ben kimim?
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
isim: osman
hukuk okuyacağım bu sene inşallah. bu kadar
Kendini bulmuşsun kardeşisim: osman
Kendini bulmuşsun kardeş
Isim : Valbon
Yer : Kosova
Meslek : Bilgisayar Muhendisi
Yas: 22
Turkiyeye hic gelmedim ama Turkleri cok severim (bide Turkcem iyi deildir )
Isim : Valbon
Yer : Kosova
Meslek : Bilgisayar Muhendisi
Yas: 22
Turkiyeye hic gelmedim ama Turkleri cok severim (bide Turkcem iyi deildir )
kosova bagımsız bir devlettır.kardeş gerçekten kosovalıysan bi sorum var. kosova şimdi bağımsız mı tam olarak yoksa özerk mi ?
kosovayı çok merak ediyorum. fırsat olsa gezmek isterdim
kardeş gerçekten kosovalıysan bi sorum var. kosova şimdi bağımsız mı tam olarak yoksa özerk mi ?
kosovayı çok merak ediyorum. fırsat olsa gezmek isterdim
Sabrınıza bağlı işinizi seviyorsanız iyi etmişsiniz demektir.N3 ü görünce aklıma MOD3RN WARFAR3 geliyor nedense
türk müsünüz?Prizrenliyim, Kosova tam bagimsiz ama her ulkeden bagimsizlik daha taninmadi (bagimsizliyi taniyan ulkeler http://www.kosovothanksyou.com/ ). ozerk nedir bilmiyorum :s. Kosova'ya vizesiz gelebilirsiniz .
türk müsünüz. shiftdelete forumunu nereden buldunuz.
Prizrenliyim, Kosova tam bagimsiz ama her ulkeden bagimsizlik daha taninmadi (bagimsizliyi taniyan ulkeler http://www.kosovothanksyou.com/ ). ozerk nedir bilmiyorum :s. Kosova'ya vizesiz gelebilirsiniz .
.türkçeyi bu kadar ıyı nereden ögrendin?Arnavudum. Kosova eskiden Arnavutlukla birmis taaki 1913 lodra kongresi bolerek.
Arnavudum. Kosova eskiden Arnavutlukla birmis taaki 1913 yilinda Lodra kongresi bolerek.
SDN'ye cogu gibi google'dan girdim.
özerk iç işlerinde bağımsız dış işlerinde başka bir ülkeye bağımlı olan ülkeye denir. vize yoksa çok iyi olur . gitmeyi gerçekten istiyorum.
.türkçeyi bu kadar ıyı nereden ögrendin?
Kosovaya gitsek ne kadar tutar acaba bende çok merak ediyorum kosova ve bosnayı ...
Siz değerli arkadaşları aramızda kardeş olarak görmek çok güzel hep daim olsun.
Kayitta bagimsizis ama gercekten oyle degiliz. Abd ve Avrupa Birligine baglilar kararlarda.
2008 Yilinda Bagimsizligimizi ilan ettik.
Prizren Turkcesini (Turkiye Turkcesinden cok farklidir ) ailece konusuruz vede Prizrende konusulur.