Kivircik_baris
Öğrenci
Kardeşim bugün baya araştırdım almayı düşünüyorum Mi6 yı. Memnun musun bir sorunu oluştu mu hiç? Gücüne ve performansına göre muhteşem bir telefon ama soru işareti kalıyor aklımda
Kardeşim bugün baya araştırdım almayı düşünüyorum Mi6 yı. Memnun musun bir sorunu oluştu mu hiç? Gücüne ve performansına göre muhteşem bir telefon ama soru işareti kalıyor aklımda
bana bu markayı kuzenim önerdi ondada mi4 var 3 yıldır kullanıyor almadan önce onun telefonunu kurcalamıştım gayet akıcı takılması kasması yoktu arayüzü vs hoşuma gidince fiyat olarakta mi6 daha iyi olduğu için aldım. Alalı 2 ay oldu çok memnunum bikere acayip hızlı akıyorsun içinde arayüzünde bir çok ekstra var çift uygulamalar ikinci alan vs. çeşit çok kamerası diğer kullandıgım telefonlara göre çok daha iyi en önemlisi çift kameralı parmak izine gelirsek parmağını koyar koymaz ekran açılıyor.Oyunlarda ise bende 64 gb versiyonu var playstoredeki ağır oyunların çoğunu yükledim hepsi akıcıydı hiçbir kasma yaşamadım. 1 ay öncede yengeme Xiaomi Redmi Note 4 aldık o telefonda çok güzel çıktı yine fiyatı olsun özellikleri olsun çok iyi.Kardeşim bugün baya araştırdım almayı düşünüyorum Mi6 yı. Memnun musun bir sorunu oluştu mu hiç? Gücüne ve performansına göre muhteşem bir telefon ama soru işareti kalıyor aklımda
Mate 10 lite sil bikere oradan op5 performans olarak iyi ama digerlerininde performansi benzer oyuzden op5 ide sil bence htcu11 xz1 ikisinide kamerası ve performansı iyi ekranı u11in daha iyi yani u11 ve xz1 arasında devasa fark yok ikisininde temel islevleri(kamera ekran performans benzer )sen sadece tasarımı hangisinin daha çok seviyosan onu sec hangi markayi kullanmak istiyosan bence dostumsony xz1, one plus 5, huwaei mate10 lite, HTC U11 arasında kararsızlıklar yaşıyorum.Siz hangisini tercih ederdiniz? Neden ?
Vay arkadaş pile bak be şuan redmi Note 4 kullanıyorum
Ve daha yüzde 48 şarj var.Ekli dosyayı görüntüle 32673
Oyun yok. Ama full wifi açıkOyun oynamana rağmen mi?
Evet sd625Snapdragonlu versiyon dimi bu kamera biraz daha iyi olsa net geçerim ya kafa rahat
Merhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum
Ek olarak
Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız
Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.
Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.
Z4 Aqua? M4 Aqua olmasın?Sony Xperia Z4 Aqua Aldım Şuan Memnunum Bir Depolama Alanı Az.