SDN forumda Mesaj Saat Sorunu

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar değerli adminlerimiz ve yöneticilerimiz sdn bir saat problemimi var örnek mesaj yazdığımız zaman bir saat ileride gösteriyor ben biraz önce
Saat:19:30 yazdığım mesaj bana Bugün 20:30 da yazılmış gösteriyor sorunmu var yoksa bilerek yapılmış birşey

tuapseli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar değerli adminlerimiz ve yöneticilerimiz sdn bir saat problemimi var örnek mesaj yazdığımız zaman bir saat ileride gösteriyor ben biraz önce
Saat:19:30 yazdığım mesaj bana Bugün 20:30 da yazılmış gösteriyor sorunmu var yoksa bilerek yapılmış birşey

Evet bende merak etmiştim bunu sayende öğrenecez inşallah

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bunu profilinizden değiştirebilirsiniz. ama ben değiştiriyorum her güncellemeden sonra saat geri bozuluyor sıkıldım artık bıraktım öyle kaldı. :) yeni bi güncelleme gelince gene bozulur saat. :) genede değiştirmek istiyorsanız profil ayarlarınızı bi kurcalayın.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bunu profilinizden değiştirebilirsiniz. ama ben değiştiriyorum her güncellemeden sonra saat geri bozuluyor sıkıldım artık bıraktım öyle kaldı. :) yeni bi güncelleme gelince gene bozulur saat. :) genede değiştirmek istiyorsanız profil ayarlarınızı bi kurcalayın.

onu yapıyorum da değişen birşey olmuyor şimdi düzgün veriyor tamamen cıktığında tekrar giriş yapınca genelikle oluıyor

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Şimdi bir daha bakın bakalım :) Üye kullanıcılarla, üye olmayanlar arasındaki ayar farkından kaynaklanmış. :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Vbulletinin saati ne zaman düzgün çalıştı ki :P