Sdn forum ve firefox sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xaser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar benim sorunum şu bu en son eklenen soldaki flash reklamdan sonra sayfa tamamen kaydı. bu sorunu sadece benmi yaşıyorum yoksa bana katılan arkadaşlar varmı ? ve düzeltebilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Bu sabaha kadar idare ederseniz Internet Explorer ile, sabah sorunumuz kalmayacak arkadaşlar.

Teknik hata için özür diliyoruz. Forum geliştiricilerimiz sorunu çözecekler.

Xaser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler. benden kaynaklı değilmiş

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Selamlar

O sorununuz şu andada kaynaklanabilir.Reklamlardan dolayı reklamlara tepkiniz varsa sdn içerğinde derdinizi anlatabilirsiniz.

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Denizhan Dakılır dedi ki:
Selamlar

O sorununuz şu andada kaynaklanabilir.Reklamlardan dolayı reklamlara tepkiniz varsa sdn içerğinde derdinizi anlatabilirsiniz.
Ben pek girmeyin derim.Troy bayağı sinirleniyor.

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sinirlenmekten ziyada Troy un anlamadığı şey şudur.Bu siteyi seviyorlar mı? Evet diye düşünelim o zaman sitenin geleceği için ne gerek para para neyden elde ediliyor reklam ;)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Estağfurullah arkadaşlar.

Birincisi, sorunumuz forum geliştiricilerimiz tarafından kısa zamanda çözüldü. Ellerine sağlık. Onlarla gurur duyuyorum.

İkincisi, sinirlenmedim ama öyle görünüyorsa da bu benim kabahatim. Size sinirlenmek ne kelime. Ama bazı üyelerimizin de destek verdiği konuyu anlatırken ve bunu belli dönemlerde sık sık tekrar ederken, kendimi ifade etmek konusunda bazı sıkıntılar çekiyorum.

Anlayışınız için teşekkürler.