- Reaksiyon puanı
- 16,127
saçmalamış android kasmıyor sahibi kasıyor amiri,müdürünü görünce çok kasanlar var...
J2 Kullanıyordum sattım, J7'ye geçiş yapacağım. Almak isteyenler için söylüyorum, piyasadaki son uygulamalara bakarsak J2 bir süre kullandıktan sonra kurtarmıyor. J serisine geçecekseniz 5 ve üzerine el atın.
gerçek fotosunu koy lenovo a2-328 var sende birde maxiplus5 var o bende şuan.
ben bunu kullanıyorum CASPER VIA2 çok iyi performans canavarı dandiphone x'i gömer geçer...
Kullandiğiniz telefonlar g3 ve gm4 ama stabilitesini karsilastirdiginiz telefonlar 3000 tllik 6s ve 7Şuanda 2 tane telefon kullanıyorum birisi G3 biriside General Mobile 4 G3 eskiden daha hızlıydı şuanda instagram gibi sosyal medya yerlerinde donabiliyor açıkcası çok memnun değilim fakat GM4 hakkında aynı şeyi söyleyemiyeceğim sağlam bir telefon almak isteyenler hala piyasada var ise almanızı tavsiye ederim 600tlye almıştım baya bi uzun süre kullandım 1 kaç kere sıkıntı çıkarttı fakat onu dışında fazla bi sıkıntısını görmedim bana göre tam bir fiyat performans ürünü ama şu anda G3 ü kullanmaktayım.Telefon almak istesem kesinlikle iphone a geçmek isterdim çünkü çok seri bir telefon androidin saçma sapan donma sorunlarından kendi kendine kapanma sorunlarından bıktım alcak olsam 6S veya 7 felan alırdım herhalde ama telefonla o kadar aram olmadığı için almayı düşünmüyorum inşallah faydalı olmuştur
Ben not 8 ve huawei mate 10 pro arasında kaldımMerhaba arkadaşlar bu baslik altinda ;
- şuan kullandığınız telefonu ve memnuniyet seviyenizi (derece olarak kesinlikle öneririm, işimi görüyor,idare eder, kesinlikle tavsiye etmem ) şeklinde belirtmenizi rica ediyorum
Ek olarak
Alacak olsaniz hangi telefonu alırdınız
Kisa sebebi ile belirtirseniz hem öneri isteyen hemde kullanılan cihazların memnuniyet derecesini merak eden arkadaslar için fikir vermis olursunuz.
Hadi sdn.net forum sakinleri düşüncelerinizi bizim ole paylaşın.