SDN Forum Kardeşliği

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
yeni bağmsız olduğunu biliyordum ama zannettiğimden de yeniymiş :) biraz bahsedermisiz hayat ucuz mu. mesela uçak fiyatları nasıl. gerçekten gezmeye değecek yerler varmı?( çok soru sordum ama...)

Hayırdır oraya mı taşınacaksın :D Bak orada ben kendimi arıyorum diyenleri kara listeye alıyorlarmış bilgine :D :D

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler bu liste beni bayağı zorluyor.Zamanında Troy'a sormuştum anket açalım mı diye birde size soralım.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Beyler bu liste beni bayağı zorluyor.Zamanında Troy'a sormuştum anket açalım mı diye birde size soralım.

Takviye güç olarak hemen yardıma geliyorum :D

Bence konu sabitlenmeli ve ilk içeriğin biraz daha renkli düzenlenmesi ve moderatörler tarafından takip edilmesi lazım.

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
yeni bağmsız olduğunu biliyordum ama zannettiğimden de yeniymiş :) biraz bahsedermisiz hayat ucuz mu. mesela uçak fiyatları nasıl. gerçekten gezmeye değecek yerler varmı?( çok soru sordum ama...)
Zaten 1999 yilina kadar savastaydik.
Prizren icin konu vardi forumda bu arti Can Dundar'in yazisi var bu, bu konulari okudunuz mu kendiniz Prizreni daha cok arastirarak bulabilirsiniz . :) (Konuyu dagittim 1907 kizacak :D )

ben kimim?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oraya gittiğimizde türkiye türkcesiyle anlaşabilirmiyiz peki

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konuya destek veriyorum demişim ama kendimi tanıtmamışım..
Ad:Kömür (kırk yıl düşünsem bi gün böyle bi nick kullanacağım aklıma gelmezdi..:D)
Meslek:Öğrenci(diş hekimliği 4. sınıf öğrencisiyim..yani daha doğrusu bütleri geçersem 4. sınıf olucam inşallah:))
Bilgisayar, internet vb. hakkında pek değil hiç bi bilgim yoktur.. SDN yi tesadüfen başka bir sitede gördüm... Belki bikaç bişey öğrenirim diye üye oldum..sanırım yavaş yavaş öğreniyorum da..:) Güzel bi yer sdn.. Bu konuyla daha da güzel olacağına inanıyorum..:)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
online destek ve Silence rumuzlu kardeşlerimiz konuyla benle birlikte bizzat ilgilenecekler.Destekleri için teşekkür ederim...

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
İlk mesajı düzenledim bilgilerinizi ekledim.Umarım bir yanlışlık olmamıştır:)
Diğer arkadaşlar da kendi haklarında Eklemek istedikleri bir şey varsa bana ulaşabilirler

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Evet ilk sayfada güzel bir değişiklik olmuş, teşekkürler [MENTION=103562]hüzün_lü[/MENTION].

Yakından bu konuyu takip edeceğim bu arada konu sabitlenecek mi ?

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
mylife.eg
İsim : Erdem
İzmirde yaşıyorum
Lise 4 network öğrencisiyim.

Reaksiyon puanı
66
adı: musa

ilgi alanı: edebiyat, tarih, oyun, film/dizi

şuan mesgul olduğu işler: web tasarım, php.

iletişim: virtualworms@hotmail.com

ayakkabı numarası: 41

boy: 168

beden: .... ben ne diyiyorum ben ya, fazla özelle girmeyelim:mrgreen: :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Forumun diğer bi köşesinde var aslında böyle bir konumuz ama burada da açılması iyi olmuş :)

ben ordaki mesajımın aynısını kopyalıyım o zamann :)

Ben de kendimi tanıtıyım o zaman biraz;

90 doğumluyum, Ankara'da doğdum, büyüdüm, yaşadım, geliştim, serpildim.

ilkokulu 3 ayrı okul gezerek bitirdim, liseyi de bilgisayar üzerine bitirdim yine Ankara'da.

