SDN Forum Üyeleri Telefon Tercihleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

errno

Doçent
Reaksiyon puanı
567
Merhaba,

HTC U Ultra 64 GB Black Oil kullanıyorum. Teknik özelliklerine bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.

4 GB RAM
64 GB yerleşik hafıza
Qualcomm Snapdragon 821 (Quad-Core 2.15 GHz maksimum)
Maksimum hafıza kapasitesi 2TB
5,7" (14,48 cm) ekran + ayrıca ufak ikinci bir ekran daha bulunmaktadır.
Hızlı şarjı sizi hayretlere düşürebilir. En fazla 30 dakika içinde %100
Video 4K özelliği
12 Megapiksel kamera
Kutusundan ayrıca koruma kabı da çıkıyor
Kulaklıklara ilginç pratik geldi.

Saygılarımla

yuzugullu

Asistan
Reaksiyon puanı
35
huawei p9 lite kullanıyorum memnunum performans açısından fakat hafızası daha yüksek olaiblirdi yalnız

gomez33

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Kardeşim bugün baya araştırdım almayı düşünüyorum Mi6 yı. Memnun musun bir sorunu oluştu mu hiç? Gücüne ve performansına göre muhteşem bir telefon ama soru işareti kalıyor aklımda
bana bu markayı kuzenim önerdi ondada mi4 var 3 yıldır kullanıyor almadan önce onun telefonunu kurcalamıştım gayet akıcı takılması kasması yoktu arayüzü vs hoşuma gidince fiyat olarakta mi6 daha iyi olduğu için aldım. Alalı 2 ay oldu çok memnunum bikere acayip hızlı akıyorsun içinde arayüzünde bir çok ekstra var çift uygulamalar ikinci alan vs. çeşit çok kamerası diğer kullandıgım telefonlara göre çok daha iyi en önemlisi çift kameralı parmak izine gelirsek parmağını koyar koymaz ekran açılıyor.Oyunlarda ise bende 64 gb versiyonu var playstoredeki ağır oyunların çoğunu yükledim hepsi akıcıydı hiçbir kasma yaşamadım. 1 ay öncede yengeme Xiaomi Redmi Note 4 aldık o telefonda çok güzel çıktı yine fiyatı olsun özellikleri olsun çok iyi.

mzafa

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Askerliğimi bitirdiğimde HTC 10 umu kullanmaya devam edicem.

Atarsa 48 bekle beni HTC :)

Umuutceliik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
iPhone 7 kullanıyorum ancak Android daha iyi bir platform. Alacak olsam XZ1 alırım

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Oneplus 5t kullanıyorum memnunum. Bir süre daha kullanıp İphone 8 ,İphone X i tecrübe etmeyi düşünüyorum ( 4k@60fps ve küçük boyutlu cihaz)

SeKoLoJiK

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
47
6s plus 128 gb kullaniyorum. Telefondan memnunum lakin ios 11 ile gelen bazi kasmalardan dolayi bazi uygulamalar gec acilmasi disinda bir sorunum daha var, oda androidde oldugu gibi splitscreen yani ekrani ikiye bölme özelligi olmamasi.

Bir sonraki telefonum kesinlikle Samsung s9 plus veya note 9 olacak. Cunku sadece telefon degil, bilgisayar gibi özellikler sunuyor olmasi.

SergenAYDIN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şaka gibi biliyorum ama note2 kullanıyorum. Hergün en az 5 kere Şu uygulama durduruldu bu uygulama durduruldu uyarısı alıyorum. Tıkladığım uygulamalar ortalama 3 s içinde açılıyor ve şarj mobil veride 2 saate bitiyor. 4.5 yıl oldu alalı artık değiştirme zamanı geldide geçiyor...

Çagatay Keser

Asistan
Reaksiyon puanı
38
sony xz1, one plus 5, huwaei mate10 lite, HTC U11 arasında kararsızlıklar yaşıyorum.Siz hangisini tercih ederdiniz? Neden ?
Mate 10 lite sil bikere oradan :D op5 performans olarak iyi ama digerlerininde performansi benzer oyuzden op5 ide sil bence htcu11 xz1 ikisinide kamerası ve performansı iyi ekranı u11in daha iyi yani u11 ve xz1 arasında devasa fark yok ikisininde temel islevleri(kamera ekran performans benzer )sen sadece tasarımı hangisinin daha çok seviyosan onu sec hangi markayi kullanmak istiyosan bence dostum

Yasintr5858

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Samsung Galaxy J2'yi Tavsiye Ediyorum (Uygun Fiyatlı)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Vay arkadaş pile bak be şuan redmi Note 4 kullanıyorum
Ve daha yüzde 48 şarj var.
Screenshot_2018-01-12-20-01-06-332_com.miui.securitycenter.png

yazılımdelisi41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum

Ek olarak

Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız

Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.

Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.

---- Mesajlar birleştirildi ----

J7 Prime 2017 Güzel Telefon 2 aydır kullanıyorum buarada android 7.0 güncellemesi geldi bence bunu al.

Son düzenleme:

DenizKılıç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba bende Lg g4 var sarj konusu haric isimi goruyor ama iphoneda memnun kalirmiyiz bilemiyorum bi denemek gerek...

fatihhalil.karaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung Galaxy Note 5 kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır işimi görüyor(Ufak tefek takılmaları dışında ;donma değil bildiğin takılma )
Düşündüğüm yeni telefon One Plus 5T olucak günümüzde çıkan yeni telefonların(üstün özellikli) fiyatları 4bin çivarlarında fakat bu telefonu 3binin altında alabiliyorsunuz bu mükkemeliyete yakın bi durum.

Jinjumei

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Lg g3 aldigim gune lanet ediyorum resmen cok sorunlu cikti yeni telefon ariyorum onerilere acigim

utkuberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
lg q6 kulanıyorum memnunum. parmak izi olsa daha iyi olabilirdi ama olmasa olur bana göre. işlemcisi eski ama şu ana büyük sıkıntı çıkarmadı memnunum

seydift

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
xiaomi mi max 2 .. büyük ekran 4 ram..

asdasdasd34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
iphone 6 kullanıyorum alırsam S8 veya note 8 alırdım

Taner Xade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sony Xperia Z4 Aqua Aldım Şuan Memnunum Bir Depolama Alanı Az.