Bilgili99
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 252
iki mesaj fazla yazacam diye telefon numaramı neden vereyim ki? Oldu olacak TC kimlik numarası ve sabıka kaydıda verelim tam olsun.
telefonu olmayan genç üyeler ne yapacaklar ayrıca açıklama falan yok sms olayı ücretli mi ücretsiz mi tl'si sıfıra dayanan benim gibi fatura limitini aşan bir süre üye vardır ki ben bu ay faturamı öyle kabarttım ki sormayın
telefonu olmayan genç üyeler ne yapacaklar ayrıca açıklama falan yok sms olayı ücretli mi ücretsiz mi tl'si sıfıra dayanan benim gibi fatura limitini aşan bir süre üye vardır ki ben bu ay faturamı öyle kabarttım ki sormayın
Ücretsiz bir kaç mesaj üsttede belirtilmiş ücretsiz diye. Ayrıca ücretli ve reklamlı olsaydı SDN Yönetimi kesinlikle söylerdi buna emin olun.
mesaj sana geliyor, ücret yok.
Bu numaraların kaç tanesi para eder? Bir arkadaş varda bir sitede süper moderatör o soruyor :mrgreen:
Tahtakale piyasasında kilosu 500-600 TL yapar
Bu numaraların kaç tanesi para eder? Bir arkadaş varda bir sitede süper moderatör o soruyor :mrgreen:
Tanesi 10 krş dan 1000 numara olsa eder 100 TL
Bu numaralar 100 liradan 1000 firmaya satılırsa 100.000 TL eder.
Bu hesaba göre arkadaşın arabayı alır hemde en lüksünden
Google'u forumda her fırsatta bu uygulama için protesto edip hakaret yağdıranlar nedense hiç bir tepki vermemiş İşte memleketimin 2 yüzlü insanları.
Doğrulanmış üye olmanın avantajları:
Sms ile doğrulanmış üye olanlar yakında açacağımız bazı bölümlerde konu açabilme, onaya takılmama gibi haklara sahip olacaklar. Yeni bölümlerimiz şahane olacak !
Şu anda bununla ilgili bir çalışma var mı? Varsa hangi bölümler için geçerli?
hayırlı olsun. telefon bilgilerinin başkalarının eline geçmesi ve reklam mesajları alınıp alınmayağı üzerine bir bilgiye rastlayamadım arkadaşlar?
Ben telefon numaramı vermem. Ttnet ve bir banka (kesin emin olamadığım için adını yazmıyorum) yeterince satmış benim kişisel bilgilerimi. Bir de buraya vermeyelim.