- Reaksiyon puanı
- 15,168
Piyyuuuuvvvv
Tebrikler! 20-15= StonksPiyyuuuuvvvv
Bu 2 mi oluyor? Sanki 2 kere çekiliş kazandın gibime geldi. Yoksa bu Shiftdelete adminlerinin gözümüzü boyamak için yaptıkları birer oyun mu? !Piyyuuuuvvvv
Random org sitesini yönetebiliyorsak, çekilen video üzerinde oynama yapabiliyorsak evet yaptığımız birer oyun.Bu 2 mi oluyor? Sanki 2 kere çekiliş kazandın gibime geldi. Yoksa bu Shiftdelete adminlerinin gözümüzü boyamak için yaptıkları birer oyun mu? !
Evet, random.org ile anlaşmam var o zaman değil mi? Hadi her şeyi geçtim video yükledik yaw. O kadar hazırlık vs. hepsi çöp mü?Yoksa bu Shiftdelete adminlerinin gözümüzü boyamak için yaptıkları birer oyun mu? !
O zamanda neden harman edildi, ayarlama mı yaptınız? diyebilirsiniz.. ?Keşke bu şekilde yapmak yerine isimlerin harman edilip, sonuçta rakam değilde isim yazan bir şekilde yapılsaydı.
Tamam, kızmadın inşaALLAH, ama güvenlik çöözümlerimiz olarak Türk Halkı hep aynı yolu dener, o açıdan dikkat çekmek istedim.@PARAzitCELL Yok yara bandı değil, normal mobilyacıların kullanmış olduğu kağıt bant. Çok elverişli bir bant, en sevdiğim bantlardan biridir..
Ne kızması yaw.Tamam, kızmadın inşaALLAH, ama güvenlik çöözümlerimiz olarak Türk Halkı hep aynı yolu dener, o açıdan dikkat çekmek istedim.
Korkunç, sanki bizi tanımıyormuş gibi konuşuyorsun. Video yukarıda.Bu 2 mi oluyor? Sanki 2 kere çekiliş kazandın gibime geldi. Yoksa bu Shiftdelete adminlerinin gözümüzü boyamak için yaptıkları birer oyun mu? !
Kazanamayan arkadaşa üzüldüm ?Ha Spigen kılıf çekilişini diyorsan 4 katılımcı vardı. 3 kılıf vardı. 1 hafta boyunca durdu konu ama hiç biriniz katılmadınız.
Benimkinde yara bandı var. Çok da güzel gözüküyor. Yaralı Bir de siyah keçeli kalemle boyayacağım. Harika olacak. Mikrofon da kameranın yanında ama onun için bir çözümüm yok. Linux'a güvendim ve Google'ın istediği çoğu izni vermedim.Dizüstünün kamerasını örten şey ...(?) Yarabandı galiba ? Bant bulamadığım zamanlarda yarabandı imdadımızza yetişiyor. Güvenlik herşeydir, karizma çizilse dahi...
Ekli dosyayı görüntüle 85530
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dizüstü bilgisayarlarda bir de cameradan ziyade tümleşik mikrofon vardır, eğer onu da devre dışı bırakmak istersek en iyi çözüm yolu kablosunu kesmektir, zaten genelde işe yaramaz o mikrofon
Random org sitesini yönetebiliyorsak, çekilen video üzerinde oynama yapabiliyorsak evet yaptığımız birer oyun.
Evet, random.org ile anlaşmam var o zaman değil mi? Hadi her şeyi geçtim video yükledik yaw. O kadar hazırlık vs. hepsi çöp mü?
Haha anlaşmazlık yaşamışsınız. ÆSir ani karar vereceğim diye hemen sizi beklemeden yazmış sizde onun mesajını görmeden yazmışsınız. Zaten ÆSir ''çekilen video üzerinde oynama yapabiliyorsak evet yaptığımız birer oyun.'' mesajını bize takdim etmiş bulunuyor. Videolar üzerinde oynama yapabilmek için en basitinden Camtasia gibi bir program gerekiyor yani evet oynama yapabiliyorsunuz. Bu durumda buranın sadece göz boyamak için olduğunu keşfetmiş bulunuyorum. Diğer üyelere de isyan çıkarmaları gerektiğini ve hepimize bu ödülün verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gerisini sizlere bırakıyorum. İyi günler. Ne yazdım be gece geceKorkunç, sanki bizi tanımıyormuş gibi konuşuyorsun. Video yukarıda.
Ha Spigen kılıf çekilişini diyorsan 4 katılımcı vardı. 3 kılıf vardı. 1 hafta boyunca durdu konu ama hiç biriniz katılmadınız.
Konu çözüldü. Bu arada ''Beğen''de sadece parmak var kahkaha işaretini falan nasıl yapıyorsunuz?Haklısın.
Konu çözüldü. Bu arada ''Beğen''de sadece parmak var kahkaha işaretini falan nasıl yapıyorsunuz?
EvetBunun gibi mi ?
Beğen işaretine sağ tıklayıp Bağlantı adresini kopyala dedikten sonraKonu çözüldü. Bu arada ''Beğen''de sadece parmak var kahkaha işaretini falan nasıl yapıyorsunuz?
Beğen işaretine sağ tıklayıp Bağlantı adresini kopyala dedikten sonra
Ekli dosyayı görüntüle 85628
Yeni bir sekmede o linki açıp o linkin sonundaki ''reaction_id=1'' yazısının sonundaki sayıyı 1 ile 7 arasındaki sayıyla değiştirip Confirm derseniz yapabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 85629
OlmuşOlmuş mu
Aynen birde Techopat'ın yeni yazılımlar kısmıda olsa daha iyi olabilir.Aslında SDN'nin böyle emoji özelliğini getirmeleri lazım mesela bu forumun teması falan teknopat ile aynı olduğu halde nedense bu forumda yok.