leonfrt
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
profesör ve dekan arasında bir rütbe daha olabilirdi.
Şu anda bu mesajla asistana geçmiş bulunmaktayım vatana millete hayırlı uğurlu olsun
60 bininci mesaja özel olaraktan kendime bir rütbe yapayım bari.
Şimdi Bu Asistan ne oluyor?
Bu Asistan ne oluyor?
Yeni eklenen rütbelerle birlikte "Kaç mesajla, hangi rütbe alınır?" sorusuna cevap:
[*=left]0-99
[*=left]100-499
[*=left]500-999
[*=left]1000-4999
[*=left]5000-9999
[*=left]10000-19999
[*=left]20000-29999
[*=left]30000 +
Bazen çok soran oluyor. O nedenle sabit bir konumuz bulunsun.
merak ettiğim gurudan sonra ne oluyor ?
Pamuğu takıp yallahmerak ettiğim gurudan sonra ne oluyor ?
Yeni eklenen rütbelerle birlikte "Kaç mesajla, hangi rütbe alınır?" sorusuna cevap:
[*=left]0-99
[*=left]100-499
[*=left]500-999
[*=left]1000-4999
[*=left]5000-9999
[*=left]10000-19999
[*=left]20000-29999
[*=left]30000 +
Bazen çok soran oluyor. O nedenle sabit bir konumuz bulunsun.
Bu hizla devam edersen uçup gideceksin forumda mesaj kasmak degil yararli ve kaliteli mesajlar yazmak önemli tavsiyemdirGerçekten yararlı ..
Mesaj kasmaya ve forumda takılmaya bakmalıyızz
Bu hizla devam edersen uçup gideceksin forumda mesaj kasmak degil yararli ve kaliteli mesajlar yazmak önemli tavsiyemdir
Bu hizla devam edersen uçup gideceksin forumda mesaj kasmak degil yararli ve kaliteli mesajlar yazmak önemli tavsiyemdir
Peki forumun kendisi neden mesaj miktarına önem veriyor? 100 mesajım olmadan İkinci El bölümünde konu açamıyorum.Kaliteli mesaj yazmamız forumda vakit geçirmemize mi bağlı
Doğru bir şeye değindin ama konulara yardımcı olmakla beraber kasmayı da düşünüyorum.
Forumun kendisinin mesaj miktarina onem verdigini nereden çıkardın ki profesor de dekan da uyecik de ayni forum icin ikinci eldeki mesaj siniri ise gecmiste benim dolandirilma olayi olmuştu bu olaydan sonra ufak önlemler alindiPeki forumun kendisi neden mesaj miktarına önem veriyor? 100 mesajım olmadan İkinci El bölümünde konu açamıyorum.Kaliteli mesaj yazmamız forumda vakit geçirmemize mi bağlı
Forumun kendisinin mesaj miktarina onem verdigini nereden çıkardın ki profesor de dekan da uyecik de ayni forum icin ikinci eldeki mesaj siniri ise gecmiste benim dolandirilma olayi olmuştu bu olaydan sonra ufak önlemler alindi