çalışıyorlar.
Eski Smod olarak şu ana kadar hiçbir şekilde bir ücret almadım alanıda bilmiyorum. Buna boşa vakit harcama denmiyor bilginizeben inanmam yani aksama kadar calisiyorlar bosuna zaman mi harciyolar aksama kadar
İşte o öyle kolay değil, en basiti ben zamanında 2008 yılında Mynet'in sohbet serverinde sadece sohbet kanalı opu olmak için ne kadar beklemiştim ve sonunda olmuştum, emek,çaba,başarı, sabır.e ben konu acmistim her kes yonetici ola bilir
Forum yöneticileri ücret almıyor tamamen gönüllü olarak çalışıyorlar.
sizin şöyle giflerinize bayılıyıyorum
Hhhaha???
o zaman yoneticiler ne kadar iyi insanlar forumda para almadan calisiyorlar bravo vallah ama gercekten yoneticilerin para kaznmasini isterim cunku cok calisiyorlar teklif etmek isterim siz de mi? +1
boşa vakit harcama değil buna insanlara boş vakitlerde yardımcı olmak deniyor.ben inanmam yani aksama kadar calisiyorlar bosuna zaman mi harciyolar aksama kadar
yani ben karsiligi icin dedim o manada demedimboşa vakit harcama değil buna insanlara boş vakitlerde yardımcı olmak deniyor.
yani ben karsiligi icin dedim o manada demedimboşa vakit harcama değil buna insanlara boş vakitlerde yardımcı olmak deniyor.
Ama zamanında ben moderatörken aylık Vatan Bilgisayardan 20-50 TLlik çekler verileceği söylenmişti o da yalan oldu
anladım ben sizi. O manada demek istemediğinizi biliyorum fakat yukarıdaki o cümlenizde dediğiniz boşuna vakit harcamak bölümü yanlış olmuş biraz.yani ben karsiligi icin dedim o manada demedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani ben karsiligi icin dedim o manada demedim
ok tmm duzenlerim(fikrimi anlatamadiysam ozur dilerim turkce iyi bilmiyom)anladım ben sizi. O manada demek istemediğinizi biliyorum fakat yukarıdaki o cümlenizde dediğiniz boşuna vakit harcamak bölümü yanlış olmuş biraz.
Zamanında denmişti hocam. O sıralar 15-16 yaşındayım çok heyecanlanmıştım. Ama ne olduysa gelmedi. Mod chatinde vardır diyeceğim de zamanında shiftbot orayı silmiştiİşte bu durum @Hakkı Alkan için sorgulanması gereken, onun da cevap vermesi gereken bir durum. Doğrusu bir şey söz verilmiş, vaad edilmişse yerine getirilmeli.
Hakkı abi dese adres ver para yolluyorum almaz mısın hakkatten?verseler de ben olsam kabul etmem gönüllü olarak birilerine yardım ediyoruz bundan rahatsızda değilim SdnMailem.
ben olsam bende olmam sonuç olarak gönüllü olarak yapıyosun kimse zorla tutmuluyor (Tutulmuyodur benceHakkı abi dese adres ver para yolluyorum almaz mısın hakkatten?
Bu forumu bilmem ama 2014'te bir araba modeli için forum kurmuştuk. Yani aslında tüm emeği web geliştiricimiz harcadı.ben inanmam yani aksama kadar calisiyorlar karsiligi olmali