şu an Tekirdağ ellerinde gurbette okumaya çalışıyorum, okuduğum bölümün ismine bilgi yönetimi diyolar sonunda ne olcaz bilmiyorum ama dikey geçişle ya öğretmenliğe geçiş yapcam ya da açıktan işletme okucam, geleceğimi bilgisayar üzerine şekillendirmeyi planlıyorum, karlı bir meslek olduğunu düşünüyorum 1 seneyi aşkın teknik serviste çalışmış olmama rağmen teknik konulara fazla merakım yok, daha çok programlama, web dizaynı gibi konulara merakım var ama onu da çok fazla yapmak istemiyorum, bakacağız artık şu okul bittiğinde kader neyi gösterirse o tarafa doğru sürükleneceğiz..

Bu ortamı seviyorum bu arada, çok samimi arkadaşlarım oldu, hem net ortamında hem gerçek hayatta çok güzel zamanlar geçirdik, ayrıca itiraf etmem gereken bir şey de var ki burası benim bütün hayatımı gerçekten değiştirdi, taa o uzak kentte olmamın sebebi bile burası diye düşünüyorum.

son olarak herkese selamlarımı yolluyorum.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu konuyla bizzat ilgilenecek moderatör lazım.Yada mesaj düzenleme süresi ile ilgili bir anket-konu açacağım.Bu düzenleme süresi sizi zorluyor mu ?

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
isim:serhat
memleket:edirne
iş:tüvturk'te(teknisyen)

Reaksiyon puanı
4
Forumun diğer bi köşesinde var aslında böyle bir konumuz ama burada da açılması iyi olmuş :)

ben ordaki mesajımın aynısını kopyalıyım o zamann :)

Ben de kendimi tanıtıyım o zaman biraz;

90 doğumluyum, Ankara'da doğdum, büyüdüm, yaşadım, geliştim, serpildim.

ilkokulu 3 ayrı okul gezerek bitirdim, liseyi de bilgisayar üzerine bitirdim yine Ankara'da.

şu an Tekirdağ ellerinde gurbette okumaya çalışıyorum, okuduğum bölümün ismine bilgi yönetimi diyolar sonunda ne olcaz bilmiyorum ama dikey geçişle ya öğretmenliğe geçiş yapcam ya da açıktan işletme okucam, geleceğimi bilgisayar üzerine şekillendirmeyi planlıyorum, karlı bir meslek olduğunu düşünüyorum 1 seneyi aşkın teknik serviste çalışmış olmama rağmen teknik konulara fazla merakım yok, daha çok programlama, web dizaynı gibi konulara merakım var ama onu da çok fazla yapmak istemiyorum, bakacağız artık şu okul bittiğinde kader neyi gösterirse o tarafa doğru sürükleneceğiz..

Bu ortamı seviyorum bu arada, çok samimi arkadaşlarım oldu, hem net ortamında hem gerçek hayatta çok güzel zamanlar geçirdik, ayrıca itiraf etmem gereken bir şey de var ki burası benim bütün hayatımı gerçekten değiştirdi, taa o uzak kentte olmamın sebebi bile burası diye düşünüyorum.

son olarak herkese selamlarımı yolluyorum.

aleykümselam kardeş.bende tekirdağlıyım.merkezdemi okuyorsun.dereagzı nda?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
hayrabolu iyidir.iyisallah gelecegıne ıstedıgın sekılde yön verirsin.

Güzel sakin bi yer hayrabolu :)

eyvallah temennilerin için kardeş, geleceğimize iyi bir yön vereceğiz inşallah Allah izin verirse. senin için de hayırlı olur gelecek İnşallah ;)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] çok dalgınsın bugünlerde.Worlock olacak :)

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Ad : Mustafa
İş : Öğrenci (AnadoluÖğretmenLisesi)

Herkese başarılar :D