?Eggman?
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 164
DDoS ne?
Daha fazlasını düşünemiyorum ve SDN forum marsa gidiş bileti aldı fakat bilet geçerlilik tarihini yitirmiştiBence alber ainsteini cagiralim adam atomu gene yapsin sürü ile beraber dalip ganimet kazanalim.d
İnternete yaz.DDoS ne?
Küçük küçük dalgalanmalar oluyorYine oldu.
Eğer böyle bir saldırı sdn foruma yapılsaydı forum marsa değil güneşe değil andromedaya uçardıTarihin en büyük DDoS saldırısı gerçekleşti
Siber saldırganlar geçtiğimiz günlerde tarihin en büyük DDoS saldırısına imza attılar. Dünyanın en büyük kod paylaşım platformu GitHub, geçtiğimiz hafta düzenlenen ve dünyanın en büyük dağıtık hizmet aksatma saldırısı (DDoS) sonucunda bir süre kullanılamaz hale gelmişti. Siber korsanlar, aynı...www.sabah.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
saniyede 1.7 tb veri ile
eee ne duruyorlar yapsınlarEğer böyle bir saldırı sdn foruma yapılsaydı forum marsa değil güneşe değil andromedaya uçardı
hayır sunucu şöyle olurduEğer böyle bir saldırı sdn foruma yapılsaydı forum marsa değil güneşe değil andromedaya uçardı
Sırada Kali kurup karşı tarafın IP adresini öğrenmek var mesela şimdi seninkini söylüyorum: 127.0.0.1Hocam color a yazdım, sırada ne var?
İp salladın ama bu benim İpim napacazSırada Kali kurup karşı tarafın IP adresini öğrenmek var mesela şimdi seninkini söylüyorum: 127.0.0.1
Bu IP hepimizin.İp salladın ama bu benim İpim napacaz