SDN Forum Bilgilendirme Sistemi
Geçersiz Komut: Konu
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin.
Şu sıralar bazı konularda bu uyarıyı görüyorum.
Silinmiş bi yere giriyorsunuzdur o zaman.
Çok eski konulara ve uzaklaştırılmış üyelerin resimlerine ulaşmak istediyseniz bu sorun ortaya çıkar, sorun yaşadığınız linleri paylaşırsanız sorun giderilmeye çalışılacaktır.Bana denk geliyor o zaman :thumbdown:
Çok eski konulara ve uzaklaştırılmış üyelerin resimlerine ulaşmak istediyseniz bu sorun ortaya çıkar, sorun yaşadığınız linleri paylaşırsanız sorun giderilmeye çalışılacaktır.
Yok yönetici değilimBu sitede yöneticisiniz sanırım sizi bulmuşken bir sorum daha olacaktı açılan konularında başlıkları nasıl düzeltiyoruz Rektör bey?
Yok yönetici değilim
Açılan konuların başlığını ilk 1-2 dakika içinde değiştirebiliyorsunuz, daha sonra düzeltmek isterseniz online bir moderator arkadaşımıza özel mesaj yoluyla veya kendi konunuzu rapor ederek ulaşırsanız yardımcı olacaklardır.
Evet bi de o sorun var, Gündem bölümüne açılan konular onaydan geçmeden gçsterilmiyor aslında forumda ama SDN'nin anasayfasında başlıkları çıkıyor, bu soruna da yakın bir zamanda çözüm bulunacaktır.Gündem bölümüne açılan konular onay beklerken,silinmiş konularda bu mesajı bnde alıyorum.
İnşEvet bi de o sorun var, Gündem bölümüne açılan konular onaydan geçmeden gçsterilmiyor aslında forumda ama SDN'nin anasayfasında başlıkları çıkıyor, bu soruna da yakın bir zamanda çözüm bulunacaktır.
Gündem ya da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi bölümüne (tavsiye edilen siteler bölümünde de vardı galiba) açılmış olan bir konu moderatör onayından henüz geçmeden anasayfada çıkarsa ve siz o konuya tıklarsanız bu uyarıyı alırsınız.SDN Forum Bilgilendirme Sistemi
Geçersiz Komut: Konu
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin.
Şu sıralar bazı konularda bu uyarıyı görüyorum.