• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Forum Rütbe Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
profesör ve dekan arasında bir rütbe daha olabilirdi.

Rutbelere cok fazla takilmamak lazim. Zamanla zaten kendiliginden gelecektir.

Şu anda bu mesajla asistana geçmiş bulunmaktayım :D vatana millete hayırlı uğurlu olsun :D

60 bininci mesaja özel olaraktan kendime bir rütbe yapayım bari. :D

Banned olsun ama yazabileyim, moderasyon yapabileyim. :P

:D

asistan.png

Şimdi Bu Asistan ne oluyor?

asistanv.png

Bu Asistan ne oluyor?

Yeni eklenen rütbelerle birlikte "Kaç mesajla, hangi rütbe alınır?" sorusuna cevap:

• [*=left]
    YShpc.png
    0-99
    [*=left]
    xeWhk.png
    100-499
    [*=left]
    h6u5B.png
    500-999
    [*=left]
    bTwq2.png
    1000-4999
    [*=left]
    fY9lF.png
    5000-9999
    [*=left]
    3cumf.png
    10000-19999
    [*=left]
    uw6aX.png
    20000-29999
    [*=left]
    CnGgP.png
    30000 +

Bazen çok soran oluyor. O nedenle sabit bir konumuz bulunsun.

Benide Onursal başkan yapsan nolur sanki :) Benim hiç onursal başkanlığım olmadıki ağladım, anne bana onursal başkanlık al dedim alamadı gene ağladım :( Ne var bir yüzümü güldürsen. çok dua ederim :)

Hesap numaramı vereyim hemen. :P

Kerrat cetvelinde yaptığım ufak bir hesaplama sonucu 60 yıl sonra guruyum :D

Yeni eklenen rütbelerle birlikte "Kaç mesajla, hangi rütbe alınır?" sorusuna cevap:

• [*=left]
    YShpc.png
    0-99
    [*=left]
    xeWhk.png
    100-499
    [*=left]
    h6u5B.png
    500-999
    [*=left]
    bTwq2.png
    1000-4999
    [*=left]
    fY9lF.png
    5000-9999
    [*=left]
    3cumf.png
    10000-19999
    [*=left]
    uw6aX.png
    20000-29999
    [*=left]
    CnGgP.png
    30000 +

Bazen çok soran oluyor. O nedenle sabit bir konumuz bulunsun.

bence bu rütbelerin seviyesine göre sitede bazı yetkilerinin olması iyi olur mesela Rektör rütbesinin sitede belirli bi yetkisi olmalı :cool: bu sadece fikrim

bi dakka ben hep üyecik kalmak istiyorum belki ? uzun vadede 30000 mesajla üyecik olarak kalmayı planlıyorum :D

Bu hizla devam edersen uçup gideceksin forumda mesaj kasmak degil yararli ve kaliteli mesajlar yazmak önemli tavsiyemdir

Peki forumun kendisi neden mesaj miktarına önem veriyor? 100 mesajım olmadan İkinci El bölümünde konu açamıyorum.Kaliteli mesaj yazmamız forumda vakit geçirmemize mi bağlı :(

Peki forumun kendisi neden mesaj miktarına önem veriyor? 100 mesajım olmadan İkinci El bölümünde konu açamıyorum.Kaliteli mesaj yazmamız forumda vakit geçirmemize mi bağlı :(

İkinci el forumuna konu açmak istiyorsanız 100 mesaj olayı bence şurdan geliyor herkes üye olur konu açardı sahibinden.com dan ne farkı kalırdı buranın ve forumun güvenini kazanmadan konu açmak bence açma olur zaten mal satıcaksınız orda sonuçta.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Doğru bir şeye değindin ama konulara yardımcı olmakla beraber kasmayı da düşünüyorum.

Moderatörün dediği doğru tamam eğlenmek için vs konu dışı bölümü var orada eğlenirsin ama onun dışında mesaj için konuyu uzatırsan başlığa saçma yorumlar atarsan sende bende uçuşa gideriz arada görürsün sağda uçuşa giden yazarlar diye :D bazıları sınırsız uçuş kazanıyorlar bazıları süreli uçuş :D

Forumun kendisinin mesaj miktarina onem verdigini nereden çıkardın ki profesor de dekan da uyecik de ayni forum icin ikinci eldeki mesaj siniri ise gecmiste benim dolandirilma olayi olmuştu bu olaydan sonra ufak önlemler alindi

Mesaj yazmaktan çok forum da hayalet gibi dolaşmaya çoğu zaman tercih ediyorum