- Reaksiyon puanı
- 2,077
Düzelmiş görünüyor site
Neresi yamukmuş?Düzelmiş görünüyor site
Güzel para eder aslında, tek tek ses kayıtlarını topluyoruz. Kimin sesi güzelse kaset yapacağız ona..Verileri satmayacağınıza inanıyorum.
Ya yalnız ben gerçekten sesli mesaj olcak sanmıştım hayal kırıklığı oldu?? Şarkı,türkü dinleyip sesli kavgalar etcektik? Neyse ne yapalım eldekiyle idare etcez ben zaten kullanmam bu şüphecilikle izinlerim kapalı mod?Neresi yamukmuş?
Admin bunu beğenmedi..! Düşünsene curcunayı.. Abowww!sesli kavgalar etcektik
Önceden söyleyeyim benim sesimi kullanırsanız %70 pay alırım ona göre.Güzel para eder aslında, tek tek ses kayıtlarını topluyoruz. Kimin sesi güzelse kaset yapacağız ona..
%0,3 e anlaşırız..Önceden söyleyeyim benim sesimi kullanırsanız %70 pay alırım ona göre.
Küfürler havada uçuşurdu.Çok kötü ? Neyse arkadaşlar herkes kopyala yapıştır yapsın" Başıma geleceklerden Sdn Forum sorumludur." Heh oldu artık kurtulamazsınız. Önlem alınmıştır.? Yani cahil de değiliz o kadaaaar bunu yazmayı biliyoz(!)Admin bunu beğenmedi..! Düşünsene curcunayı.. Abowww!
Diğer siteler gibi stok yazı stilini kullanmak istemedik, farkımız olsun istedik.@Creative, yazılar daha netti sanki eskiden.
Üzerime alınayım mı Bi gün devler liginde olacağız inşaAllah ??Diğer siteler gibi stok yazı stilini kullanmak istemedik, farkımız olsun istedik.
Sanırım bazı tarayıcılarda çalışmıyor.calısmıyor mıkrafona ızın verdım ama calısmıyor
Chromium tabanlı (opera) dahil tüm tarayıcılar da çalışıyor.İpleyen olmadı. Brave ve bazı tarayıcılar da çalışmıyor bu özellik. Sadece Chrome'da çalışacaksa boşuna getirilmiş bence
Chromium tabanlı (opera) dahil tüm tarayıcılar da çalışıyor.
Cihazlar: Desteklediği tarayıcılar: Chromium, Chrome, WebView Android 4.4.3, Samsung İnternet, Chrome Android.
Yani ne yazdım sonra görünüyor onun dışında hiç sorun yoközelliği kullanıyorum Ama o karda memnun değilim çünkü yazıları geç veriyor