• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Forum Rütbe Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni gördüm bu başlığı ama bence sayılar arası çok fazla araya da rütbeler konulabilir

Rütbe sistemini forumdaki gereksiz mesajların azalması için ileti sayısına göre değil de forumda bulunma süresine göre yapamaz mısınız? Birkaç forumda görmüştüm, çok daha iyi oluyordu. Bu şekilde sırf rütbesi artsın diye gerekli/gereksiz ileti atanlar vardır elbette.

Foruma boş boş bakan üyeler istemiyoruz :mrgreen: Foruma sadece bakmak sdn nin mantığına aykırı bence :D "Biliyorsan paylaş bilmiyorsan sor" mantığı var. Bakma mantığına geçersek biliyorsan paylaş bilmiyorsan çaktırmaya döner iş :D

Benim kaç mesajım olmuş diye yazııyorum ve bakıyorum..

12209 olmuş demekki fazla yazmıyorum ben..

yard doç olmadan doçent olucam sonra tez hazırlamadn prof olucam torpil bulmadan rektör olucam :) bu sitenin lokasyonu Türkiye değil sanırım :)

Sanal dünyada ki rütbeler önemli değil ama yine de o siteye değer verdiği emek sarf ettiği gerçeğini belirtiyor. Gerçek sosyal hayatınızda iş yerinizde yükselmeniz dileğiyle.

Bu rütbelere ek olarak bir de Onursal Üye adlı bir rütbe bulunuyor. O rütbeleri kimler alabiliyor peki?

Zamanında foruma çok emeği geçmiş seçilmiş kişiler oluyor kendileri

benim 500 ü geçti ama ben asistanım hala

- - - Mesaj Güncellendi - - -

olmuşum pardon:blush: