SDN Forum Neden Bu Kadar Sorunlu

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Burdan forum yöneticilerine sesleniyorum sdn forum ile ilgili sorunlar yaşıyorum ve bu sorunlar sadece bende olmuyor öncelikle foruma tapatalkdan giriyorum ama tapatalkda gerçekten çok yavaş çalışıyor bir konuya girip bakayim diyorum tıklıyorum konuya bekliyorum bekliyorum açılmıyor bende çıkıp tekrar deniyorum bazen açıyor bazen diğer denemelerimde açıyor bazende tek seferde hemen açıyor bu sorun internetimlede alakali değil çünkü tapatalkda onlarca foruma giriyorum ama sdn kadar yavaş olan bir forum görmedim gerçekten böyle bir foruma bu hiç yakışmıyor ayrıca birkaç gündür akşamları siteye erisemiyorum bu geçici bir sorun ama böyle bir sorun olmazsa daha iyi olur ben sorunlarımi açıkça belirttim ve bu sorunların düzeltilmesini istiyorum şimdiden teşekkürler.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bilgisayarda da yavas, tapatalkta da.

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tapatalkta biraz problem var gercekten. Konudan konuya geçişlerde bekletiyor.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bende sorun yaşıyorum, umarım çözüm için çalışıyorlardır :)

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bende ne zamandır bu konuyu açmak istiyordum belki düzeltirler diye bekledim ama birşey değişmeyince konuyu açma gereğinde bulundum.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
[MENTION=2]Troy[/MENTION] etiketliyelim de görünsün.

Ohia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok yavaş değil ki. Sorun sizde olabilir mi ?

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Onlarca forum geziyorum. Bir tek sdnde bu problem var. Konuyu açan arkadaşa %100 katılıyorum.

FeatOfficial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resimde görünmüyor zaten o problemde var bu aralar bakıma alınsa bizde sabırla bekelrız

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hep diyorum ama forum yönetimi bunu bir türlü kabul etmek istemiyor ;

Bu mesajların kendi kendine yenilenmesi zımbırtısı geldiğinden beri forumun performans şirazesi kaydı ; bir sürü yavaşlık, alıntı bildirimi geldiği halde mesajın bulunamaması, forumda login olmama rağmen bir müddet foruma girmemiş gibi göstermesi ancak sayfa yeniledikten sonra düzelmesi, gelen bir bildirime tıklayıp baktığım halde bile hala bir müddet bildirim olarak gözükmesi, sayfaların kendi kendine yenileme çabalamasına girerken bocalaması gibi garip her türlü sorun var bu forumda.

Bi kaç kere ifade ettik durumu, sorun yok diye kestirip attılar, ama herkes değişik şekillerde sorun yaşıyor forumun performansı ile ilgili.

Çözüm aşamasına geçebilmek için önce sorunun varlığı kabul edilmeli.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bilgisayardan bir sıkıntı yok fakat Tapatalkta bi bakıma alınsa fena olmaz uygulamaya o kadar güncelleme geldi fakat SDN forumda hala sorun devam ediyor.Bu konunun açıldığı iyi oldu.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bende de bu sorun bir aydır var. Bazen sayfalar 1 dakikada anca yükleniyor. Bu yüzden forum tamamen işlevsiz bir hale geliyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar daha önceden disable error gibi hatalar veriyordu veya sayfa yüklenmiyor beyaz ekran kalabiliyordu artık bu hatalar yok ( bende böyle ) yavaş yavaş diğer sorunlarda düzeltilir zamanla.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abimin bahsettigi bütün sorunlar bende de mevcut.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Yıllardır bu forumdayım konu paylaşımı yapmışlığım pek yoktur ama okur olarak belkide forumdaki en yüksek online sürelerinde olduğumu tahmin ederek hergün forumda o konu senin bu konu benim cirit atarım bilgisayar dan girme üzerine söylüyorum sayfa açma hızlarında en ufak sorun yaşamıyorum gayet seri eskiye göre tek dikkatimi çeken bazen cevaplama yapınca bir müddet bekleme yapması

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Özellikle akşamları tapatalkta bariz bir yavaşlık oluyor kabul bilgisayardan girerken çok sıkıntı yaşamıyorum yalnız

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Amma dolmuş forum:))
Ben de ekliyim bari bir tane mesajlarım "sent" diyor ama mesajımı göremiyorum konuda:s

CanErdal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son zamanlarda gerçekten biraz zor açılıyor

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Aynen sürekli yavaş. Özellikle mesaj gönderimleri çok yavaş oluyor.
Bence şu 8 saniye olayını kaldırın, sunucuya çok yük bindiriyordur. Sürekli ajax isteği gönderiyor.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bazen mesaj yollarken göndere tikladigimda " Sayfadan ayril - Sayfada kal" secenegi çikiyor. Sayfadan ayril diyince bi bakiyorum mesaj paylasilmis. Bir gariplik var bu acik ve net. Diger sitelerde neden yokta Sdn de var?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hep diyorum ama forum yönetimi bunu bir türlü kabul etmek istemiyor ;

Bu mesajların kendi kendine yenilenmesi zımbırtısı geldiğinden beri forumun performans şirazesi kaydı ; bir sürü yavaşlık, alıntı bildirimi geldiği halde mesajın bulunamaması, forumda login olmama rağmen bir müddet foruma girmemiş gibi göstermesi ancak sayfa yeniledikten sonra düzelmesi, gelen bir bildirime tıklayıp baktığım halde bile hala bir müddet bildirim olarak gözükmesi, sayfaların kendi kendine yenileme çabalamasına girerken bocalaması gibi garip her türlü sorun var bu forumda.

Bi kaç kere ifade ettik durumu, sorun yok diye kestirip attılar, ama herkes değişik şekillerde sorun yaşıyor forumun performansı ile ilgili.

Çözüm aşamasına geçebilmek için önce sorunun varlığı kabul edilmeli.

aynen +2

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yavaşlık sadece bende var sanıyordum. Dün gece bir mesajı zor yolladım. Ayrıca bildirimlere baktığım halde 2 gün önceki bildirim tekrar geliyor. Çözülmesi gerekli bence..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Türk Telekom yüzündendir... sunucu internet sağlayıcı olarak TTNET kullanıyor... yavaşlık onun fıtratında var... nine hızında internet...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Yavaşlık sorununu yaşayan sadece sizler değilsiniz bu forumun yöneticileri de bu durumdan şikayetçi ve durumun farkındayız. Defalarca dile getiriyoruz. Bir şeyleri kestirip attığımız yok [MENTION=63117]friendly[/MENTION] ama sorunun yenileme eklentisi ile ilgisi yok. Zaten gökten taş yağsa forum yönetimi...

Neyse...
Yavaşlık konusunda bir dizi çalışma yapıldı tespit edilen sorunlar düzeltildi. Devamı da neler var en iyi [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] bilir.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Mesaj yenileme eklentisiyle ilgili değildir muhtemelen çünkü ben o .js yi engelledim, yine de yavaş forum.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Yavaşlık sorununu yaşayan sadece sizler değilsiniz bu forumun yöneticileri de bu durumdan şikayetçi ve durumun farkındayız. Defalarca dile getiriyoruz. Bir şeyleri kestirip attığımız yok @friendly ama sorunun yenileme eklentisi ile ilgisi yok. Zaten gökten taş yağsa forum yönetimi...

Neyse...
Yavaşlık konusunda bir dizi çalışma yapıldı tespit edilen sorunlar düzeltildi. Devamı da neler var en iyi @keyloger bilir.

Burada bodoslama ve mesnetsiz bir eleştiri yok.

Taa AliA döneminden beridir bu sorunu çeşitli konular altında belirtmiştim. Hatta başka üyeler de belirtti. Gerek Ali, gerekse keyloger sorun yok arkadaşlar diye ifade ettiler durumu. İnanmam dersen o mesajları bulup buraya koyabilirim de.

Yöneticiler olarak ilk kez senden gördüm sorunun farkında olunduğunu, demek ki sorun var ve düzeltilmesi gerekiyor.

Bendeki sorunlar forumun kendi kendine mesajları yenileme eklentisi gelme zamanı ile aynı dönemde başladı gibi hatırlıyorum , tabi bu bir tesadüf de olabilir. Ama sayfaların kendini yenilemeye çalışması çabası ve bu esnada gelen yavaşlık ve hata mesajları hala bu şekilde düşünmeme sebep oluyor.

En kısa zamanda düzelmesi dileğiyle.

(edit; bu mesajı bile gönderirken hata verdi, mesajı tekrar yazmak zorunda kaldım.)