- Reaksiyon puanı
- 3,247
- Xiaomi Mi5 32 GB
- Xiaomi Mi6 128 GB
Hayal dünyasında yaşamaya devam edin. Emsali yok dediğiniz cihazlardan kat kat daha iyi olan android cihazlar piyasada bulunuyor.Iphone'u tek geçerim. Hız, pratiklik, karizma emsali yok.
Z2 kullanıyorum ve diyorum ki bizimle değilsin. Bir sonraki telefonum Gm5plus olacak. Telefondan beklentim sadece konuşma kalitesi ve stabilitesi.
Az daha çok Mİ5S falan al yapamıyorsan Mi A1 kamera olarak P2 pil olarak daha mantıklıSizce c7 mi P2 mi mi a1 mi almalıyım teknik özelliklerine göre değilde daha çok kullanış açısından cevap verirseniz sevinirim (mesela oyun,ses, kamera,batarya.ve bir süre sonra oyunlardan dolayı işlemci zarar görürmu?) (3'unden birini kullanan varsa onlarda yazarsa deneyimlerini daha iyi olur
öyle bir telefon piyasada yok denebilir.mate 10 pro videosu ve ön kamerası kötü,note 8 batarya performansı kötü aynı şekil iphone x.küçük bile olsa bir şeyden feragat etmek zorundayız.1000-1500TL arası oyun,kamera,ses,batarya,kullanım süresi iyi olan bir telefon önerin, git su telefonu kesin al diyebileceğiniz kardeşim öyle bir telefon yok diyeceksiniz )
Oyun,kamera ses,vb.'den kastım yani su telefonu al işini her türlü orta derece görür anlamındaöyle bir telefon piyasada yok denebilir.mate 10 pro videosu ve ön kamerası kötü,note 8 batarya performansı kötü aynı şekil iphone x.küçük bile olsa bir şeyden feragat etmek zorundayız.
Xiaomi mi5sOyun,kamera ses,vb.'den kastım yani su telefonu al işini her türlü orta derece görür anlamında
Zaten telefonu yazın alacağımBu saatten sonra en iyis 25 şubatı beklemek
Lafı ortaya atmıştımda ne almayı planlıyordun?Zaten telefonu yazın alacağım
Akilmda P2,c7 ve mi a1 var simdilikLafı ortaya atmıştımda ne almayı planlıyordun?
yaza mi 6 almaya çalışmalısın en iyisi o fiyataAkilmda P2,c7 ve mi a1 var simdilik
Ucuzlarsa neden olmasınyaza mi 6 almaya çalışmalısın en iyisi o fiyata